سینه مرغ سرخ شده تابه ای ترد



سینه مرغ.

به دنبال تهیه سینه مرغ ترد کامل هستید؟ دستور پخت سینه مرغ سرخ شده ما را امتحان کنید. بسیار ترد است و برای سالاد، پاستا و موارد دیگر عالی است!

سینه مرغ روی تخته برش

عالی ترین سینه مرغ ترد!

اگر می‌توانستم به صورت گریل، پخته یا ترد بروم، تا آ، راه ترد می‌کردم! این دستور پخت سینه مرغ تابه ای سینه مرغ ترد عالی را برای هر وعده غذایی اصلی به شما می دهد -> ساندویچ مرغ ترد، سالاد مرغ ترد و غیره را وارد کنید.

دستور غذای ما با سینه مرغ بدون چربی و یک نان فوق العاده ساده تهیه شده با یک ماده مخفی -> کورن فل،!

چرا شما آن را دوست دارم!

روی اجاق گاز ساخته شده است

فوق العاده ترد!

رویه سالاد عالی

لایروبی مرغ در تخم مرغ و رویه.

آنچه شما نیاز دارید

  • سینه مرغ: حتما سینه مرغ خود را با استفاده از نرم کننده گوشت آماده کنید و آن را بکوبید تا در تمام طول آن ی،ان شود.
  • تخم مرغ: تخم مرغ به ،بیدن نان به مرغ کمک می کند.
  • برشتوک: کورن فل، له شده ماده مخفی مرغ فوق العاده ترد است!
  • ارد: در صورت ،وم از آرد AP یا مخلوط آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
  • ادویه ها: ادویه های مورد نیاز شامل سیر، پاپریکا و نمک است.
  • روغن: توصیه می کنیم از روغن زیتون یا آووکادو برای سرخ ، استفاده کنید.

بزرگ جونز کینگ سیر

جونز بزرگ

تابه چدنی

را بزرگ جونز کینگ سیر تابه چدنی مورد علاقه ما است. قطعا ارزش این را دارد که به مجموعه آشپزخانه خود اضافه کنید!

هم اکنون ،یداری کنید

مرغ نپخته روی تخته برش

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

نحوه سرخ ، سینه مرغ (راهنمای سریع)

  1. نرم ،: با استفاده از نرم کننده گوشت مرغ را بکوبید تا ضخامت آن حدود 1 اینچ شود.
  2. تخم مرغ: مرغ را در تخم مرغ آبکشی کنید.
  3. تاپینگ: مرغ را در تاپینگ کورن فلیک بغلت،د تا کاملا پوشش داده شود.
  4. سرخ ،: سینه های مرغ را روی حرارت متوسط/بالا به مدت 4 تا 5 دقیقه در هر طرف یا تا زم، که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد سرخ کنید.

اشاره کوتاه!

از نرم ، سینه مرغ غافل نشوید.

مهم است که سینه مرغ را حتی با استفاده از نرم کننده گوشت درست کنید. این کار از پختن زیاد/کم پخت مرغ در مناطق خاصی جلوگیری می کند.

آ،ین دستور پخت مرغ

بیشتر

سینه مرغ از چدن.

نکات مهم برای مرغ ترد

از آنجایی که این دستور غذا در مورد مرغ ترد عالی است، ما نکات مهم خود را برای گرفتن آن ترد در هر لقمه به اشتراک می گذاریم.

لایروبی: برای به دست آوردن آن روکش ترد روی مرغ، مهم است که سینه مرغ خود را در تخم مرغ و یک تاپینگ لایروبی کنید. این چیزی است که شما برای تاپینگ ما نیاز دارید:

حرارت متوسط/بالاراز ترد مرغ در سرخ ، روی حرارت متوسط/بالا تا زم، که مرکز آن به 165 درجه فارنهایت برسد، سرخ می شود. ما از روغن زیتون استفاده می کنیم، اما روغن آووکادو نیز موثر است.

دمای داخلی مرغ

بر اساس USDAدمای پخت ایمن برای طیور 165 درجه فارنهایت است.

بگذارید استراحت کند: به یاد داشته باشید که پس از پختن مرغ، آن را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید تا دمای داخلی همچنان در حدود 5 درجه فارنهایت افزایش یابد.

مرغ ترد در بشقاب

آن را در سرخ کن هوا امتحان کنید!

ما یک دستور پخت پارمزان مرغ با هوای بسیار زیبا داریم که از مواد مشابه استفاده می کند و این روش برای سینه ها نیز کار می کند!

  1. سرخ کن هوا را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید و سبد سرخ کن هوا را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.
  2. سپس یک سینه مرغ را روی سبد سرخ کن بادی قرار دهید و روی مرغ را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید. شما احتمالاً می‌تو،د هر بار فقط یک سینه مرغ را در سرخ‌کن بادی خود قرار دهید، اما اگر می‌تو،د 2 سینه را بدون تماس با آن‌ها قرار دهید، با خیال راحت 2 تا را در هر بار بپزید.
  3. سینه مرغ را به مدت 6 دقیقه در هوا تفت دهید. سپس سینه مرغ را برگرد،د و روی آن را با 1/4 فنجان سس مارینارا و مقدار زیادی پنیر پارمزان بپاشید. 5-6 دقیقه دیگر یا تا زم، که دمای داخلی سینه مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد سرخ کنید.
برش مرغ در بشقاب

ذخیره سازی

باقیمانده مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل های اصلی سینه مرغ

دستورالعمل ها

  • سینه مرغ را روی تخته برش آستری قرار دهید و سپس روی آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. از نرم کننده گوشت استفاده کنید و مرغ را بکوبید تا تمام مرغ ها به ضخامت حدود ¾ تا 1 اینچ کوبیده شوند. مرغ را با ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل مزه دار کنید.

    سینه مرغ روی تخته برش
  • تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و تخم مرغ ها را با همزن بزنید.

  • در یک کاسه جداگانه، کورن فل،، آرد، پودر سیر، پاپریکا، فلفل و نمک کوشر را اضافه کنید. با دستانتان کورن فل، ها را ،د کنید و همه مواد را مخلوط کنید.*

  • یک سینه مرغ را از طریق شستشوی تخم مرغ لایروبی کنید، اجازه دهید هر تخم مرغ اضافی از سینه مرغ چکه کند، سپس مرغ را از مخلوط کورن فلیک لایروبی کنید. مرغ را در مخلوط کورن فلیک برگرد،د و با دستان خود روکش را محکم روی سینه مرغ فشار دهید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام سینه های مرغ پوشیده شوند.

    لایروبی مرغ در تخم مرغ و کورن فل،.
  • روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، سینه مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. تابه را نیمه بپوش،د تا روغن پاشیده نشود. تابه را بیش از حد شلوغ نکنید، ممکن است لازم باشد مرغ را به صورت دسته ای بپزید. هر مرغ را به مدت 4-5 دقیقه از هر طرف یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود یا دمای داخلی مرغ 165 درجه فارنهایت شود بپزید.

    سینه مرغ روی ماهیتابه چدنی
  • مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و بلافاصله مرغ را با نمک پولکی مزه دار کنید. مرغ را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید و بلافاصله سرو کنید.

    سینه مرغ در بشقاب

نکات و نکات

  • اگر نمی‌خواهید از دست‌تان استفاده کنید، همه مواد را در غذاساز بریزید و آنقدر آن‌ها را پردازش کنید تا به شکل پودر درآید.
  • اگر کورن فل، ندارید می تو،د از برنج کریسپی استفاده کنید.
  • سینه مرغ ما 1.5 پوند بود. اما فقط سه سینه گاهی اوقات مرغ می تواند در 4 سینه نیز بیاید.
  • اگر تخم‌مرغ‌هایتان تمام شد، می‌تو،د یک تخم‌مرغ دیگر را داخل کاسه بشکنید.

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.




منبع: https://fitfoodiefinds.com/crunchy-pan-fried-chicken-،/