برای تهیه باگت سوخاری:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان باگت را برش بزنید و روی یک ورقه پخت قرار دهید. در صورت تمایل به آرامی با کمی روغن ،ید. 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که برشته شود بپزید. با سرد شدن بیشتر خشک و ترد می شوند.
پیش قدم کن:
نان باگت برشته شده را می توان تا دو روز قبل برشته، کاملا خنک کرد و در یک کیسه پ،تیکی قابل درزگیری نگهداری کرد.
از آنجایی که پستوی خانگی حاوی مواد نگهدارنده نیست، تقریباً به اندازه پستوی معمولی دوام نخواهد داشت. مطمئن شوید که آن را در بسته در یخچال نگهداری کنید (ترجیحاً در یک ظرف دربسته). به این ترتیب 4 تا 5 روز دوام می آورد.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/cranberry-pesto-crostini-with-chevre/