جوجه اسپاچکاک آبدار – فیت فودی ها



مرغ اسپچکاک روی بشقاب.
مرغ اسپچکاک روی بشقاب.

بیاموزید که چگونه یک مرغ را کباب کنید و سپس آن را تا حد کمال کباب کنید. این دستور پخت مرغ اسپچکاک آبدارترین گوشت مرغ گیاهی و پوست فوق العاده ترد را برای شما به ارمغان می آورد.

مرغ اسپچکاک روی بشقاب.

روش های مختلفی برای تهیه مرغ وجود دارد. ما بسیاری از دستور العمل های مرغ خوشمزه در FFF داریم. ما عاشق دستور العمل های ران مرغ، دستور العمل های آسان سینه مرغ، دستور العمل های گوشت مرغ و هر چیز دیگری هستیم.

مرغ اسپچکاک چیست؟

مرغ اسپچکاک روشی برای پختن مرغ کامل است که در آن ستون فقرات را جدا می کنید تا بتو،د مرغ را پروانه کرده و سریعتر بپزید. مرغ اسپچکاک را گاهی مرغ پروانه ای می نامند. آنها یکی هستند

وقتی ،ت به تهیه یک مرغ کامل می رسد، ما طرفداران زیادی از مرغ اسپچکاک هستیم! چرا مرغ اسپچکاک؟

  • مرغ اسپچکاک بهترین راه برای پایان دادن به مرغ ترد و گوشت آبدار است.
  • وقتی جوجه را کباب می کنید یک کباب یکنواخت دریافت می کنید زیرا همه چیز صاف است.
  • از آنجایی که مرغ روی ورقه پخت یا قفسه خنک کننده صاف است، زمان پخت سریعتر است.
  • از آنجایی که مرغ در حال حاضر صاف است، پس از بریان ، آن راحت تر حک می شود.

PS: دستور پخت بوقلمون ما را برای طعم های مشابه بررسی کنید!

مرغ اسپچکاک خام روی بشقاب.

چگونه مرغ را اسپاچکک کنیم

از اینکه مرغ خود را اسپچکک کنید نترسید. خیلی ساده تر از چیزی است که فکر می کنید! واقعاً فقط 2 مرحله برای صاف ، مرغ اسپچکاک وجود دارد.

ستون فقرات را ببرید

قبل از برداشتن ستون فقرات مرغ، مطمئن شوید که یک جفت مرغ دارید قیچی آشپزخانه یا قیچی مرغی بسیار تیز. کل این فرآیند را نسبت به استفاده از چاقو آسان تر می کند.

وقتی قیچی آشپزخانه تیز دارید، مرغ را صاف روی سینه آن قرار دهید. از پشت پرنده شروع کنید، یک طرف ستون فقرات پرنده را ببرید. سپس در سمت دیگر ستون فقرات تکرار کنید.

هنگامی که ستون فقرات به طور کامل برداشته شد، پرنده باید باز شود.

دمای داخلی مرغ

بر اساس USDAدمای پخت ایمن برای طیور 165 درجه فارنهایت است.

بگذارید استراحت کند: به یاد داشته باشید که پس از پختن مرغ، آن را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید تا دمای داخلی همچنان در حدود 5 درجه فارنهایت افزایش یابد.

قیچی

بهترین

قیچی آشپزخانه

Theseu003ca href=u0022 rel=u0022nofollow sponsoredu0022u003e OXO Kitchen Shearsu003c/au003e تیزترین و مقرون به صرفه ترین قیچی آشپزخانه در بازار هستند! برای برش آسان آشپزخانه برای خود یک جفت تهیه کنید.

هم اکنون ،یداری کنید!

مرغ را صاف کنید

بعد از اینکه ستون فقرات را از مرغ جدا کردید، مرغ را برگرد،د و مرغ را طوری پهن کنید که دهانه مرغ رو به سطح صاف باشد.

دست خود را روی وسط مرغ بگذارید و فشار دهید تا استخوان سینه بشکند و مرغ روی سطح صاف شود.

خودشه! شما یک جوجه را کچ کرده اید! حالا ،ت طعم دادن و تفت دادن مرغ است.

مالیدن خشک روی مرغ اسپچکاک.

مالش خشک را نادیده نگیرید

هنگامی که مرغ را اسپچ کردید، وقت آن است که مرغ را با مالیدن خشک ،ید. استفاده از مالش خشک روی پوست مرغ به طعم و ترد شدن پوست مرغ کمک می کند. در اینجا ادویه جات مورد نیاز شما آمده است (این ادویه ها بسیار شبیه به ادویه های موجود در مالش خشک ما برای دستور مرغ هستند).

به راحتی می تو،د این ادویه ها را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، یا اگر می خواهید یک دسته بزرگ درست کنید، در یک شیشه میسون بگذارید تا بعداً ذخیره کنید.

  • پودر سیر
  • پودر فلفل قرمز
  • زیره
  • آویشن خشک
  • ،دل آسیاب شده
  • ریحان خشک شده
  • فلفل سیاه زمینی
  • تکه های فلفل قرمز
  • نمک دریا
  • فلفل قرمز
  • شکر قهوهای

قبل از مالیدن این مالش خشک روی مرغ، یک قاشق چایخوری نمک زیر پوست مرغ روی گوشت مرغ ،ید. سپس همه ادویه ها را با هم مخلوط کرده و مالش خشک را به سرتاسر و زیر پوست مرغ ،ید.

در یخچال قرار دهید

پس از مالیدن مرغ با ادویه جات، مرغ را بدون درپوش به مدت حداقل 2 ساعت (یا یک شب برای بهترین نتیجه) در یخچال قرار دهید.

نگهداری مرغ در یخچال کمک می کند ادویه جات واقعاً جذب پوست شود و به خشک شدن پوست مرغ کمک می کند (که آن را برای ترد ، عالی می کند).

از قفسه پخت غافل نشوید

این مهم است! از توری سیمی که مرغ روی آن پخته می شود نگذرید. پختن مرغ به صورت صاف روی یک توری در یک ورقه پخت لبه دار برای پوست ترد بسیار مهم است!

پیاز و آویشن روی ورقه پخت.

طرز تهیه مرغ کباب شده (راهنمای سریع)

  1. یک ورقه پخت برای مرغ اسپچکاک آماده کنید.
  2. رطوبت اضافی مرغ را با دستمال کاغذی از بین ببرید.
  3. مرغ را پروانه کنید.
  4. مرغ اسپچ کاک را با مالش خشک ،ید.
  5. مرغ را در یخچال بگذارید.
  6. مرغ اسپچکاک را کباب کنید.

راز این مرغ اسپاچکاک

این مرغ اسپاچکاک راز طعمی لذیذ دارد—> سس! برای تهیه سس خوشمزه این مرغ، فویل حلبی را روی ورقه پخت قرار دهید و سپس پیاز، سیر، آویشن تازه، شراب سفید، آب گوشت و روغن زیتون را روی سینی فر قرار دهید.

مرغ بالای این مواد روی یک توری ف،ی کباب می‌شود و تمام چکه‌های مرغ روی فویل حلبی می‌ریزد.

بعد از اینکه مرغ برشته شد، این سس خوشمزه را که در فر می جوشید، می گیرید، آن را در ماهیتابه قرار می دهیم و 1 پیمانه آب گوشت اضافه می کنیم و همه چیز را با هم می جوش،م.

وقتی مرغ را سرو می‌کنید، سس را روی مرغ بریزید تا طعمی شگفت‌انگیز و لذیذ داشته باشید.

یک مرغ اسپچکاک خام روی ورقه درست ،.

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

مرغ اسپچکاک روی ورقه درست ،.

نکات و ترفندهای مرغ اسپچکاک

جوجه اسپاچکاک در مقابل مرغ پروانه ای؟

مرغ اسپاچکاک و مرغ پروانه ای ی،ان هستند. پروانه فقط یک کلمه فانتزی برای اسپچکک است.

دمای داخلی مرغ اسپچکاک چقدر است؟

دمای توصیه شده برای طیور 165 درجه فارنهایت است. ما دوست داریم مرغمان را در حدود 160 درجه فارنهایت بیرون بیاوریم، بگذاریم بنشیند و مدتی به پختن ادامه می دهد و پس از آن یک مرغ آبدار برای شما باقی می گذارد.

تهیه غذا باقیمانده مرغ اسپچ کاک

یکی از چیزهایی که ما در مورد مرغ اسپچکاک دوست داریم این است که معمولاً باقیمانده آن وجود دارد! مرغ را در ظرف دربسته تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید و از مرغ اسپچکاک در سالاد، سوپ یا هر دستور غذایی مرغ مورد علاقه خود استفاده کنید!

مرغ اسپچکاک روی بشقاب.
مرغ اسپاتکوک روی بشقاب

دستور تهیه مرغ اسپاچکاک

بیاموزید که چگونه یک مرغ را کباب کنید و سپس آن را تا حد کمال کباب کنید. این دستور العمل مرغ اسپچکاک آبدارترین مرغ و تردترین پوست مرغ را برای شما به ارمغان می آورد.

آمادگی:2 ساعت ها

پختن:45 دقایق

جمع:2 ساعت ها 45 دقایق

چربی 24

کربوهیدرات ها 5

پروتئین 56

،اصر

  • 3-4- پوند. مرغ کامل
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک جدا از هم
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون جدا از هم
  • ½ پیاز سفید ،د شده
  • 4 میخک ها سیر پوست کنده و ،د شده
  • 10 شاخه های آویشن تازه
  • ¼ فنجان شراب سفید خشک
  • 1.5 فنجان ها ابگوشت هر نوع (جدا شده)
  • 2 قاشق چای خوری آب لیمو
  • 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت

دستورالعمل ها

  • ابتدا چاشنی مرغ را آماده کنید. همه ادویه ها را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • سپس مرغ را از بسته بندی خارج کرده و مرغ را روی تخته برش تمیز و خشک قرار دهید.

  • رطوبت اضافی مرغ را با دستمال کاغذی از بین ببرید.

  • برای اسپاچک زدن مرغ، سینه مرغ را به سمت پایین روی تخته برش قرار دهید و از قیچی آشپزخانه بسیار تیز استفاده کنید تا شروع به ب، یک طرف ستون فقرات از طریق دنده کنید و سپس این کار را در سمت دیگر ستون فقرات تکرار کنید. ستون فقرات را دور بیندازید.

  • مرغ را روی سینه های مرغ برگرد،د و با دستان خود وسط پرنده را فشار دهید و محکم فشار دهید تا مرغ صاف شود.

  • مرغ را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید و با دست گوشت مرغ را از پوست مرغ جدا کنید.

  • با احتیاط 1 قاشق چایخوری نمک را روی گوشت مرغ زیر پوست ،ید و مطمئن شوید که گوشت مرغ با نمک پوشیده شده است.

  • سپس مرغ کامل را با چاشنی مرغ همه منظوره مزه دار کنید. مطمئن شوید که تمام مرغ (پوست، پاها، ران ها و غیره) پوشیده شده است. سپس مرغ را به مدت حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

  • هنگامی که آماده پخت هستید، فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوش،د.

  • مرغ را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد.

  • پیاز، سیر، آویشن، شراب سفید، ½ فنجان آب گوشت و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی فویل آلومینیومی قرار دهید و با ½ قاشق چایخوری نمک باقی مانده بپاشید.

  • یک قفسه ف،ی روی فویل و سبزیجات قرار دهید و تمام مرغ را با احتیاط صاف روی قفسه ف،ی به سمت بالا قرار دهید.

  • مرغ را با 2 قاشق غذاخوری روغن اضافی ،ید. حتما روغن را روی مرغ ماساژ دهید.

  • مرغ را در فر قرار دهید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 35-45 دقیقه یا تا زم، که کل پرنده دمای داخلی حداقل 160 درجه داشته باشد بپزید. اطمینان حاصل کنید که دما را در ضخیم ترین ،مت ها تنظیم کنید.

  • مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید مرغ حداقل 15 دقیقه استراحت کند. مرغ شما باید به پختن 5 درجه فارنهایت ادامه دهد تا دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت برسد.

  • در حالی که مرغ در حال استراحت است سس را آماده کنید. تمام سبزیجات پخته شده، مایع و سبزی را از ته تابه به همراه بقیه آب گوشت (1 فنجان) در یک قابلمه کوچک اضافه کنید.

  • سس را بجوش،د و سپس حرارت را روی متوسط/کم قرار دهید و آب لیمو را اضافه کنید.

  • سپس نشاسته ذرت را با دقت داخل سس بپاشید و هم بزنید. اجازه دهید سس روی حرارت متوسط ​​بپزد تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و ساقه های گیاه را دور بریزید.

  • مرغ را حکاکی کرده و با سس سرو کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 475کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 5g پروتئین: 56g چربی: 24g فیبر: 1g قند: 1g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/spatch،-chicken/