20 دسر برتر کدو تنبل برای فصل - یک زوج آشپز
انتشار: آبان 19، 1401
بروزرسانی: 04 خرداد 1404

20 دسر برتر کدو تنبل برای فصل - یک زوج آشپز


در اینجا تمام دسرهای کدو حلوایی برتر برای تهیه این فصل آورده شده است! این دستور العمل ها ک،یک و خوشمزه هستند، از کوکی ها گرفته تا میله ها و چیزکیک.

کیک کدوتنبل

وقتی فصل من، است، هیچ چیز بهتر از پایان دادن به یک وعده غذایی با یک دسر کدو تنبل نیست! ادویه ای دنج و ک،یک، غذاهای بسیار زیادی با این کدو حلوایی ساده برای امتحان ، وجود دارد. این یک پنجره کوچک است، بنابراین زم، که هوس شروع می شود، زمان پخت است! در اینجا همه 20 نفر برتر هستند دسر کدو حلوایی برای تهیه این فصل، از کوکی ها گرفته تا چیزکیک تا براونی، ترافل و موارد دیگر! ما همه شیرینی های برتر را از وب سایت خود جمع آوری کرده ایم، سپس تعدادی از سازندگان مورد علاقه خود را از سراسر وب تهیه کرده ایم. برای شروع آماده اید؟

و اکنون ... برترین دسرهای کدو تنبل برای تهیه این فصل!

دستور العمل های بیشتر کدو تنبل

دستور العمل های کدو تنبل بسیار بیشتری وجود دارد که می تو،د خارج از دسرها را امتحان کنید! صبحانه، تنقلات، نوشیدنی ها و بیشتر با کدو حلوایی بهتر است. در اینجا چند ایده وجود دارد:

چاپ
<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این دستور کیک کدو حلوایی ک،یک مرطوب و کاملا تند است! روی آن را با پنیر خامه ای فراست کنید تا یک خوراکی غیرقابل مقاومت داشته باشید.


برای کیک کدو حلوایی

  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 ½ قاشق غذاخوری ادویه پای کدو تنبل (،یداری یا خانگی)
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چای خوری نمک کوشر
  • ¾ فنجان شکر قهوه ای تیره
  • ¼ فنجان شکر دانه ریز
  • 1 فنجان پوره کدو تنبل
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • ⅓ فنجان روغن خنثی
  • ½ فنجان سس سیب شیرین نشده

برای فراستینگ پنیر خامه ای (اختیاری)

  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، دمای اتاق
  • 8 اونس پنیر خامه ای، دمای اتاق
  • 2 فنجان پودر قند، الک شده
  • ½ قاشق چای خوری عصاره و،ل

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 9×13 اینچی یا معادل آن را چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک کوشر را با هم مخلوط کنید. شکر قهوه ای، شکر گرانول، پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن و سس سیب را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید. مخلوط مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. داخل تابه آماده شده بریزید و با استفاده از کاردک یک لایه صاف کنید.
  3. 25 تا 30 دقیقه بپزید تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید تا 30 دقیقه خنک شود، سپس حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. (یا اجازه دهید خنک شود و در یخچال قرار دهید، سپس قبل از سرو یخ بزنید.) در صورت تمایل، قبل از سرو با پودر قند بپاشید یا به فراستینگ پنیر خامه ای ادامه دهید (توصیه می شود).
  4. در همین حین، پنیر خامه ای را به صورت فراستینگ درست کنید: کره و پنیر خامه ای در دمای اتاق را با سرعت متوسط \u200b\u200b۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سرعت را کم کنید سپس و،ل را اضافه کنید. پودر قند را کم کم الک کنید تا غلیظ شود. مایه کیک را در یخچال قرار دهید تا کیک فراست شود.
  5. فراستینگ را روی کیک به ضخامت دلخواه ،ید (در صورت تمایل می تو،د از کل دسته یا کمتر استفاده کنید). حدا،ر 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود. قبل از سرو به دمای اتاق برس،د. کیک یخ نخورده را که کاملاً خنک شده و محکم بسته شده را تا 3 ماه فریز کنید.
  • دسته بندی: دسر
  • روش: پخته شده
  • غذا: آمریکایی
  • رژیم غذایی: گیاه خواری

کلید واژه ها: دسر کدو حلوایی

دستور العمل های بیشتر پاییز

به دنبال انواع خاصی از دستور العمل های فصل هستید؟ در اینجا دستور العمل های بیشتری وجود دارد که بر اساس دسته بندی سازماندهی شده اند:



منبع: https://www.acouplecooks.com/pumpkin-desserts/