کوکی های زغال اخته لیمویی – بر اساس یک بودجه گیاهی



من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این کوکی‌های وگان زغال اخته لیمویی نرم، کمی شکننده هستند و در هر لقمه‌ای با طعم و مزه می‌شوند، به لطف آب لیمو، پوست و زغال اخته تازه یا منجمد! نیازی به سرد شدن خمیر نیست و فقط در 30 دقیقه آماده لذت بردن هستند!

کوکی‌های بلوبری لیمو را در برابر یک سطح سفید تکمیل کرد

کوکی های لیمویی نرم وگان که با بلوبری های آبدار می ،ند

دسرهای مرکباتی و/یا میوه‌ای از جمله دسرهای مورد علاقه ما در ماه‌های گرم‌تر بهار و تابستان هستند، با طعم‌های شیرین و تازه‌ای که مطمئناً تحت تأثیر قرار می‌دهند. همراه با سوربت ن،اع توت فرنگی، کیک نان لیمو و بستنی مخلوط توت، این کوکی های بلوبری لیمو در تابستان امسال آشپزخانه ما را اشغال خواهند کرد.

،یب تارت، لیمو ترش با زغال اخته آبدار و شیرین، دوتایی است که ما قبلاً به ،وان اس، قدرد، کرده ایم. با این حال، هیچ چیز مانند یک کلوچه برای رفع هوس دسر بلوبری لیمو وجود ندارد.

چرا این کوکی های زغال اخته لیمویی را دوست خواهید داشت؟

  • مواد ساده: این دستور العمل ساده شیرینی زغال اخته لیمو فقط به 9 ماده ارزان قیمت و من، برای انبارداری در ا،ر انبارهای آشپزخانه متکی است.
  • در تمام طول سال از آنها لذت ببرید: می تو،د از زغال اخته تازه یا منجمد استفاده کنید.
  • کار آماده سازی آسان: فقط چند کاسه، نیازی به می،ر ندارید و زمان خنکی هم ندارید!
  • طعم و بافت شگفت انگیز: ،یب لیموی پررنگ و خوش طعم و تارت شیرین، زغال اخته آبدار، و چیپس شکلات وگان تیره یا سفید اختیاری در یک کوکی با لبه‌های ترد و یک مرکز لطیف و لذیذ و کمی شکننده، تجربه‌ای واقعا رضایت‌بخش (و خوشایند) است.
  • دوستدار رژیم غذایی/آ،ژن: آنها بدون تخم مرغ، بدون لبنیات، بدون آجیل هستند و می توان آنها را بدون گلوتن ساخت.
  • سازگار: به دستور کوکی لیموی گیاهی اضافه کنید یا آن را با نیاز خود تطبیق دهید.
  • آماده ، غذا دوستانه: آنها تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند، بنابراین در صورت نیاز همیشه یک خوراکی شیرین در اختیار شما قرار می گیرد.

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده کوکی های زغال اخته لیمویی با یک سطح سفید اندازه گیری شده است

مواد خشک

  • ارد: ما معمولا از آرد همه منظوره معمولی استفاده می کنیم، البته آرد املا یا ،یب 50-50 AP و آرد گندم کامل نیز باید موثر باشد.
  • قند: شکر سفید دانه‌ریز (یا شکر نیشکر خام) و شکر قهوه‌ای بهترین ،یب شیرینی، بافت کمی جویدنی و طعم ملایم کاراملی/اسکاچ را فراهم می‌کنند.

در حالی که می‌توان با قندهای دیگر (مانند شکر نارگیل) یا جایگزین‌های شکر (مانند اریتریتول) آزمایش کرد، می‌تواند بر روی بافت، پخش و حتی کاراملی شدن کوکی‌های لیموی گیاهی تأثیر بگذارد، بنابراین نمی‌تو،م نتایج را تضمین کنیم.

  • خمیرمایه ها: این کوکی‌های وگان بلوبری لیمویی برای داشتن بهترین بافت و قوام به بیکینگ پودر و جوش شیرین متکی هستند.
  • نمک: بهتر است به جای نمک خوراکی از نمک کوشر/نمک دریا استفاده کنید. این باعث متعادل شدن و افزایش طعم این شیرینی های لیمو و بلوبری شیرین می شود.

مواد مرطوب

  • تخم کتان: دانه کتان آسیاب شده (یا دانه چیا) و آب گرم با هم ،یب می شوند تا یک جایگزین تخم مرغ گیاهی در این کوکی های لیموی بدون تخم مرغ درست شود. اگر فقط دانه های کتان کامل دارید، ابتدا آنها را در مخلوط کن یا آسیاب ادویه با سرعت بالا آسیاب کنید.
  • کره بدون لبنیات: شما به کره گیاهی بدون نمک با دمای اتاق نیاز دارید. روغن نارگیل نرم شده – نه ذوب شده – ممکن است کار کند، اگرچه ما امتحان نکرده ایم.
  • لیمو: برای این کوکی‌های لیمو به لیموی تازه نیاز دارید، زیرا ما از آب لیمو و پوست لیمو برای داشتن بهترین، روشن و خوش طعم استفاده می‌کنیم. توجه داشته باشید که لیموترش، پرتقال و پرتقال خونی نیز در این کوکی های مرکباتی به خوبی کار می کنند.
  • بلوبری: از زغال اخته تازه یا یخ زده استفاده کنید (توت های کوچک مانند زغال اخته وحشی که حاوی رطوبت کمتری هستند، در داخل کوکی ها بهتر عمل می کنند). ما از دومی استفاده کردیم. سایر انواع توت ها، مانند تمشک یا شاه توت، با لیمو نیز به خوبی جفت می شوند.

چه چیز دیگری می توانم اضافه کنم؟

  • شکلات سفید وگان: برای شیرینی بیشتر از چیپس/ تکه های شکلات سفید بدون لبنیات استفاده کنید.
  • مربای زغال اخته: کمی به خمیر کوکی چرخ،د تا جلوه ای مرمری پیدا کند.
  • عصاره و،ل: فقط کمی و،ل طبیعی برای طعم و مزه لطیف اضافه می کند.
  • لعاب لیمو: پودر قند را با حدود 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ،یب کنید تا کلوچه ها آغشته یا بریزند. لعاب زغال اخته نیز موثر خواهد بود.
  • نارگیل: فقط چند قاشق غذاخوری برای بافت و طعم لطیف.
  • اجیل ،د شده: ی،ی پسته، گردو، بادام و غیره. همچنین می تو،د با 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش شیرینی های خشخاش لیمو درست کنید.
  • شکر لیمو: برای اینکه خمیر کوکی را بغلت،د تا خمیر شیرین تر و ترد شود.
  • اسطوخودوس: 1- ½ قاشق چایخوری اسطوخودوس آشپزی خشک شده را برای طعم لطیف گل اضافه کنید.
  • زنجبیل: بین ¼ تا ¼ فنجان زنجبیل کریستالی شده ریز ،د شده اضافه کنید.

چگونه کوکی های وگان زغال اخته لیمویی درست کنیم؟

  • 1) ابتدا در یک کاسه کوچک، آب و دانه کتان آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود.
کاسه دانه کتان در کنار یک ضربه آب
فرآیند مخلوط ، بذر کتان و آب در کاسه
  • 2) سپس در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید/هم بزنید، سپس آن را کنار بگذارید.
فرآیند اضافه ، کره به کاسه
فرآیند اضافه ، نمک و جوش شیرین و پودر به کاسه آرد
فرآیند مخلوط ، مواد با هم در کاسه
فرآیند مخلوط ، مواد با هم در کاسه
  • 3) سپس با استفاده از همزن دستی، یک همزن ایستاده یا یک همزن در یک کاسه بزرگ، کره گیاهی و دو شکر را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود.
  • 4) سپس پوست یک عدد لیمو، آب و تخم کتان را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید.
مواد مرطوب و خشک در کاسه در کنار مواد اندازه گیری شده در کاسه
فرآیند مخلوط ، مواد با هم در کاسه
  • 5) سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید تا مواد با هم ،یب شوند. با این حال، مراقب باشید که آن را بیش از حد مخلوط نکنید.
فرآیند اضافه ، شکر اضافی به کاسه
  • 6) بلوبری ها را به آرامی داخل آن بریزید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتیگراد گرم کنید. همچنین یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوش،د.
فرآیند اضافه ، زغال اخته به کاسه
  • ۷) با اسکوپ بستنی، خمیر را روی سینی آماده شده با فاصله حدود ۲ اینچ از هم بریزید و به آرامی فشار دهید تا صاف شوند.
فرآیند شات قاشق از خمیر
فرآیند اضافه ، خمیر به ورقه پخت
  • 8) سینی را به فر منتقل کنید و شیرینی های بلوبری لیمویی را به مدت حدود 15 دقیقه یا تا زم، که لبه های شیرینی ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.
  • 9) در آ، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه در سینی خنک شوند و سپس با احتیاط روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. لذت ببرید (در صورت تمایل ابتدا پوست لیموی اضافی را بپاشید!).

نکات دستور العمل حرفه ای

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: به جای اینکه پیمانه اندازه گیری خود را مستقیماً در کیسه آرد قرار دهید، به آرامی آن را در کیسه آن پر کنید، سپس از قاشق برای انتقال آن به فنجان استفاده کنید. از پشت یک چاقو برای صاف ، ،مت بالایی آن استفاده کنید و از voila – مقدار عالی آرد.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: در غیر این صورت، خطر کار بیش از حد گلوتن را دارید که در نتیجه کوکی‌های متراکم/سختی ایجاد می‌شود.
  • بافت را تنظیم کنید: با تغییر زمان پخت؛ ما سمت نرم را دوست داریم، پس وقتی لبه‌های آن ترد شد و وسط‌ها کمی زیر پخت به نظر می‌رسند آن‌ها را از فر خارج کنید. زمان را 2 تا 4 دقیقه افزایش دهید تا شیرینی های لیموی ترد بیشتری تهیه کنید.
  • تازه در مقابل. زغال اخته یخ زده: اگر از انواع توت های یخ زده استفاده می کنید، مهم است که ابتدا آنها را ذوب نکنید. آنها همچنین تمایل به خونریزی بیشتری دارند، که ممکن است به خوبی به نظر نرسند، اما حتی شیرینی‌های جویدنی‌تر را نیز تولید می‌کنند.
  • برای تنظیم اندازه: از یک قاشق کوچکتر/بزرگتر استفاده کنید و زمان پخت را متن، با آن تنظیم کنید.
کوکی‌های بلوبری لیمو را در برابر یک سطح سفید تکمیل کرد

دستورالعمل های پیش رو و ذخیره سازی را تهیه کنید

به دلیل داشتن زغال اخته، بهتر است این خمیر شیرینی را تازه درست کنید، البته خمیر شیرینی لیمویی را می توان آماده کرد. 3-4 روز قبل در یخچال یا تا 2 ماه در فریزر

پس از پخت، باقیمانده ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید دمای اتاق به مدت 1-2 روز یا در یخچال به مدت 4-5 روز.

از طرف دیگر، کوکی‌های بلوبری لیمو را برای نگهداری طول،‌مدت فریز کنید تا 3 ماه. اجازه دهید یک یا دو ساعت در یخچال یا در دمای اتاق خنک شوند.

کوکی های وگان آسان تر

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • در یک کاسه کوچک، آرد کتان و آب را با هم ،یب کنید. خوب مخلوطش کنید و بزاریدش کنار.

  • در یک کاسه متوسط ​​آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوطش کنید و بزاریدش کنار.

  • با استفاده از همزن دستی، در یک کاسه بزرگ، کره گیاهی را با هر دو شکر مخلوط کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. سپس پوست یک لیمو، آب لیمو و مخلوط آرد کتان را اضافه کنید. 2 دقیقه بزنید.

  • در همان کاسه مخلوط آرد را اضافه کنید و با دست کمی هم بزنید تا مواد با هم ،یب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید.

  • زغال اخته را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت با کاغذ روغنی آماده کنید.

  • با اسکوپ بستنی خمیر را بردارید و روی سینی پخت آماده شده با فاصله 2 سانت از هم قرار دهید و کمی فشار دهید تا صاف شود.

  • به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که لبه ها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

  • از فر خارج کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه روی سینی فر بنشینند تا سفت شوند. با استفاده از کاردک آنها را با احتیاط روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.

  • مقداری پوست لیمو بپاشید و لذت ببرید.

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: به جای اینکه پیمانه اندازه گیری خود را مستقیماً در کیسه آرد قرار دهید، به آرامی آن را در کیسه آن پر کنید، سپس از قاشق برای انتقال آن به فنجان استفاده کنید. از پشت یک چاقو برای صاف ، ،مت بالایی آن استفاده کنید و از voila – مقدار عالی آرد.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: در غیر این صورت، خطر کار بیش از حد گلوتن را دارید که در نتیجه کوکی‌های متراکم/سختی ایجاد می‌شود.
  • بافت را تنظیم کنید: با تغییر زمان پخت؛ ما سمت نرم را دوست داریم، پس وقتی لبه‌های آن ترد شد و وسط‌ها کمی زیر پخت به نظر می‌رسند آن‌ها را از فر خارج کنید. زمان را 2 تا 4 دقیقه افزایش دهید تا شیرینی های لیموی ترد بیشتری تهیه کنید.
  • تازه در مقابل. زغال اخته یخ زده: اگر از انواع توت های یخ زده استفاده می کنید، مهم است که ابتدا آنها را ذوب نکنید. آنها همچنین تمایل به خونریزی بیشتری دارند، که ممکن است به خوبی به نظر نرسند، اما حتی شیرینی‌های جویدنی‌تر را نیز تولید می‌کنند.

کا،ی: 312کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 42gپروتئین: 3gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 7gچربی ترانس: 3gسدیم: 377میلی گرمپتاسیم: 70میلی گرمفیبر: 1gقند: 19gویتامین A: 7IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 27میلی گرماهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: دستور العمل های زغال اخته، دسرهای میوه ای، کوکی های لیمو و زغال اخته، کوکی های بلوبری لیمویی، دستور پخت کلوچه بلوبری لیمویی، شیرینی های شکری بلوبری لیمو، دستور العمل های لیمو، دسر تابست،، دستور العمل های تابست،، شیرینی، دسر گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/lemon-blueberry-cookies/