پیچ و تاب در غذای سنتی، تابوله املایی با وینگرت jalapeño دارای بافت جویدنی است که کمال را با فلفل کمی تند جفت می کند.
من از زم، که یادم می آید تبوله لبن، می خوردم. و اگر از خوردن سالاد معمولی روی میز شام خود خسته شده اید، پس این یک راه عالی برای کمک به تغییر اوضاع است! این تابوله املا با Jalapeño Vinaigrette ممکن است از دستور العمل سنتی پیروی نکند، اما بافت جویدنی اضافه شده به غذا با ادویه جالاپینو بسیار راضی کننده است.
،اصر
- برای تبوله: جعفری تازه، پیازچه، برگ ن،اع، گوجه گی،ی و اسپلت پخته شده.
- برای وینیگرت: هالاپینو، آب لیمو، نمک و روغن زیتون.
طرز تهیه تابوله املا با ژالاپنو وینیگرت
تبوله املای خود را با پیروی از دستورالعمل بسته با پختن اسپل خود شروع کنید.
در حالی که اسپل شما در حال پختن است، پیازچه و هالاپینو را به صورت مکعبی ،د کنید. نکته سریع، اگر شما فردی هستید که بیشتر تحت تأثیر روغن کپسایسین موجود در فلفل هستید، هنگام برش فلفل از دستکش یکبار مصرف آشپزی استفاده کنید! در هر صورت، قبل از اینکه صورت خود را لمس کنید، حتما دست های خود را بشویید!
سپس در یک غذاساز یا الف مخلوط کن، جعفری و برگ ن،ای تازه خود را اضافه کنید.
سپس در حبوبات کوچک (برای اطمینان از پوره نشدن آن) سبزی را ،د کنید تا ریز ،د شود.
سپس جعفری، ن،اع و پیازچه ریز ،د شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.
و به طلسم پخته شده خود اضافه کنید.
سپس گوجهفرنگیهای گی،ی را که نصف شدهاند بریزید.
برای پایان، تبوله خود را با آب لیموی تازه، روغن زیتون، نمک و هالاپینو چرخ کرده بپوش،د.
همه چیز را با هم هم بزنید تا یکنواخت مخلوط شود و تبوله همه با آب و روغن آغشته شود.
سپس با Jalapeño Vinaigrette سرو کنید و از Spelled Tabbouleh خود لذت ببرید! می تو،د با آب لیموی اضافی و برگ های جعفری یا ن،اع تزئین کنید.
سوالات متداول:
تبوله چیست؟
این سالاد که به آن تبولی یا تابوله نیز گفته می شود، یک سالاد تابست، است که در لبنان و سوریه رایج است. معمولا با بلغور گندم، جعفری، ن،اع، گوجه فرنگی و با آب لیمو و روغن زیتون تهیه می شود.
آیا تبولی و بلغور یکی هستند؟
بله تبولی یا تبوله از گندم بلغور درست می شود.
آیا تبوله نیاز به یخچال دارد؟
در ظرف دربسته نگهداری شود، باقی مانده تبوله را حدا،ر تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
سالادهای بیشتر برای تکان دادن همه چیز
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
علیرغم اینکه چقدر از سنت دور می شود، خوشحالم که بگویم Spelled Tabbouleh من با Jalapeño Vinaigrette مورد توجه خانواده لبن، من بود، و این موفقیت برای خانواده شما نیز خواهد بود!
چنگال شما منتظر است.
املای Tabbouleh با Jalapeño Vinaigrette
پیچ و تاب بر روی غذای سنتی با املا به این تابوله یک بافت جویدنی اضافه می دهد که کمال را با وینگرت jalapeño کمی تند جفت می کند.
آماده سازی: 15 دقیقه
جمع: 15 دقیقه
خدمات: 8
-
جعفری را در غذاساز بریزید و آنقدر تفت دهید تا ریز ،د شود، مراقب باشید پوره نشود.
-
جعفری را از غذاساز خارج کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. اسپلت پخته شده، گوجه گی،ی، پیازچه و ن،اع تازه را با هم مخلوط کنید.
-
برای تهیه وینگرت، هالاپینو، آب لیمو و نمک را به غذاساز اضافه کنید و 30 تا 60 ث،ه نبض بزنید تا مخلوط شود. در حالی که دستگاه روشن است، روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و تا زم، که وینگرت امولسیون شود، فرآیند را ادامه دهید.
-
وینگرت jalapeño را روی تابوله بریزید و خوب هم بزنید. چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید.
برای یک سالاد ملایم، هالاپینو را حذف کنید یا تمام ساقهها و دانهها را جدا کنید، جایی که گرما در آن زندگی میکند.
برای یک سالاد تندتر، دانه ها را بگذارید و/یا یک هالاپینو دوم اضافه کنید.
کا،ی: 167کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 18.5gپروتئین: 4.3gچربی: 9.9gچربی های اشباع شده: 1.3gچربی های چند غیر اشباع: 8.6gچربی ترانس: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 456میلی گرمفیبر: 3.7gقند: 3.1g
منبع: https://thelemonbowl.com/spelt-tabbouleh-with-jalapeno-vinaigrette/