نان گوشت خوک – WellPlated.com



تکه های گوشت خوک برای شام های آسان شب های هفته و این ها مورد استفاده قرار می گیرند تکه های گوشت خوک نان شده جایگاه خود را در چرخش منوی منظم شما به دست خواهند آورد. پوشش ترد پانکو چاشنی شده و پارمزان آنها را خوش طعم می کند4›4، و این روش پخت عالی آنها را آبدار و لطیف می کند (نه خشک!).

بهترین دستور پخت نان گوشت خوک در بشقاب

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

آه، گوشت خوک. آنها به خاطر خشک و سخت بودن رپ بدی دریافت می کنند، اما لازم نیست اینطور باشد!

گوشت خوک شکم پر، تکه های گوشتی با هوا و گوشت خوک کبابی همه ثابت می کنند که است ممکن است این غذای اصلی هفته را به یک شام نمایشی تبدیل کنید.

بله گفتم: توقف نمایش! (این جایی است که شما من را در حال دادن دست های جاز تصور می کنید.)

با چند ترفند ساده، می تو،د مطمئن شوید که گوشت خوک گوشت خوک لطیف، آبدار و کاملا چاشنی شود.

در اینجا برای اثبات پتانسیل گوشت خوک: این دستور پخت نان گوشت خوک.

دستور تهیه نان گوشت خوک سالم در فر

چرا شما این تکه های گوشت خوک نان شده را دوست خواهید داشت

نکته ای که در مورد گوشت خوک وجود دارد این است: مانند هر تکه گوشت بدون چربی، آن ها ریز و درشت هستند.

پختن بیش از حد آنها آسان است و پس از پختن، گوشت خوک سفت و خشک باقی می ماند. (Womp Womp.)

لاغری آنها همچنین به این م،ی است که گوشت خوک به تنهایی طعم زیادی ندارد.

بنابراین، برای گوشت خوک کامل، باید بر 1) عامل نرمی غلبه کنیم و 2) مطمئن شوید که آنها را زیاد نپزیم.

نمی‌د،د چه چیزی باعث می‌شود که این تکه‌های خوک نان‌شده اینقدر برجسته باشند؟ اینجاست که چرا آنها را دوست خواهید داشت

  • نان. پانکو ترد را به ارمغان می آورد، پارمزان طعم پنیری خوبی می دهد، و ،یب ادویه ها این گوشت خوک را درست می کند. هر چیزی اما بی مزه
  • روش آشپزی بدون دست. این تکه های گوشت خوک پخته می شوند، بنابراین نیازی به بیرون کشیدن یک ماهیتابه سنگین و حواستان به آن ها در حین پختن روی اجاق گاز نیست.
  • گوشت لطیف و شاداب. از یک دماسنج سریع خوان استفاده کنید و نمی تو،د اشتباه کنید!
نان های گوشت خوک سنتی در بشقاب

طرز تهیه قیمه نان خوک

این دستور غذای آسان در کمتر از 40 دقیقه و تنها با چند دقیقه زمان آماده سازی تهیه می شود.

این بدان م،است که این تکه های گوشت خوک نان شده برای شب های شلوغ هفته ایده آل هستند!

نکته!

اگر نگران پختن بیش از حد هستید، از تکه های گوشت خوک با استخوان استفاده کنید. آنها کمی بخشنده تر از همتایان بدون استخوان خود هستند.


مواد تشکیل دهنده

  • گوشت خوک برش مرکزی. شما می تو،د بدون استخوان یا استخوان استفاده کنید، اما اطمینان حاصل کنید که چربی اضافی آنها کم شده است، زیرا به طرز ناخوشایندی جویدنی خواهد داشت.
  • نمک کوشر. یک ک،یک اطمینان حاصل کنید که از نمک خوراکی استفاده نمی کنید، زیرا غذا را بیش از حد شور می کند و طعم ف،ی می دهد.
  • آرد همه منظوره. برای پخت نان.
  • آرد سوخاری پانکو. اگر از پانکو استفاده نمی‌کنید، آرد سوخاری خانگی را توصیه می‌کنم، زیرا بافت آن‌ها نسبت به فروشگاه‌ها کمی بیشتر است.
  • پنیر پارمسان. رنده ، خودتان همیشه بهترین است!
  • چاشنی. چاشنی ایتالیایی، پودر سیر، پودر فلفل قرمز آسیاب شده و فلفل سیاه آسیاب شده. چاشنی های ساده ای که طعم بسیار خوبی می دهند!
  • تخم مرغ. ماده اتصال دهنده ک،یک برای پخت نان.

نکته تعویض

می تو،د پودر سیر را با پودر پیاز تعویض کنید یا از نصف پودر سیر و نیمی از پودر پیاز برای داشتن آلیوم بیشتر استفاده کنید.

جهت

1. فر خود را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار بپوش،د و یک توری سیمی روی آن قرار دهید. قفسه را با اسپری ن،ب بپوش،د.

2. گوشت خوک را خشک کنید و هر دو طرف را با نمک مزه دار کنید.

لایروبی گوشت خوک برای دستور پخت نان گوشت خوک

3. ایستگاه های لایروبی را با آرد در یک ظرف کم عمق، تخم مرغ زده شده در ظرف دیگر و مخلوط ،ده نان در ظرف سوم قرار دهید.

لایروبی تکه های گوشت خوک در ،ده های نان برای نان های گوشت خوک

4. ابتدا برش ها را با آرد و سپس تخم مرغ و در آ، پنکو بپوش،د.

نان های گوشت خوک در فر روی ورقه پخت

5. تکه های گوشت خوک را روی توری سیمی قرار دهید، رویه ها را با اسپری ن،ب آغشته کنید، و گوشت خوک را به مدت 15 تا 22 دقیقه یا تا زم، که دمای داخلی به 140 درجه فارنهایت بر روی دماسنج قابل خواندن فوری برسد، بپزید.

طرز تهیه گوشت خوک نان شده در فر سرخ شده

6. قبل از سرو 5 دقیقه استراحت کنید. لذت ببرید!

یادداشت رژیمی

آیا می خواهید گوشت خوک نان شده خود را بدون گلوتن درست کنید؟ آسان! از یک جایگزین آرد همه منظوره بدون گلوتن و ،ده نان پانکو بدون گلوتن استفاده کنید.

دو قطعه گوشت خوک نان شده در یک بشقاب

نکاتی برای درست ، نان گوشت خوک

  • گوشت خوک را کاملا خشک کنید. این مهم است! اگر هنوز کمی مرطوب باشد، احتمال ریزش پوشش بیشتر است.
  • ابر اضافی را تکان دهید. دلیل دیگری که ممکن است روکش از بین برود؟ آرد خیلی زیاد! بنابراین قبل از رفتن به مخلوط تخم مرغ، تکه های گوشت خوک را خوب تکان دهید.
  • قفسه سیمی را رها نکنید. اجازه دادن به گردش هوای گرم در اطراف گوشت خوک باعث می شود بدون سرخ ، در روغن، آنها را ترد کنید.
  • از دماسنج گوشت استفاده کنید. من نمی توانم به اندازه کافی بر این موضوع تأکید کنم – این واقعاً کلیدی است برای بدست آوردن گوشت خوک نان دار کامل و آبدار. به جای تماشای ساعت، دماسنج خواندن فوری شما چیزی است که به شما می گوید گوشت خوک شما تمام شده است.
  • بگذارید گوشت خوک استراحت کند. درست مانند یک بوقلمون روز شکرگزاری، شما باید اجازه دهید گوشت خوک قبل از برش دادن آنها کمی استراحت کند. این از تمام شدن آب میوه جلوگیری می کند. (خوشبختانه با گوشت خوک، این استراحت فقط 5 دقیقه است!)

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده تکه های گوشت خوک نان شده را در ظرفی دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را در سرخ کن یا فر با دمای 350 درجه فارنهایت، در مایکروویو یا در تابه ای روی اجاق گاز گرم کنید.
  • یخ زدن. بقایای غذا را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، بگذارید گوشت خوک یک شب در یخچال یخ بزند.

با نان گوشت خوک چه چیزی سرو کنیم

  • انبر. دیگر از انگشتان ،یف هنگام پختن گوشت و سبزیجات خبری نیست!
  • دماسنج خواندن فوری. دیگر لازم نیست نگران گوشت خوک بیش از حد پخته شده باشید.
  • ست نان خوری استیل. این را ب،ید و وقتی چیزی با نان درست می کنید نیازی به جستجوی کاسه های کم عمق نخواهید داشت.
بهترین دستور پخت نان گوشت خوک در بشقاب

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

فر "سرخ شده در روغن" دستور پخت نان گوشت خوک

این تکه های گوشت خوک نان شده از بیرون ترد، از داخل آبدار، و در همه جا فوق العاده هستند!

سوالات متداول

بهترین روش برای طبخ گوشت خوک چیست؟

من متوجه شده ام که بهترین روش برای پختن گوشت خوک پختن آنهاست. پختن حرارت یکنواخت را فراهم می کند و به گوشت خوک کمک می کند هنگام پخت آبدار و لطیف بماند.

چرا تکه های گوشت خوک من همیشه سفت بیرون می آیند؟

گوشت خوک سفت معمولاً نتیجه پختن بیش از حد است. هنگام پختن گوشت خوک از دماسنج فوری استفاده کنید و وقتی به 140 درجه فارنهایت رسید آنها را از فر خارج کنید. وقتی بگذارید استراحت کنند، دمای داخلی به 145 درجه فارنهایت می رسد که خوردن آن بی خطر است.

بهتر است گوشت خوک را بپزید یا تابه کنید؟

در حالی که تکه های گوشت خوک سرخ شده در تابه ممکن است زمان کلی کمتری داشته باشند، زیرا زمان زیادی برای پخت ندارند، روغن نباتی یا روغن زیتون اضافه شده کا،ی آنها را افزایش می دهد. همچنین پختن گوشت خوک به طور مساوی روی اجاق گاز دشوارتر است.

چگونه می تو،د نان را به گوشت خوک ب،ب،د؟

قبل از لایروبی تکه های گوشت خوک را به خوبی خشک کنید و آنها را با آرد زیاد نپوش،د. من همچنین متوجه شده ام که استفاده از انبر به حفظ نان ​​روی گوشت خوک به جای روی انگشتان من کمک می کند.


  • یک توری را در وسط فر قرار دهید تا با دمای 425 درجه فارنهایت گرم شود. برای تمیز ، آسان، یک ورقه پخت لبه دار را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوش،د. یک قفسه سیمی در فر قرار دهید و روی آن را با اسپری ن،ب بپوش،د.

  • گوشت خوک را خشک کنید. از 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر برای مزه دار ، ریز ،د شده ها در هر دو طرف استفاده کنید.

  • ایستگاه های لایروبی خود را راه اندازی کنید: در یک ظرف پهن و کم عمق مانند بشقاب پای، آرد را قرار دهید. در ظرف کم عمق دوم، تخم مرغ را بزنید تا خوب مخلوط شود. در سومین ظرف کم عمق، پانکو، پارمزان، چاشنی ایتالیایی، پودر سیر، پودر چیلی، فلفل و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را با هم مخلوط کنید.

  • هر بار 1 قطعه گوشت خوک را کار کنید، آن را در آرد، سپس تخم مرغ، بگذارید تا اضافه آن چکه کند، سپس پودر سوخاری (من ترجیح می دهم این کار را با انبر انجام دهم). به قفسه پخت آماده شده منتقل کنید. با باقی مانده گوشت خوک تکرار کنید. ،مت بالای گوشت خوک را با اسپری ن،ب آغشته کنید.

  • گوشت خوک نان شده را تا زم، که گوشت به 140 درجه فارنهایت با دماسنج خواندن فوری برسد بپزید، حدود 15 تا 22 دقیقه، بسته به ضخامت ،ده های شما. درست در علامت 15 دقیقه بررسی کنید تا پیشرفت آنها را ارزیابی کنید.

  • گوشت خوک را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه روی توری قرار دهید. آن را به صورت گرم با کمی نمک اضافی به مزه میل کنید.

  • برای ذخیره ،: باقیمانده تکه های گوشت خوک نان شده را در ظرفی دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقی مانده غذاها را در سرخ کن یا فر با دمای 350 درجه فارنهایت، در مایکروویو یا در تابه ای روی اجاق گاز گرم کنید.
  • یخ زدن: باقیمانده غذاها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، بگذارید گوشت خوک یک شب در یخچال یخ بزند.

خدمت: 1 (از 4)کا،ی: 346کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 21gپروتئین: 35gچربی: 13gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 5gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 140میلی گرمپتاسیم: 599میلی گرمفیبر: 2gقند: 1gویتامین A: 272IUویتامین سی: 0.04میلی گرمکلسیم: 98میلی گرماهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های مرتبط

گوشت خوک ماده اصلی بسیاری از دستور العمل های شام شب هفته مورد علاقه من است! در اینجا موارد دیگری برای امتحان وجود دارد:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/breaded-pork-c،ps/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D