
بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404
Burrata Caprese • طرز تهیه آسان Burrata {ویدئو} • دو عدد انجیر بنفش
براتا چیست و چگونه آن را می خوریم؟
بوراتا یک پنیر نرم تازه از ایتالیا است. به شکل گرد با پوسته موزارلای تازه و داخل کشک خامه ای می آید. وقتی پوسته موزارلا را باز می کنید، کشک خامه ای از آن بیرون می آید. می تو،د آن را همانطور که هست یا با پاستا، در سالاد، پیتزا و خیلی چیزهای دیگر بخورید!
چرا به آن Caprese می گویند؟
سالاد کاپرز یکی از اصلی ترین سالادهای ایتالیاست و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است. Caprese به اشکال مختلفی وجود دارد، شما می تو،د پیتزا Caprese را بخورید که طعم های مشابه سالاد را ،یب می کند. همچنین Chicken Caprese یک شام مرغ خوشمزه است که بیشتر از آنچه فکر می کنید از آن لذت خواهید برد! سیخ های کاپرز مانند این است که طعم های لقمه ای از کاپرز روی چوب داشته باشید.
آیا پنیر بوراتا شبیه موزارلا است؟
پنیر بوراتا در واقع یک دور پنیر موزارلا است، اما داخل آن کشک خامه ای است. بنابراین یک توپ پنیر موزارلای تازه را تصور کنید که باز می شود و داخل آن یک کشک خامه ای است که بیرون می ریزد. این بسیار خوشمزه تر از موزارلا است و وقتی بتارتا را امتحان می کنید متوجه بافت و طعم متفاوت آن خواهید شد!
منبع: https://www.t،urplefigs.com/burrata-caprese/