فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی



شما کاملاً اینها را دوست خواهید داشت فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی! آنها به لطف پنیر کوتیج ،یبی سرشار از پروتئین هستند و طعمی مانند چیزکیک دارند.

فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی که روی یک بشقاب چیده شده اند.

ما عاشق دسرهای پنیر کلبه ای هستیم!

اگر عاشق روند دسر پنیر هستید، دست خود را بالا ببرید! ما قطعا هستیم! پنیر خامه ای فرم گرفته فوق العاده خامه ای، خوشمزه و سرشار از پروتئین است. و امروز ما دسر سالم مورد علاقه جدید خود را به اشتراک می گذاریم – این فنجان های چیزکیک پروتئینی شکلاتی کره بادام زمینی. میشه بگی لذیذ؟!

این دسرهای تک نفره در 3 لایه خوشمزه گرد هم می آیند و طعمی مانند کیک پنیر می دهند 😀

چرا ما عاشق دسرهای پنیری هستیم

سریع و آسان!

طعم خوشمزه شبیه کیک پنیر خامه ای.

فوق العاده مغذی و سرشار از پروتئین.

کراکر گراهام در غذاساز.
پنیر کوتیج، کره بادام زمینی و عسل در غذاساز.

آنچه شما نیاز دارید

این چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی از 3 لایه مختلف تشکیل شده است. بله، شما در هر لقمه سه لقمه طعم می گیرید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

لایه کراکر گراهام

لایه پنیر کوتیج (کیک).

  • پنیر کوتاژ
  • عسل
  • کره بادام زمینی

لایه شکلاتی

  • شکلات نیمه شیرین
  • روغن نارگیل

شیشه کره بادام زمینی.

کراکر گراهام در قالب مافین.
فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی در قالب مافین.

طرز تهیه فنجان های چیزکیک پروتئینی کره بادام زمینی

کراست کراکر گراهام را آماده کنید

کراکرهای گراهام و کره را در غذاساز با سرعت بالا بریزید و آن را روی حرارت بالا بریزید تا مخلوط به شکل ،د شود.

2 قاشق غذاخوری پر از ،ده های کراکر گراهام را در هر فنجان مافین یک قالب مافین با آستر مافین بریزید. از یک قاشق برای فشار دادن کرامبل به داخل آستر استفاده کنید.

کراست کراکر گراهام را به مدت 5 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید. کراست را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کراست خنک شود.

لایه شکلاتی را آماده کنید

شکلات و روغن نارگیل را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و با سرعت 20 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.

دو قاشق چایخوری از شکلات ذوب شده را روی پوسته کراکر گراهام بریزید. آن را به طور یکنواخت روی پوسته ،ید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.

لایه کره بادام زمینی را آماده کنید

پنیر دلمه، کره بادام زمینی و عسل را در یک غذاساز پرقدرت اضافه کنید و آن را با حرارت بالا تا زم، که غلیظ، خامه ای و بدون گلوله شود، بپزید.

1.5-2 قاشق غذاخوری پر از مخلوط پنیر را به بالای لایه شکلاتی بریزید و لایه را به طور یکنواخت پخش کنید. روی آن چیپس های شکلاتی کوچک و نمک پولکی بپاشید.

فریز کنید و لذت ببرید!

ظرف را به فریزر منتقل کنید و حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. از فریزر لذت ببرید!

بستنی توت سیاه در کاسه.

آن را امتحان کنید!

بستنی پنیر کلبه ای کیک پنیر بلک بری

اگر به دنبال دسر پنیر کوتیج هستید، باید بستنی پنیر خامه ای کیک توت سیاه ما را امتحان کنید. یام

دریافت دستور العمل

فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی که روی یک بشقاب چیده شده اند.

ذخیره سازی

فنجان های چیزکیک کره بادام زمینی خود را در یک ظرف در بسته در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.

فنجان های چیزکیک شکلاتی کره بادام زمینی در بشقاب با لقمه ای از آن ها خارج شده است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/peanut-،er-c،colate-cheesecake-cups/