اسپند شیرینی شده آسان – یک زوج آشپز



این دستور پخت پیکان شیرینی با طعم ک،یک آسان است: شیرین، تند و کمی شور! آنها به خوبی ذخیره می شوند و بسیار متنوع هستند.

گردوی شکر زده شده

آنها ترد، غیرقابل مقاومت شیرین و شور و کاملا ک،یک هستند: این دست ساز خانگی را امتحان کنید دستور پخت اسپند آب نباتی! این دستور غذای ک،یک آمریکایی به دلایل خوبی در همه جا وجود دارد: این لقمه های شیرین کوچک هستند همین خوبه. این دستور غذای اصلی ما است که با کمی تلاش، پیکان های شیرین و ترد را درست می کند: بدون نیاز به دماسنج غذا. مقدار من،ی دارچین و شیرینی دارد، و پس از آماده ، یک دسته از خوردن آن، به نیروی اراده زیادی نیاز است. آنها را روی سالاد، روی بستنی بریزید یا فقط میان وعده ساده روی آنها بخورید!

مواد لازم برای پیکان آب نباتی

اسپند آب نباتی اسپندی است که در یک روکش شکری ترد پوشانده شده است. آنها معمولاً با سفیده تخم مرغ، شکر و ادویه ها پوشانده می شوند، سپس تا زم، که ترد شوند، پخته می شوند. اسپندهای لعابدار شبیه به هم هستند، اما ظاهری صاف و براق دارند. در اینجا چیزی است که برای این دستور غذا نیاز دارید:

  • نیمه گردو
  • شکر دانه ریز
  • شکر قهوه ای روشن: مخلوطی از شکر قهوه ای و سفید بهترین و پیشرفته ترین طعم را به دست می دهد
  • دارچین
  • زنجبیل زمینی
  • و،ل
  • سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ به ،بیدن شکر و ادویه ها به آجیل کمک می کند و ظاهری براق و سفت می دهد.
  • نمک
گردوی شکر زده شده

طرز تهیه پیکن آب نباتی

به نظر ما این دستور پخت پیکان شیرین، ساده، ک،یک و بدون ش،ت است! پس از تحقیقات بسیار، ما به روش پخت به ،وان ساده ترین گزینه رسیدیم. می‌تو،د از روش ماهیتابه‌ای برای گردوهای شیرین استفاده کنید، اما برای اندازه‌گیری دمای شکر به یک دماسنج آب نباتی نیاز دارید. ما دریافتیم که فر 325 درجه فارنهایت قابل اعتمادترین و ساده ترین راه برای تهیه پیکن آب نباتی است.

حتی اگر به سرعت اسپند لعاب دار نیست، روش پخت قابل اعتمادتر است زیرا خطر ،بندگی آجیل مانند روش ماهیتابه وجود ندارد. بنابراین ارزش 30 دقیقه زمان پخت را برای یک نتیجه عالی دارد! در اینجا مراحل اولیه وجود دارد (یا به دستور زیر بروید):

  • مخلوط ،: مواد خشک و مرطوب را جداگانه با هم مخلوط کنید سپس آنها را با اسپند بریزید.
  • روی یک ورقه پخت پهن کنید: آجیل ها را در یک لایه روی یک ورقه روغنی پهن کنید.
  • 30 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت بپزید و یک بار هم بزنید. وقتی اولین بار هم بزنید، آجیل بسیار کف آلود به نظر می رسد: اشکالی ندارد! آنها را کاملا هم بزنید و سپس به پختن ادامه دهید تا قهوه ای روشن و سفت شوند.

همچنین سعی کنید: گردوی قندی!

گردوی شکر زده شده

اطلاعات ذخیره سازی: چه مدت دوام می آورند؟

این گردوهای نباتی به خوبی ذخیره می شوند و در تمام مدت زمان نگهداری ترد هستند! در اینجا چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

  • اسپند آب نبات خانگی چقدر ماندگاری دارد؟ تا 2 هفته در دمای اتاق و تا 2 ماه در فریزر نگهداری شود. در یک کیسه پ،تیکی یا شیشه در بسته نگهداری کنید.
  • قبل از نگهداری حتما آنها را کاملا خنک کنید. آنها در حدود 10 دقیقه خنک می شوند و پس از آن می تو،د آنها را بخورید! قبل از اینکه آنها را ذخیره کنید، اجازه دهید 45 دقیقه خنک شوند تا رطوبت باقیمانده نداشته باشند.
  • برای هدایای تعطیلات، در شیشه های درب دار نگهداری کنید. این گردوهای شیرین هدایایی عالی برای تعطیلات DIY هستند. حتما روی شیشه قید شده باشد تا حدا،ر 2 هفته نگهداری شود.

یک جایگزین سریعتر

آیا می خواهید یک راه بسیار سریع برای تهیه پیکان شیرین برای سالاد داشته باشید؟ این دستور اسپند لعاب دار را می تو،د روی اجاق گاز درست کنید. آنها به اندازه قابل اعتمادی ذخیره نمی شوند (زیرا می توانند ،بناک به نظر برسند)، اما اگر می خواهید یک تزیین سالاد سریع درست کنید، کار می کنند.

دستور پخت اسپند آب نباتی

راه های استفاده از اسپند آب نباتی

گردوهای نباتی بسیار متنوع هستند و روی هر چیزی از سالاد گرفته تا دسر کار می کنند. در اینجا برخی از بهترین راه های استفاده از آنها آورده شده است:

دستور العمل های بیشتر اسپند

این آجیل خوشمزه را دوست دارید؟ در اینجا چند دستور پخت دیگر اسپند برای لذت بردن وجود دارد:

این دستور پخت نبات گردو…

گیاهخواری، بدون لبنیات و بدون گلوتن.

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور پخت پیکان شیرینی با طعم ک،یک آسان است: شیرین، تند و کمی شور! آنها به خوبی ذخیره می شوند و بسیار متنوع هستند.


  • ¼ فنجان شکر دانه ریز
  • ½ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چای خوری زنجبیل زمینی
  • ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 سفیده تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری اب
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 3 فنجان (12 اونس) نیمه گردو


  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. شکر گرانول، شکر قهوه ای روشن، دارچین، زنجبیل آسیاب شده و نمک را با همزن بزنید. در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ، آب و عصاره و،ل را با همزن بزنید تا کف کند. اسپندها را با مخلوط سفیده تخم مرغ با کفگیر بریزید تا خوب پوشش داده شود. نیمی از مخلوط شکر را اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید تا کاملا پوشانده شود، سپس بقیه مخلوط شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود.
  3. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و آجیل ها را به صورت یک لایه روی آن بریزید. به مدت 15 دقیقه بپزید، سپس سینی را از فر خارج کرده و هم بزنید (در این مرحله آجیل ها کف آلود به نظر می رسند). 15 دقیقه دیگر بپزید تا کمی قهوه ای شود. حدود 10 دقیقه قبل از غذا و به طور کامل (حدود 45 دقیقه) قبل از ذخیره سازی خنک شود. تا 2 هفته در ظرف دربسته و تا 2 ماه در فریزر نگهداری شود.

  • دسته بندی: م،ومات
  • روش: پخته شده
  • غذا: آمریکایی
  • رژیم غذایی: گیاه خواری

کلید واژه ها: طرز تهیه اسپند آب نباتی، طرز تهیه اسپند آب نباتی، طرز تهیه اسپند آب نباتی، دستور پخت اسپند آب نباتی


منبع: https://www.acouplecooks.com/candied-pecans/