کباب مرغ کبابی رنگین کمان – Fit Foodie Finds



کباب مرغ.

آبدارترین را درست کنید کباب مرغ کبابی رنگین کم،! اینها بهترین ها هستند کباب مرغ کبابی با تشکر از ماریناد شگفت انگیز ما

طرز تهیه لذیذترین کباب مرغ ترشی روی گریل را برای یک وعده غذایی مقوی تابست، به شما آموزش می دهیم!

کباب مرغ کبابی در بشقاب.

کباب مرغ خوشمزه روی گریل

طعم رنگین کمان را با این دستور کباب مرغ کبابی رنگین کم، زیبا که با سینه مرغ بدون چربی و تمام سبزیجات مورد علاقه شما درست شده است بچشید.

کباب مرغ کباب یکی از غذاهای تابست، ماست زیرا بسیار آسان و خوشمزه هستند. به‌طور جدی، این کباب‌های مرغ کبابی خوشمزه، به لطف ماریناد کباب مرغ آبدار ما، سرشار از طعم و مزه هستند.

چرا ما آنها را دوست داریم

ما دوست داریم چگونه مرغ ارزان است و چطور طعم دادن به آن آسان است. ماریناد آنها را فوق العاده مرطوب و خوش طعم می کند، به علاوه یک رنگین کمان از سبزیجات دریافت می کنید.

بعلاوه، کمی زغال سنگ از کباب پز اینها را می سازد یک وعده غذایی بهاری یا تابست، که تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت.

کباب مرغ کبابی خود را جفت کنید با بسته فویل سیب زمینی کبابی ما، سالاد کینوا کاپرز، و لیموناد اسطوخودوس عسلی خانگی برای یک وعده غذایی تابست، شگفت انگیز.

مواد کباب مرغ کبابی در کاسه های کوچک.

کباب مرغ

آن را امتحان کنید!

بهترین ماریناد کباب مرغ

کباب های مرغ رنگین کم، خود را با ماریناد کباب مرغ فوق العاده خوش طعم ما مرینیت کنید.

دریافت دستور العمل

آنچه برای کباب مرغ کبابی نیاز دارید

ما تصمیم گرفتیم برای این دستور غذا نه یک، بلکه دو ماریناد درست کنیم تا واقعاً به هر لقمه طعم منحصر به فردی بدهد. مرغ و سبزیجات را جداگانه مرینیت می کنید، اما قول می دهیم ارزشش را دارد.

برای مرغ

  • سینه مرغ
  • من بید هستم
  • سس ووسترشر
  • آب لیمو
  • آب پرتقال
  • عسل
  • سیر ریز ریز شده
  • زنجبیل رنده شده
  • نمک
  • روغن زیتون
  • سرکه برنج
  • sriracha (اختیاری اگر دوست دارید کمی گرما!)

برای سبزیجات

  • روغن زیتون
  • روغن کنجد
  • آب لیمو
  • سیر ریز ریز شده
  • زنجبیل رنده شده
  • نمک
  • سرکه برنج
  • گشنیز تازه ،د شده
  • عسل
مرینیت مرغ در ظرف.

طرز تهیه کباب مرغ کبابی

این کباب های مرغ کبابی رنگین کم، به آس، 1-2-3-4 هستند! بیایید آن را انجام دهیم:

مرغ را مرینیت کنید

با برش سینه های مرغ به مکعب شروع کنید و آنها را در یک کیسه بزرگ به اندازه گالن یا یک ظرف عمیق با کناره های آن قرار دهید تا مرینیت شوند.

تمام مواد ماریناد مرغ را به یک کاسه کوچک اضافه کنید و همه مواد را با همزن بزنید تا عسل حل شود.

ماریناد مرغ را روی تکه های مرغ بریزید و مرغ را با ماریناد مخلوط کنید. در کیسه را ببندید و مرغ را به مدت حداقل 30 دقیقه تا حدا،ر 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

چرا باید کباب مرغم را مرینیت کنم؟

یک ماریناد به مرغ و سبزیجات شما طعم بسیار خوبی می دهد. آن را به ،وان یک حمام طعمی در نظر بگیرید

سبزیجات را آماده کنید

فلفل های ،د شده، پیاز بنفش و حبه های سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید.

ماریناد سبزیجات را با اضافه ، تمام مواد ماریناد به یک شیشه مزون درست کنید. شیشه را بپوش،د و تکان دهید تا ،یب شود. سپس ماریناد را روی سبزیجات بریزید و آن را هم بزنید تا پوشش داده شود.

کباب مرغ را جمع کنید

برای مونتاژ کباب ها از سیخ های چوبی آغشته به آب یا سیخ های ف،ی استفاده کنید. یک تکه مرغ را روی سیخ بکشید، سپس یک فلفل دلمه ای، پیاز و حبه سیر. این کار را تا زم، که 3 یا 4 تکه مرغ روی سیخ بگذارید تکرار کنید. کباب را کنار بگذارید و این کار را تکرار کنید تا همه مواد روی کباب ها قرار گیرند.

کباب گریل

کباب ها را روی کباب پز با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید و هر 5 تا 7 دقیقه به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زم، که دمای مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد، آن ها را بچرخ،د.

از گریل خارج کرده و اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند. با آب لیموترش تازه فشرده، گشنیز تازه، و طرف های مورد علاقه خود سرو کنید!

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. این ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

سبزیجات رنگین کم، در حال مرین ، در یک کاسه.
کباب مرغ در بشقاب.

چه مدت باید مرغ را مرینیت کنم؟

توصیه می کنیم مرغ را حداقل 30 دقیقه یا حدا،ر 2 ساعت مرینیت کنید. پست راهنمای ما در مورد ماریناد مرغ را بررسی کنید.

آیا کباب ها باید مرینیت شوند؟

در حالی که مجبور نیستید کباب های خود را مرینیت کنید، ما آن را توصیه می کنیم. از آنجایی که مرغ و سبزیجات را قبل از کباب ، به قطعات کوچک برش می‌دهید، ماریناد کمک می‌کند تا خوب و آبدار بمانند و روی حرارت مستقیم خشک نشوند.

چه چیزی مرغ را برای کباب برش داده است؟

توصیه می کنیم از سینه مرغ یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای کباب استفاده کنید.

چه چیزی با کباب مرغ بهتر است؟

کباب مرغ به تنهایی عالی است، اما در کنار هر یک از موارد زیر بسیار خوشمزه است:

مرغ و سبزیجات کبابی در بشقاب.
کباب در بشقاب

کباب مرغ کبابی رنگین کمان

این کباب های مرغ کبابی رنگین کم، بسیار آبدار و خوش طعم هستند! مرغ و سبزیجات خود را مرینیت کنید و کباب کنید.

آمادگی:1 ساعت

پختن:30 دقایق

جمع:1 ساعت 30 دقایق

چربی 14

کربوهیدرات ها 23

پروتئین 37

،اصر

ماریناد سبزیجات

  • 3 فلفل دلمه ای بزرگ برش به مربع های 1 اینچی (از 3 رنگ مختلف استفاده کردیم)
  • 1 پیاز بنفش متوسط به مربع های 1 اینچی برش دهید
  • 1 سر سیر پوست کنده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق چای خوری روغن کنجد
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
  • 2 قاشق چای خوری سیر ریز ریز شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک جدا از هم
  • 2 قاشق چای خوری سرکه برنج
  • 1 قاشق سوپخوری گشنیز تازه ،د شده
  • 1 قاشق چایخوری عسل

برای خدمت

  • آب لیموترش تازه فشرده
  • گشنیز تازه ،د شده

دستورالعمل ها

  • ابتدا مرغ را مرینیت کنید. با برش سینه های مرغ به مکعب های 1.5 تا 2 اینچی شروع کنید و آنها را در یک کیسه بزرگ به اندازه گالن یا یک ظرف عمیق با کناره ها قرار دهید. آنها را کنار بگذارید.

  • حالا ماریناد مرغ را درست کنید. سس سویا، سس Worcester،re، آب لیموترش، آب پرتقال، عسل، سیر، زنجبیل، نمک، روغن زیتون، سرکه برنج، و Sriracha (در صورت استفاده) را اضافه کنید. تمام مواد را با همزن بزنید تا عسل حل شود.

  • ماریناد مرغ را روی تکه های مرغ بریزید و مرغ را با ماریناد مخلوط کنید. در کیسه را ببندید و مرغ را به مدت حداقل 30 دقیقه تا حدا،ر 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • سپس سبزیجات را آماده کنید. فلفل های ،د شده، پیاز بنفش و حبه های سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید. کنار بگذارید.

  • ماریناد سبزیجات را درست کنید و روغن زیتون، روغن کنجد، آب لیموترش، سیر، زنجبیل، نمک، سرکه برنج، گشنیز و عسل را به یک شیشه مزون اضافه کنید. شیشه را بپوش،د و تکان دهید تا ،یب شود.

  • ماریناد را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید تا پوشش داده شود. بگذارید برای بعد.

  • گریل را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • کباب مرغ را جمع کنید. برای مونتاژ کباب ها از سیخ های چوبی آغشته به آب یا سیخ های ف،ی استفاده کنید. یک تکه مرغ را روی سیخ بکشید، سپس یک فلفل دلمه ای، پیاز و حبه سیر. این کار را تا زم، که 3 یا 4 تکه مرغ روی سیخ بگذارید تکرار کنید. کباب را کنار بگذارید و این کار را تکرار کنید تا همه مواد روی کباب ها قرار گیرند.

  • کباب ها را روی کباب پز قرار دهید و هر 5-7 دقیقه آنها را به مدت 25-30 دقیقه یا تا زم، که مرغ به دمای 165 درجه فارنهایت برسد بچرخ،د.

  • از گریل خارج کرده و اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند. با آبلیموی تازه فشرده و گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 355کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 23g پروتئین: 37g چربی: 14g فیبر: 2g قند: 16g


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/grilled-chicken-kabobs/