قارچ پورتوبلو کبابی – Fit Foodie Finds



بازی قارچ خود را با این شگفت انگیزها به سطح بعدی ببرید قارچ پورتوبلو کبابی! طعم دار با ماریناد خوش طعم سرکه با،امیک، ورسسترشر، آب لیمو، سیر، شکر قهوه ای و غیره.

قارچ پورتوبلو کبابی در بشقاب.

قارچ ترشی خوشمزه

قارچ پورتوبلو یک سبزی همه کاره و سرگرم کننده برای پختن است. این شگفتی‌های کوچک مکمل فوق‌العاده‌ای برای پروتئین‌ها هستند و می‌توانند طعم انواع ماکارونی، کاسرول، سرخ‌کرده و غیره را افزایش دهند. با این حال، جدیدترین ویژگی قابل توجه آنها توانایی آنها در خدمت به ،وان یک جایگزین استثنایی برای گوشت است!

قارچ‌ها مانند گوشت می‌توانند طعم‌های اطراف خود را بگیرند و وقتی درست پخته شوند، لطیف می‌شوند. آنها طعم عمیق، اومامی و بافت گوشتی دارند که آنها را به گزینه ای عالی برای جایگزینی گوشت چرخ کرده، گوشت خوک یا مرغ در غذاهای آماده تبدیل می کند.

این ما را به ستاره واقعی این دستور پخت قارچ پورتوبلو کبابی می رساند: ماریناد با،امیک خوشمزه طعم دهنده ترین و لطیف ترین قارچ ها را ایجاد می کند. پس از کباب شدن، طعم زغال دودی را دریافت می کنند که به سادگی الهی است. و این را دریافت کنید، تنها چیزی که نیاز دارید مواد ساده ای است که از قبل در خانه دارید.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

کباب ، قارچ ها طعم دودی فوق العاده ای به آنها می دهد.

این یک جایگزین عالی برای گوشت کم کربوهیدرات، گیاهخواری و گیاهخواری است.

دستور العملی که می تو،د از آن برای تقویت انواع غذاها استفاده کنید.

فوق العاده لطیف و آبدار!

قارچ پورتوبلو در یک ظرف پخت.

قارچ پورتوبلو کبابی – آنچه شما نیاز دارید

  • سس ووسترشر: Worcester،re طعم گوشتی خوبی به ماریناد می دهد.
  • سرکه بازامیک: طعم کمی شیرین، ترش و دودی اضافه می کند که برای کباب ، من، است.
  • آب لیمو: کمی اسیدیته واقعاً برای این ماریناد خوش طعم بسیار مفید است.
  • روغن زیتون: روغن زیتون فوق بکر غنای بیشتری می بخشد و به نرم شدن این قارچ ها کمک می کند.
  • سیر: سیر تازه و قارچ دست به دست هم می دهند. ازش نگذر!
  • پیاز: مانند سیر، پیاز یک ،صر کلیدی برای خوشمزه ، این قارچ است.
  • شکر قهوهای: افزودن یک ،صر شیرین، طعم را متعادل می کند تا حدا،ر طعم را ارائه دهد.
  • ،دل دیژون: طعمی تند و تند به آن اضافه می کند که واقعاً همه چیز را بالا می برد.
  • قارچ پورتابلا: ما از پورتوبلو دم کرده، آبکشی و خشک شده استفاده کردیم.
  • نمک: ساده ترین تقویت کننده طعم برای هر غذا.
قارچ پورتوبلو در یک ظرف پخت مرینیت می شود.

طرز تهیه قارچ پورتوبلو کبابی

ماریناد را آماده کنید

مواد ماریناد را اضافه کنید (سس Worcester،re، با،امیک، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، پیاز، شکر قهوه ای، دیژون و نمک) در یک کاسه بزرگ، هم بزنید تا ،یب شود.

قارچ ها را مارینه کنید

قارچ ها را چند بار در ماریناد ،ید تا بپوشند. سپس اجازه دهید قارچ ها به مدت 1 ساعت مارینت شوند، آنها را تا نیمه ورق بزنید.

فر را از قبل گرم کنید

گریل را از قبل گرم کنید 400 درجه فارنهایت و رنده های گریل را تمیز کنید.

قارچ کبابی

وقتی گریل گرم شد، قارچ ها را به مدت 10 دقیقه کباب کنید، ورق زدن در نیمه راه.

سپس درپوش قارچ ها را به سمت پایین روی گریل روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. قارچ ها را به مدت 3 دقیقه از طرف درب کباب کنید، آنها را برگرد،د و 2 دقیقه دیگر کباب کنید.

نکته حرفه ای: زم، که قارچ‌هایتان کباب می‌شوند، زم، که نرم، آبدار و کاملا زغالی شده باشند، متوجه خواهید شد.

خدمت + لذت ببرید

دروازه های بهشت ​​قارچ باز شده است! قارچ پورتوبلو کبابی خود را در بشقاب بچینید و قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شوندg. لذت ببرید!

قارچ پورتوبلو در ماریناد.

این برگر قارچ پورتوبلو را امتحان کنید!

بیایید واقعی باشیم کل این دستور غذا از رویای ما برای تهیه همبرگر قارچ پورتوبلو PERFECT الهام گرفته شده است. بنابراین ما به شدت توصیه می کنیم که این افراد خوش طعم را بین دو نان فشار دهید و روی آنها را با پنیر ذوب شده خوشمزه و تاپینگ های مورد علاقه خود بپوش،د.

و ممکن است اضافه کنم، این دستور غذا فقط برای گیاهخواران و وگان ها نیست. حتی بزرگترین دوستداران گوشت (مثل خودم) نمی توانند باور کنند که این طعم چقدر به گوشت نزدیک است! به هر حال آنقدر خوب است که حتی مهم نیست. به من اعتماد کن 😉

برگر قارچ پورتوبلو در بشقاب.

آن را امتحان کنید!

برگر قارچ پورتوبلو کبابی

دریافت دستور العمل

قارچ پورتوبلو کبابی در بشقاب.

نکات مهم برای قارچ پورتوبلو کبابی

نحوه انتخاب قارچ من،

از آنجایی که شما این قارچ ها را کباب می کنید، مهم است که قارچ هایی با اندازه بزرگتر تهیه کنید تا از ریزش آنها از داخل رنده جلوگیری کنید. با این حال، اگر از تابه گریل استفاده می کنید، نیازی به نگر، در مورد آن نخواهید بود.

اگر از قارچ‌های پورتوبلو به‌،وان نان همبرگر استفاده می‌کنید، بهتر است از قارچ‌های پورتوبلو بزرگ استفاده کنید، در حالت ایده‌آل هم اندازه نان‌ها. به دنبال قارچ هایی با کلاهک های سفت و بدون بریدگی یا کبودی باشید.

چگونه قارچ ها را تمیز کنیم

تمیز ، قارچ پیچیده نیست، اما زم، که در حال پخت و پز هستید، یک مرحله حیاتی است. شما نمی خواهید هیچ خاکی بخورید! در اینجا روشی برای تمیز ، شیارها وجود دارد.

ابتدا آنها را در آبکش ریخته و به مدت 30 ث،ه زیر آب سرد بشویید. از شر هر گونه ،یفی که در شکاف گیر کرده خلاص شوید. سپس از یک حوله کاغذی مرطوب استفاده کنید تا هرگونه ،یفی باقی مانده را پاک کنید. در انتها یک دستمال کاغذی خشک تهیه کنید تا آنها را ،ید تا آماده استفاده شوند.

چاشنی و کباب ،

قارچ پورتوبلو در حال حاضر طعمی غنی و گوشتی دارد که نیازی به تقویت زیاد ندارد. ساده نگه داشتن آن با مقداری نمک دریایی، فلفل سیاه و یک قلم موی سبک از روغن زیتون تمام چیزی است که برای استفاده حدا،ری از پورتوبلو کبابی نیاز دارید، اما مطمئناً می‌تو،د با خیس ، آن‌ها در ماریناد مانند این، آن‌ها را بالا ببرید!

برای درست ، این قارچ‌ها نیازی به گریل فانتزی در فضای باز ندارید، می‌تو،د به همین راحتی آن‌ها را روی کباب‌پز گازی، برقی یا تابه گریل بپزید.

روش های دیگر برای سرو قارچ کبابی

هیچ محدودیتی برای کاری که می تو،د با یک بشقاب قارچ پورتوبلو کبابی خوشمزه انجام دهید وجود ندارد. اگرچه این دستور غذا در ابتدا به ،وان جایگزین همبرگر طراحی شده بود، اما شما می تو،د از اندازه های مختلف استفاده کنید و آنها را به انواع مختلف سرو کنید. در اینجا گزینه های مورد علاقه ما برای الهام بخشیدن به شما وجود دارد:

استیک قارچ پورتوبلو: یک جایگزین پروتئین عالی که می تو،د آن را با پوره سیب زمینی و سبزیجات مورد علاقه خود جفت کنید.

پاستا قارچ مرغ: این قارچ ها را در یک بشقاب رشته فرنگی بریزید تا ظرف ماکارونی شما به ارتفاعات جدیدی برسد.

قارچ پورتوبلو شکم پر: آبشش قارچ ها را ،اش دهید و آنها را با انواع کالاها پر کنید.

استراگانوف قارچ: یک استروگانف معمولی بگیرید و با این قارچ های پورتوبلو کبابی و ترشی شده آن را افسانه ای کنید.

ذخیره سازی

قارچ پورتوبلو باقی مانده است؟ قبل از انتقال به ظرف دربسته اجازه دهید کاملا خنک شوند. حدا،ر 3-5 روز در یخچال قرار دهید.

برای گرم ، مجدد: برای گرم ، دوباره این قارچ ها را روی توری سیمی روی سینی فر قرار دهید و در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا گرم شوند.

قارچ پورتوبلو کبابی برش داده شده در بشقاب.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/grilled-portobello-mushrooms/