در این مطلب سعی کردیم لیست غذاهای ایرانی سنتی و محلی استان های مختلف را معرفی کنیم تا با نام و طرز تهیه برخی از آنها آشنا شوید. امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی «باقلا قاتق» است که اصالت آن به شمال کشور برمیگردد.
کباب در ایران انواع گوناگونی دارد مثل کوبیده, جوجه, برگ و کباب گوشت. استان مرکزی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود از آب و هوایی متنوع برخوردار است و همین باعث تأثیری شگرف در غذاهای محلی آن شده است. از دیگر غذاهای محبوب اردبیل میتوان به آش دوغ, آش میوه و کشمشپلو اشاره نمود. زنجان از شهرهای سردسیر ایران است و دارای انواع غذا و آش و شیرینی سنتی در فرهنگ قدیمیاش است. اما وقتی نوبت به شما رسید میبینید که این انتظار ارزشش را داشت.
- معمولا ته دیگ در منوی رستورانها نیست و آن را جدا باید درخواست کنید.
- میتوان گفت این غذا جزو غذاهای مقرون به صرفه به شمار میرود؛ در تهیهی این غذا به سراغ میگوهای ریزی میرویم که قیمت نسبتاً مناسبی دارند.
- قلم ابزاری است برای فرار از واقعیت، واقعیت تلخ زندگی روزمره که هر ثانیه با آن درگیر هستیم.
این خلاقیت در لیست بلند بالا و متنوع پلوهای شیرازی کاملا مشهود است. مرصع پلو را اغلب با خورشت مرغ صرف میکنند تا تضاد خوشمزه ای بین دو طعن شیرین و نمکین ایجاد شود. با بهترین رستوران شرق تهران و همچنین بهترین رستوران غرب تهران آشنا شوید. نکته مهم این است که بههیچعنوان هنگام پخت سوپ شیر به آن آب لیمو اضافه نکنید زیرا باعث بریده شدن سوپ میشود. وقتی سوپ را از روی حرارت برداشتید اگر دوست داشتید میتوانید دو قاشق خامه به آن اضافه کنید تا هم خوشطعم و هم کاملاً سفید شود. در این مرحله مرغ و آب مرغ و هویج را که پخته به مخلوط جو و شیر اضافه کنید.
طرز تهیه کوفته تبریزی
ظاهر این رستوران بسیار جالب است و دقیقاً همانند یک دالون طولانی و دراز میماند! دیوارهای رستوران دالون دراز بهخوبی گچکاری شده و مقرنسکاریهای هنرمندانه آن، شما را به یاد ساختمانهای دوره قاجار میاندازند. همچنین به یاد داشته باشید که همه شب از ساعت ۸ تا ۱۱ شب این رستوران میزبان گروه موسیقی سنتی و نوازندگان معروف است و میتوانید از شنیدن موسیقی زیبای ایرانی لذت ببرید.
اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی است که می تواند گزینه مناسبی برای یک روز سرد زمستانی باشد. برای پخت آن به سیب زمینی، پیاز، آرد، شنبلیله ، تخم مرغ نمک وفلفل و زرچوبه احتیاج داریم، اول پیازها را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه و شنبلیله را به آن اضافه می نماییم. این غذای سنتی و در عین حال پرکاربرد که هم می تواند در مهمانی ها و هم در مواقع معمولی استفاده شود بسیار خوشمزه و باب طبع انواع سلیقه ها می باشد. روش پخت آن که حتما به آن آشنایی دارید عبارت اند از پختن و سپس سرخ کردن مرغ ها و سپس برنج و استفاده از زرشک و زعفران و خلال پسته و بادام برای تزیین. چرا که غذایی اصیل و سنتی بوده و از گذشته های دور در انواع مجالس و مناسبت های مختلف مانند بدرقه مسافر و عروسی و… تهیه می شده است.
غذاهای سنتی شیراز | تجربه طعمی لذت بخش
برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید. در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفتهها، از مواد خود کوفته هم استفاده میشود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد. بعد از پختن سس، کوفتهها را باید درست کنید و مواد میانی را در آنها بگذارید و فرم دهید. لوبیا پلو از جمله محبوبترین پلوهای ایرانی است که همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش کم نشده که با طرز پختهای متنوع، لذیذتر و محبوبتر هم شده است. قیمه نثار یک غذای سنتی و به شدت محبوب و متداول در مهمانی های خانواده های قزوینی است که قصد داریم روش پخت آن را به طور مختصر با شما در میان بگذاریم. برای تهیه این خورش گوشت را با پیاز و ادویه جات می پزند و بعد بادمجان های سرخ شده و بادمجان و غوره را به آن اضافه می کنند.
۲۹- خورش دال عدس
قیمه نثار با مخلفات زیادی که دارد تبدیل به یکی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار شده است. گاهی از این غذا در گویشهای عامیانه با نام قیمه نسا یاد میشود که به اشتباه جا افتاده است. خورش عدس سبز، یکی از لذیذترین و مقویترین خورشهای ایرانی است که اصالت آن به شهر طالقان در استان البرز برمیشود. این خورش، دستور پخت سادهای دارد و میتواند بهعنوان یک وعده غذایی کامل بههمراه نان یا برنج در رژیم غذایی شما قرار بگیرد.