استیک پورترهاوس کبابی Herbes de Provence



استیک‌های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس از سبزی فرانسوی استفاده می‌کنند که همراه با سیر تازه، نمک کوشر، روغن زیتون و فلفل سیاه له می‌شوند تا بهترین مالش گریل را ایجاد کنند.

استیک پورترهاوس کبابی Herbes de Provence.

استیک های پورترهاوس (همچنین به ،وان “T-Bones” شناخته می شوند) جایگاه ویژه ای در قلب من دارند. در بزرگ‌تر شدن، هر زمان که در یک تعطیلات خانوادگی از شیکاگو دیدن می‌کردیم یا در یکی از سفرهای کاری پدرم با هم تگ می‌کردیم، همیشه از یک استیک خانه شیک دیدن می‌کردیم. ما مکان‌ها را چرخاندیم، اما همیشه اجازه داشتم استیک غول‌پیکر پورترهاوس را سفارش دهم. از آنجایی که زندگی با 2 پسرمان بسیار شلوغ است، ما همیشه نمی‌تو،م به یک استیک‌خانه شیک برویم، اما می‌توان به راحتی این تجربه را در خانه با استیک‌های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس من بازسازی کرد! آنها را روی گریل بریزید و از یک شام خوشمزه و سریع لذت ببرید.

،اصر

  • استیک های پورترهاوس: از آنجایی که استخوان تی در وسط استیک باقی می‌ماند، کمک می‌کند در حین کباب شدن، آبدار و لطیف باقی بماند.
  • گیاهان پروانسالی: معمولاً ،یبی از رزماری، آویشن، مرزه، پونه کوهی و سایر گیاهان بومی پروونس، فرانسه است.
  • نمک کوشر: تکه های بزرگتر به آنها کمک می کند بهتر به گوشت ب،بند و طعم طبیعی آن را افزایش می دهد.
  • فلفل سیاه ،د شده: همراه با گیاهان، یک لایه کوچک گرما و یک لایه طعم اضافی اضافه می کند.
  • سیر: طعم آجیلی، معطر و تند که هنگام پخت شیرین می شود.
  • روغن زیتون: به پوشاندن و ،بیدن مالش به استیک ها کمک می کند.

طرز تهیه استیک پورترهاوس کبابی Herbes de Provence

اضافه ، گیاهان دارویی به کاسه کوچک

برای شروع استیک های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس، سبزی ها، نمک، فلفل و سیر خود را بردارید و آنها را به یک کاسه کوچک اضافه کنید.

اضافه ، روغن زیتون به ادویه جات ترشی جات

سپس روغن زیتون را بریزید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و به شکل خمیر درآید.

پوشاندن استیک ها با روغن زیتون

سپس استیک های خود را بردارید و دو طرف آن ها را با روغن زیتون بپوش،د.

مالیدن ادویه بر روی استیک های پورترهاوس

سپس خمیر Herbes de Provence خود را بردارید و آن را به دو طرف هر استیک ،ید. بگذارید حداقل 30 دقیقه بماند و مارینت شود.

کباب ، استیک پورترهاوس

قبل از اضافه ، استیک، گریل خود را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید.

چرخاندن استیک های استخو،

قبل از برداشتن از هر طرف حدود 5 دقیقه بپزید. اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند تا آب میوه ها دوباره پخش شوند.

استیک پورترهاوس کبابی گیاهان دارویی پروونس.

هنگامی که استیک‌هایتان تمام شد و استراحت کردید، آن را برش دهید تا سرو کنید و از استیک‌های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس لذت ببرید!

سوالات متداول:

استیک های پورترهاوس را با چه دمایی کباب می کنید؟

اگر کباب پز شما دارای سنج دما است، می خواهید آن را روی حدود 450 درجه تنظیم کنید یا در برخی مدل ها فقط “بالا” تنظیم کنید.

چند دقیقه در هر طرف برای پورترهاوس؟

برای موارد متوسط ​​​​(معمولاً 5 دقیقه برای هر طرف) کار را انجام می دهد. برای بهترین نتیجه، از دماسنج گوشت استفاده کنید. 120-125 کمیاب، 130-135 متوسط-نادر، 140-145 متوسط، و 160-165 برای انجام خوب.

آیا می توانم چاشنی ایتالیایی را با Herbes de Provence جایگزین کنم؟

آنها بسیار شبیه هستند، بنابراین اگرچه طعم کمی متفاوت است، اما هنوز هم خوب است!

برش استیک پورترهاوس کبابی هرب د پروونس.

دستور پخت بیشتر کباب ،

آن را بخورید، آن را لایک کنید، آن را به اشتراک بگذارید!

آیا این استیک را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن استیک پورترهاوس کبابی گیاهی دو پروانس.

شب ،مایی را به خانه بیاورید و با استیک های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس، غذای استیک خانه خود را با گریل خودتان دوباره بسازید.

چنگال شما منتظر است.

هربس د پروونس کبابی پورترهاوس

استیک پورترهاوس کبابی Herbes de Provence

استیک‌های پورترهاوس کبابی هربس د پروونس از سبزی فرانسوی استفاده می‌کنند که همراه با سیر تازه، نمک کوشر، روغن زیتون و فلفل سیاه له می‌شوند تا بهترین مالش گریل را ایجاد کنند.

آماده سازی: 10 دقایق

پختن: 10 دقایق

جمع: 20 دقایق

خدمات: 4

  • 2 24 اونس – استیک پورترهاوس (یا استیک دلخواه)
  • استیک های پورترهاوس را روی یک بشقاب قرار دهید و کمی با حوله کاغذی خشک کنید.

  • در یک کاسه کوچک، با مخلوط ، گیاهان پروونس، نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون به صورت خمیری، مایه ادویه ایجاد کنید. استیک ها را به طور یکنواخت از هر دو طرف با مخلوط ،ید و اجازه دهید 30 دقیقه یا تا زم، که استیک ها به دمای اتاق برسند.

  • گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید. در صورت تمایل 4 تا 6 دقیقه در هر طرف به مدت متوسط ​​یا بیشتر گریل کنید. قبل از برش دادن برای سرو 10 دقیقه استراحت دهید.


کا،ی: 629کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 0.6gپروتئین: 40.7gچربی: 50.2gچربی های اشباع شده: 19gچربی های چند غیر اشباع: 31.2gچربی ترانس: 0gکلسترول: 155میلی گرمسدیم: 2443میلی گرمفیبر: 0.2gقند: 0g





منبع: https://thelemonbowl.com/herbes-de-provence-grilled-porter،use-steak/