کوفته بوقلمون – WellPlated.com



شب‌هایی هست که می‌خواهم در آشپزخانه احساس ماجراجویی کنم، و بعد از آن شب‌هایی هستند که می‌خواهم شامم بیاید، بغلم کنم و به من بگویم که بله، کارم را خوب انجام می‌دهم. آن شب هایی است که من می سازم پخته شده کوفته بوقلمون.

کوفته بوقلمون روی تخت اسپاگتی

چرا این کوفته های پخته شده را دوست خواهید داشت

این کوفته‌های بوقلمونی با چنگال لطیف، پرشده و با ادویه‌ها و سبزی‌های ایتالیایی پوشیده شده‌اند.

  • آسان برای ساخت. مانند تمام وعده‌های غذایی 30 دقیقه‌ای من، این کوفته‌های بوقلمون به سرعت کنار هم می‌آیند و در شب‌های شلوغ از آن‌ها یک قهرمان می‌سازند. پخت آنها را بدون هندزفری می کند!
  • فوق العاده شاداب. سوزانده شده توسط ملایم (یا نفس نفس زدن, خشک) کوفته بوقلمون در گذشته؟ من هم همینطور! به همین دلیل مطمئن شدم که این کوفته بوقلمون آبدار و خوش طعم باشد.
  • سالم. بوقلمون منبع بدون چربی پروتئین و تغییر خوبی نسبت به کوفته مرغ است.
  • بدون شکار برای مواد تشکیل دهنده. هنگامی که بوقلمون و پارمزان آسیاب شده خود را در یخچال گذاشتید، احتمالاً همه چیز دیگری را برای تهیه این دستور ساده کوفته بوقلمون در انبارتان دارید. آنها شما را وادار نخواهند کرد که از طریق فروشگاه مواد غذایی به دنبال مواد اولیه بگردید.
  • راحتی خالص. سخت است که ذاتاً رضایت بخش تر از اسپاگتی و کوفته خوب باشد! صرف نظر از روز، دستور العمل های ماکارونی همیشه به نظر می رسد.

این دستور غذا حدود 20 کوفته به دست می دهد، بنابراین چند وعده شام ​​را برای خانواده دو نفره ما که عاشق باقی مانده است را پوشش می دهد، یا یک گروه کوچک شام را تغذیه می کند.

یک کاسه کوفته بوقلمون پخته شده

بررسی 5 ستاره

«بهترین دستور غذا! به محض اینکه انجام شد و خنک شد من 10 تا از آنها داشتم!!! داشتم رقص شادی میزدم که خوردمشون!!!”

– روبی –

بهترین روش پخت کوفته

در حالی که ا،ر دستور العمل های کوفته مست،م این است که کوفته ها در یک تابه روی اجاق گاز قهوه ای شوند – بدون شک خوشمزه اما در عین حال ،یف و کمی دردناک – این نسخه ساده به طور کلی از اجاق گاز صرف نظر می کند.

  • به جای اینکه کوفته ها را در روغن روی اجاق گاز سرخ کنید، آنها را روی یک ورقه پخت که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است (در صورت تمایل کاغذ روغنی) بچینید تا به راحتی تمیز شوند.
  • مسواک زدن با روغن زیتون تضمین می کند که کوفته ها از بیرون به خوبی طلایی و از داخل آبدار می شوند، بدون نیاز به سرخ ، نامرتب.

روش اجاق گاز را برای زم، که به دنبال تهیه یک دستور کوفته برای یک عصر آرام یا من،ت خاص هستید (مانند این کاسرول کوفته موزارلا) ذخیره کنید.

برای شب های هفته سریع و کم هیاهو، پخته شده کوفته ها حرکت هستند.

کوفته بوقلمون پخته سالم در یک کاسه با رشته فرنگی و سس

طرز تهیه کوفته بوقلمون

مواد تشکیل دهنده

  • ،یه زمینی. در حالی که دستور العمل های سنتی کوفته معمولاً به ،یبی از گوشت های مختلف نیاز دارند (گاهی اوقات تا 3 عدد!)، این دستور کوفته بوقلمون آن را فقط با بوقلمون چرخ کرده ساده نگه می دارد. ،یه لاغر و ملایم است.

نکته تعویض

می تو،د این کوفته ها را با گوشت چرخ کرده بدون چربی نیز درست کنید.

یا، برای طعمی که بیشتر شبیه به یک کوفته ک،یک است که هنوز هم سالم است، مخلوطی از گوشت خوک و بوقلمون چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده و بوقلمون چرخ کرده را امتحان کنید.

  • ،ده نان چاشنی شده ایتالیایی. همراه با یک تخم مرغ، برای ،باندن گوشت و مرطوب نگه داشتن کوفته به ،ده نان در کوفته نیاز دارید. من چاشنی‌های ایتالیایی را دوست دارم، زیرا آنها بدون هیچ تلاش اضافی طعم و مزه بیشتری دارند.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

اگر می تو،د آنها را پیدا کنید، از آرد سوخاری ایتالیایی گندم کامل استفاده کنید تا کمی فیبر را افزایش دهید.

من پودر سوخاری پانکو را برای این دستور توصیه نمی‌کنم، زیرا خشک‌تر هستند و به خوبی کوفته را نمی‌بندند.

  • ادویه اصلی دختر تنبل. پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، فلفل قرمز. چون گاهی گرسنه می‌شوم و دلم می‌خواهد کوفته بخورم، بدون اینکه یک پیاز را رنده کنم یا حبه‌های سیر را برای آن‌ها ،د کنم.
  • پنیر پارمزان. چون کوفته با پنیر بهتر است. درسته. پارمزان همچنین به مرطوب بودن کوفته ها کمک می کند.

جهت

،یب بوقلمون برای کوفته
  1. یک کاسه بزرگ بردارید. ادویه ها، پارمزان و بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید.
بوقلمون و آرد سوخاری برای کوفته بوقلمون
  1. تخم مرغ را اضافه کنید. هنگام ،یب ملایم باشید.
یک ورقه پخت از کوفته بوقلمون سالم
  1. شکل به کوفته. روی یک ورقه پخت با فویل قرار دهید.
برس زدن کوفته بوقلمون روی ورقه پخت
  1. روی کوفته ها را با برس روغن زیتون ،ید. این به آنها کمک می کند تا بیرون ترد و مرطوب بمانند.
  2. پخت. کوفته بوقلمون را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه برای یک کوفته 1 1/2 اینچی بپزید، یا تا زم، که کوفته ها به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت بر روی دماسنج گوشت برسند. وقتی کوفته را برش می دهید، باید آن را بپزید.
کوفته بوقلمون پخته شده با لقمه خارج شده

انواع دستور غذا

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. کوفته ها را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید (با سس یا جدا از سس).
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را به آرامی روی اجاق گاز، در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو (با یا بدون سس) گرم کنید.
  • یخ زدن. کوفته بوقلمون را می توان منجمد پخته یا خام. کوفته ها را روی یک ورقه پخت روغنی قرار دهید و فریز کنید تا جامد شود. کوفته های یخ زده را به مدت 3 ماه به یک ظرف نگهداری ایمن در فریزر یا کیسه زیپ دار بدون هوا منتقل کنید.

نکته آماده سازی غذا

داشتن کوفته های آماده و آماده در فریزر برای تهیه غذا ایده آل است. کوفته ها را مطابق دستور شکل دهید و آنها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید. فریز کنید تا سفت شود، سپس به مدت 3 ماه به ظرف دربسته یا کیسه زیپ دار منتقل کنید. پس از آماده شدن برای پخت، بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود. با قلم مو روغن بزنید و طبق دستور بپزید.

طرز سرو کوفته

در اینجا چند روش مورد علاقه ما برای لذت بردن از این کوفته های خوشمزه وجود دارد:

  • سس. کوفته بوقلمون در سس گوجه فرنگی یک راحتی است! می تو،د سس را در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید، سپس کوفته بوقلمون را در سس سرو کنید، یا روش مورد علاقه ما را انتخاب کنید: سس را در یک تابه بزرگ گرم کنید، سپس کوفته ها را در انتها بجوش،د تا گرم شوند.
  • پاستا. ماکارونی خشک گندم کامل برای شام سالم من، است. می‌تو،د از شکل ماکارونی مورد علاقه‌تان استفاده کنید، هر چند وقتی احساس می‌کنیم خیلی سنتی هستیم، من دوست دارم کوفته بوقلمون پخته و اسپاگتی را درست کنم.
  • ساندویچ. یک نان هوآگی بردارید و این کوفته ها را به یک زیر کوفته تبدیل کنید!
  • پیش غذا. کوفته ها را با خلال دندان در بشقاب قرار دهید و به ،وان پیش غذا همراه با سس برای غوطه ور شدن میل کنید.
دستور تهیه کوفته بوقلمون

با کوفته بوقلمون چی سرو کنیم

  • اسکوپ. برای ت،یم بندی آسان و یکنواخت من از مال خودم برای خمیر شیرینی هم استفاده می کنم!
  • دماسنج خواندن فوری. ساده ترین و بهترین راه برای اینکه ببینید کوفته ها تا آ، پخته شده اند یا نه.
  • ورق پخت. من از این ها برای همه چیز استفاده می کنم، از کوفته گرفته تا سبزیجات و شام تابه.

نکات و ترفندهای دستور غذا

  • روی گوشت زیاد کار نکنید. کار زیاد باعث سفت شدن کوفته ها می شود. به آرامی آن را کنترل کنید و هر بار کوفته بوقلمون آبدار و لطیف خواهید داشت.
  • از تخم مرغ و آرد سوخاری غافل نشوید. اینها از ریزش کوفته جلوگیری می کنند.
  • از دماسنج گوشت استفاده کنید. کوفته های شما هنوز هم می توانند اندکی صورتی باشند و با خیال راحت پخته شوند. بهترین راه برای فهمیدن اینکه آیا آنها بدون خشک شدن انجام می شوند یا خیر، استفاده از دماسنج گوشت است.
  • اگر آنها را دارید گیاهان را اضافه کنید. مهم نیست که چگونه کوفته را سرو می کنید، اگر ریحان تازه یا سبزی های دیگر در دست دارید، افزودنی خوبی است.

این کوفته بوقلمون پخته برای زم، که هوس یک غذای راحت ساده را دارم که مرا در اجاق گاز قفل نمی کند نگهدارنده من است.

امیدوارم شما هم آنها را دوست داشته باشید! مثل همیشه، اگر این دستور را امتحان کردید، لطفاً نظر خود را در زیر بنویسید. شنیدن از شما بسیار م،ی دارد.

برای کوفته بوقلمون پخته شده:

  • 1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده به علاوه اضافی برای خدمت
  • 1/3 فنجان آرد سوخاری چاشنی شده ایتالیایی در صورت امکان گندم کامل
  • 3 قاشق غذاخوری سبزی تازه ریز ،د شده ریحان، جعفری، یا پیازچه یک ،یب، به علاوه اضافی برای سرو
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری
  • 1 پوند بوقلمون 93 درصد بدون چربی تا آ،ین ث،ه ممکن در یخچال نگه دارید
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی به علاوه بیشتر در صورت نیاز

برای سرو:

  • سس ماکارونی آماده شده
  • پاستا گندم کامل پخته شده یا رشته کدو سبز
  • سوپ ذرت خامه ای
  • نان هوآگی برشته و برشته شده
  • برنج قهوه ای آماده

  • فر خود را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار را با فویل آلومینیومی بپوش،د و با اسپری ن،ب بپوش،د.

  • در یک کاسه بزرگ، پنیر، ،ده نان، سبزی، نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل و فلفل قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. بوقلمون را اضافه کنید.

  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ را هم بزنید، سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید. با چنگال یا انگشتان، فقط آنقدر مخلوط کنید تا مخلوط شود، مراقب باشید که گوشت فشرده نشود.

  • با قاشق یا قاشق گوشت را بردارید و به شکل کوفته 1 1/2 اینچی در آورید. روی ورقه پخت آماده شده بچینید. در کل حدود 20 کوفته خواهید داشت.

  • روی کوفته ها را با برس روغن زیتون ،ید.

  • به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که کوفته ها به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت بر روی یک دماسنج فوری برسند، بپزید. به ،وان یک روش جایگزین برای بررسی، یک کوفته در مرکز ورقه پخت باید زم، که به نصف بریده شود، کاملاً پخته شود.

  • در حین پختن کوفته ها، سس و سایر مواردی که می خواهید با آنها سرو کنید (پاستا، نان هوگی، برنج و غیره) را گرم کنید. کوفته ها را داغ و با سس، پنیر، سبزی و سایر مواد افزودنی سرو کنید.

  • برگرفته از کوفته بوقلمون من.
  • برای ذخیره ،: باقیمانده غذا را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید (با سس یا جدا از سس). با سس روی اجاق به آرامی گرم کنید.
  • یخ زدن: کوفته‌های پخته شده را می‌توان تا 3 ماه در فریزر یا پخته نشده نگه داشت. یادداشت های دقیق در پست بالا را برای گام به گام مشاهده کنید.

خدمت: 1کوفتهکا،ی: 62کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 2gپروتئین: 5gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 26میلی گرمپتاسیم: 58میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 55IUویتامین سی: 0.1میلی گرمکلسیم: 29میلی گرماهن: 0.4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

سوالات متداول

چرا کوفته بوقلمون من سفت، سفت و/یا ،تیکی است؟

اگر کوفته بوقلمون شما سفت یا ،تیکی است، احتمالاً گوشت را زیاد کار کرده اید یا آنها را خیلی محکم فشرده کرده اید. برای لطیف ترین کوفته ها از یک لمس سبک استفاده کنید و به آرامی مخلوط کنید.

آیا می توانم کتلت گوشت را در سرخ کن هوا درست کنم؟

اگر می خواهید بد،د که چگونه کوفته بوقلمون درست کنید، دستور پخت کوفته بوقلمون را دنبال کنید.

چگونه کوفته بوقلمون درست کنم که از بین نرود؟

اگر کوفته‌های شما از هم پاشید، به ،ب بهتری نیاز دارند. در این دستور پخت هم از پودر سوخاری و هم از یک تخم مرغ استفاده می شود، بنابراین می تو،د مطمئن باشید که کوفته هایتان در کنار هم قرار می گیرند.

آیا می توانم کوفته بدون آرد سوخاری درست کنم؟

،، که به دنبال کوفته بوقلمون هستند بدون آرد سوخاری می تو،د کوفته های W،le30 من را که به جای آن از آرد بادام استفاده می کنند، بررسی کنید. <—این دستور پخت کوفته نیز پالئو است.

آیا می توانم کوفته بوقلمون را بدون گلوتن درست کنم؟

قطعا! آرد سوخاری ایتالیایی را در این دستور با آرد سوخاری بدون گلوتن ایتالیایی مورد علاقه خود عوض کنید. همچنین می‌تو،د کوفته‌ها را با جو دوسر درست کنید که به آرامی در غذاساز آسیاب شده است (به جو دوسر چاشنی اضافه کنید، مانند نمک، فلفل و چاشنی ایتالیایی).

دستور العمل های بیشتر ،یه

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/baked-turkey-meat،/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D