گوشت مرغ و قارچ – The Lemon Bowl®

Serving chicken and mushroom casserole.

این کاسرول مرغ و قارچ گرم، آرامش بخش و کاملا رضایت بخش، با ماکارونی گندم کامل، سینه مرغ بدون چربی و ماست ساده خامه ای رنگی سالم پیدا می کند.

سرو مرغ و قارچ.

در مقایسه با خانواده‌های متوسط ​​غرب میانه، ما در بزرگ‌شدگی غذای پخته زیادی برای شام نخوردیم. با این حال، دو تا کاسرول وجود دارد که مادرم مرتب درست می‌کند و وقتی دمای هوا در اینجا در میشیگان کاهش می‌یابد، من قطعاً هوس می‌کنم: ماکارونی ماهی تن و کاسرول قارچ مرغ. برای سالم‌تر ، غذا، تغییراتی در نحوه درست ، آن توسط مادرم ایجاد کردم. نتیجه نهایی هنوز ،بناک، ،بناک و پنیری است که طعم غذای سالم را ندارد.

چرا این غذای مرغ و قارچ را دوست خواهید داشت؟

  • علیرغم وجود قارچ، این غذا از کودکی مورد توجه بچه های من بوده است!
  • می توان آن را از قبل درست کرد و در یخچال یا منجمد کرد، بنابراین برای برنامه ریزی وعده های غذایی عالی است.
  • وقتی می خواهید در یک عصر سرد غذای راحتی داشته باشید، خامه ای، گرم، خوشمزه و عالی است.

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم سینی مرغ و قارچ
  • پاستا: من دوست دارم از ماکارونی سبوس دار در این قابلمه استفاده کنم، اما هر ماکارونی کوچکی کار می کند.
  • چاقی: برای سرخ ، سبزیجات با مقداری طعم استفاده می شود.
  • پیاز: من پیاز سفید را برای طعم ملایمی که به راحتی کاراملی می شود ترجیح می دهم.
  • کرفس: طعم گیاهی ملایم، اما مملو از ویتامین C و سایر مواد مغذی است و در عین حال مقداری ترد به کاسرول اضافه می کند.
  • سیر: آجیلی، ترش و معطر.
  • قارچ: طعم کمی گوشتی و خاکی دارد، من دوست دارم از قارچ دکمه ای یا ،ی استفاده کنم.
  • دقیق: سس کاسرول را غلیظ می کند.
  • آب مرغ: به ،وان پایه طعم دهنده سس عمل می کند.
  • مرغ: سینه مرغ رنده شده مورد علاقه من است و باقی مانده مرغ سوخاری برای این غذا عالی است.
  • ماست: ماست ساده چیزی است که من مستقیماً از دستور غذای مادرم برداشتم، زیرا کمی طعم تند می‌افزاید و آن را خامه‌ای می‌کند.
  • پنیر موزارلا: به ماهیت خامه ای و آرامش بخش این غذا می افزاید و آن را پنیری و خوشمزه می کند.
  • لیموناد: طعم مرکبات روشن و تازه ای را اضافه می کند که به تعادل و ارائه مقداری غنا کمک می کند.
  • سس Worcester،re: طعم کامل و تند اوامی به سس.
  • بانک: روی قابلمه را بپوش،د تا خوب و ترد شود.
  • روغن زیتون: به قهوه ای شدن پانکو در فر کمک می کند.
  • نمک و فلفل: برای سلیقه بیشتر

طرز تهیه سینی مرغ و قارچ

ماکارونی پاپیون را آبکش کنید

مرحله 1. پاستا را طبق دستور بسته بپزید و کنار بگذارید.

مرغ رنده شده در یک کاسه

مرحله 2. مرغ را به روش دلخواه بپزید، سپس آن را برش دهید و کنار بگذارید.

کرفس را برش دهید

مرحله 3. سپس کرفس، پیاز و قارچ را شسته و آماده کنید.

پیاز و کرفس را سرخ کنید

مرحله 4. در یک ماهیتابه بزرگ کره را آب کرده و پیاز و کرفس را با کمی نمک اضافه کنید.

قارچ ها را به تابه اضافه کنید

مرحله 5. وقتی شروع به نرم شدن ،د، قارچ و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند و سیر معطر شود.

آرد را به سبزیجات داخل تابه اضافه کنید

مرحله 6. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جذب شود.

آب مرغ را به تابه اضافه کنید

مرحله 7. آب مرغ را به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده و بجوش،د تا سس غلیظ شود.

پاستا را با قارچ هم بزنید

مرحله 8. در یک کاسه بزرگ، ماست، آب لیمو، سس Worcester،re و پنیر را مخلوط کنید. پاستا پخته شده را هم بزنید.

قابلمه ادویه

مرحله 9. مخلوط قارچ را اضافه کنید، کمی فلفل مزه دار کنید و دوباره هم بزنید.

مرغ ها را داخل یک قابلمه بریزید

مرحله 10. مرغ پخته شده را اضافه کرده و به ظرف آماده شده منتقل کنید.

پانکو را به کاسه اضافه کنید

مرحله 11. در یک کاسه کوچک پنکو و باقی مانده پنیر را با کمی روغن زیتون مخلوط کنید.

روی ماهیتابه را با آرد سوخاری پر کنید

مرحله 12. سینی را با مخلوط پانکو بپوش،د قبل از قرار دادن آن در فر با دمای 350 درجه به مدت 45 دقیقه تا طلایی و ، خورده شود.

کاسه مرغ و قارچ

قبل از سرو، ظرف را کمی استراحت دهید. سبزیجات تازه را اضافه کنید و از این غذای مرغ و قارچ لذت ببرید!

سوالات متداول

چرا هنگام پخت روی قابلمه را بپوش،د؟

لازم نیست تمام ظرف را بپوش،د، یا ممکن است فقط بخشی از زمان لازم باشد آن را بپوش،د. اما معمولا این کار برای اطمینان از نسوختن ،مت بالایی است.

چگونه می تو،د طعم کاسه را بهتر کنید؟

تفت دادن سبزیجات و قهوه ای ،/پختن پروتئین قبل از مخلوط ، همه چیز با هم در یک ظرف قابلمه به طعم بیشتر کمک می کند، مانند استفاده از مواد مختلف، اضافه ، چاشنی ها و تزئین با گیاهان تازه.

خوشمزه ترین قارچ کدام است؟

انواع مختلفی از قارچ وجود دارد، اما اگر به دنبال طعم قوی قارچ هستید، معمولا می خواهید قارچ maitake یا ،take را انتخاب کنید.

کاسه مرغ و قارچ در بشقاب و بشقاب

شام راحت تر

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

لیز غذای مرغ و قارچ می خورد.

اگر می‌خواهید یک غذای سیرکننده داشته باشید که همه چیز مورد نیاز شما را در یک غذا داشته باشد، گوشت مرغ و قارچ من هر بار به بهترین شکل ممکن می‌خورد.

چنگال شما منتظر است.

سرو مرغ و قارچ

کاسه مرغ و قارچ


لیز دلا کروچه

این کاسرول مرغ و قارچ گرم، آرامش بخش و کاملا رضایت بخش، با ماکارونی گندم کامل، سینه مرغ بدون چربی و ماست ساده خامه ای رنگی سالم پیدا می کند.

مقدماتی: 30 دقیقه

آشپزی: 45 دقیقه

کل: 1 ساعت 15 دقیقه

سنجاق

سهام6

  • 1 پری پیوندهای گندم کامل (یا ماکارونی کوتاه دلخواه)
  • 1 قاشق غذاخوری چاقی (بدون نمک)
  • 1 فنجان پیاز را به صورت مکعبی ،د کنید
  • 2 میانجیگری ساقه کرفس (مکعب)
  • 2 قاشق چای خوری نمک (ت،یم کننده)
  • 2 میخک سیر (رنده شده)
  • 2 فنجان قارچ ،د شده
  • 2 قاشق غذاخوری دقیق
  • 2 فنجان آب مرغ (سدیم کم)
  • 3 فنجان مرغ آب پز – به مکعب برش دهید (برشته شده خوب عمل می کند!)
  • 32 اونس ماست ساده و کم چرب
  • 2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده (ت،یم کننده)
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری سس Worcester،re
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • ½ فنجان بانکو
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • فر را با دمای 350 درجه گرم کنید و در قالب 9*13 را با اسپری پخت اسپری کنید.

  • پاستا را طبق دستور بسته بپزید و کنار بگذارید.

  • کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا آب شود. پیاز، کرفس و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. قبل از اضافه ، سیر و قارچ، 3 تا 4 دقیقه بپزید تا نرم شوند. پختن را ادامه دهید تا قارچ ها نرم شوند، 3-4 دقیقه دیگر.

  • آرد را داخل تابه بپاشید و به مدت 30 تا 60 ث،ه یا تا زم، که آرد جذب تابه شود، هم بزنید. آب مرغ را در آن بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 7 تا 9 دقیقه بجوش،د تا سس غلیظ شود.

  • در یک کاسه بزرگ، ماکارونی پخته شده، مرغ ،د شده، ماست، 1 قاشق چایخوری نمک باقیمانده، نصف پنیر (1 فنجان)، آب لیمو، سس Worcester،re و فلفل را مخلوط کنید. سس قارچ کم شده را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

  • مخلوط ماکارونی را در ظرف پخت آماده شده بریزید و آن را در یک لایه صاف پخش کنید.

  • در یک کاسه کوچک، فنجان باقی مانده پنیر را با پانکو و روغن زیتون مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی روی ظرف قابلمه بپاشید. 45-50 دقیقه تا زم، که قهوه ای طلایی و حباب بزند بپزید. قبل از سرو 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید تا ماهیتابه جا بیفتد.

لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.


ارسال: 1.5فنجان | کا،ی: 608Kcal | کربوهیدرات ها: 74.3g | پروتئین: 43.7g | چربی: 17.9g | چربی اشباع شده: 8.1g | چربی های چند غیر اشباع: 9.8g | چربی های ترانس: 0g | کلسترول: 83میلی گرم | سدیم: 1334میلی گرم | فیبر: 9.3g | شکر: 9.7g




منبع: https://thelemonbowl.com/chicken-and-mushroom-c،erole/