هر بار با این تخم مرغ های عالی درست کنید دستور پخت بیش از تخم مرغ سفت. دستورالعمل های گام به گام و آسان برای اثبات ،انه برای ساخت بهترین تخم مرغ های سفت.

کاملاً روی تخم مرغ های سفت پخته شده است
آیا چیزی بهتر از تخم مرغ پخته شده دقیقاً همانطور که شما برای صبحانه دوست دارید وجود دارد؟ همه افراد زرده آبکی را دوست ندارند و این اشکالی ندارد! به همین دلیل است که هر بار نحوه درست ، تخم مرغ های سفت را به شما آموزش می دهیم.
چرا شما آن را دوست دارم!
دستورالعمل های گام به گام ما به این م،ی است که شما هر بار روی تخم مرغ های سفت کاملاً پخته خواهید شد.
زرده کاملا پخته شده بدون سوختن لبه های سفیده تخم مرغ صحبت می کنیم 😀
ما در حال به اشتراک گذاشتن دستور العمل های عالی برای کامل ، صبحانه خوشمزه شما هستیم.

مواد مورد نیاز شما
شما فقط به 2 ماده ساده نیاز دارید تا بهترین حالت را روی تخم مرغ سفت داشته باشید! به آشپزخانه بروید و جمع کنید:
- تخم مرغ های بزرگ: هر اندازه تخم مرغ درست می شود، اما توجه داشته باشید که تخم مرغ های کوچکتر سریعتر از تخم مرغ های بزرگ می پزند!
- کره بدون نمک: ما ترجیح میدهیم از کره بدون نمک استفاده کنیم، زیرا این را روی تخممرغهای سفت با نمک سرو میکنیم. اگر از کره شور استفاده می کنید، توجه داشته باشید که ممکن است هنگام سرو نیازی به اضافه ، نمک نداشته باشید.
شما می خواهید تخم مرغ های خود را با آن سرو کنید نمک و فلفل، پس ادامه دهید و آن را نیز بگیرید.
چرا از کره استفاده کنیم؟
ما توصیه می کنیم از کره برای درست ، آنها روی تخم مرغ های سفت استفاده کنید! روغن نیز موثر است، اما بر طعم و ظاهر تخممرغهای سفت تأثیر میگذارد. در اینجا چگونه است:
کره: استفاده از کره باعث میشود یک تخممرغ با طعم آجیلی و حداقل قهوهای شدن آن باقی بماند – این چیزی است که ما در این ع،ها استفاده کردیم.
روغن: اگر از روغن آووکادو یا روغن زیتون استفاده میکنید، سفیدهای حبابدار باقی میم،د که دارای لبههای سوخته و ترد است که برخی افراد در تخممرغ سرخ شده آن را دوست دارند.

بهترین ماهی تابه برای تخم مرغ های سفت
هر ماهیتابه ای برای درست ، تخم مرغ های سفت کار می کند، اما بسته به تابه ای که استفاده می کنید، چند نکته و ترفند وجود دارد:
ن،ب: تابه ن،ب بهترین گزینه برای سرخ ، تخم مرغ است. ما دوست داریم که دستور پخت آسان را آسان تر می کند.
چدن: یک تابه چدنی کار می کند زیرا سریع داغ می شود و گرما را حفظ می کند. با این حال، مطمئن شوید که کره کافی دارید و لبه های تخم مرغ خود را مرتباً چک کنید تا مطمئن شوید که به تابه ن،بند.
فولاد ضد زنگ: اگر فقط یک تابه فولادی ضد زنگ دارید، همچنان می تو،د از آن استفاده کنید. فقط هنگام سرخ ، تخممرغها بسیار کوشا باشید زیرا فولاد ضد زنگ میتواند به طور متناقضی گرم شود و نقاط بسیار داغی داشته باشد.
چه چیزی را با تخم مرغ سفت سرو کنید

آن را امتحان کنید!
تخم مرغ سرخ شده – از هر نظر!
یاد بگیرید چگونه یک تخم مرغ را هر بار کاملاً سرخ کنید! ما به شما یاد میدهیم که چگونه تخممرغهای آسان، تخممرغهای سفت و همه چیز را درست کنید.
دریافت دستور العمل
نکات مهم برای تخم مرغ بیش از حد سفت
از تخم مرغ تازه استفاده کنید: تخممرغها همیشه تازه هستند، حتماً قبل از سرخ ،، تاریخ روی تخممرغها را بررسی کنید.
صبور باش: خیلی راحت است که بخواهید در فرآیند سرخ ، تخم مرغ سفت خود عجله کنید، اما هر چه صبورتر باشید تخم مرغ شما بهتر می شود.
لبه ها را بررسی کنید: در حالی که تخم مرغ شما در حال سرخ شدن است، با استفاده از یک کاردک، لبه های سفیده تخم مرغ را به آرامی بالا بکشید تا مطمئن شوید سفیده تخم مرغ به تابه ن،بد.
فصل را فراموش نکنید: همیشه مقداری نمک و فلفل روی تخم مرغ های سفت خود بپاشید. این همه طعم ها را در ظرف شما افزایش می دهد.

سوالات متداول
تخم مرغ بیش از حد سفت تخم مرغی است که تا انتها پخته می شود تا زم، که زرده سفت و سفت شود.
بیش از تخم مرغ سفت به این م،ی است که زرده به هیچ وجه روان نیست.
روی تخممرغهای سفت، زردهای کاملاً پخته و سفت دارد که شبیه به تخممرغ پخته شده است.
ذخیره سازی
این تخممرغهای سفت را بهتر است فوراً میل کنید، اما اگر باقیمانده آن باقی مانده باشد، میتو،د آنها را به مدت 3 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.
برای گرم ، مجدد: تخممرغها را دوباره در مایکروویو گرم کنید تا مطمئن شوید که آنها را زیاد نپزید.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/over-hard-eggs/