گنوکی تابه خامه ای با سوسیس مرغ

گنوکی تابه خامه ای با سوسیس مرغ

این ماهی تابه ی نوکی این یکی از آن وعده های غذایی آرامش بخش پاییزی است که شما را از درون گرم می کند! گنوکی با سوسیس مرغ آبدار جفت می شود و سپس در سسی ساخته شده از پنیر مخلوط و چاشنی های خوش طعم پخته می شود و یک غذای خامه ای، طعم دار و پر از پروتئین ایجاد می کند.

همه اینها در یک تابه پخته شده اند، این یک وعده غذایی تنبل عالی است که هنوز هم کمی لذت بخش است!

یک ماهیتابه گنوکی خامه ای با سوسیس، اسفناج و پنیر رنده شده، با یک قاشق چوبی و مواد اضافی مانند اسفناج و چیپس پنیر را در کاسه های نزدیک نگه می دارد.

اگر یکی دو بار به این سایت رفته باشید، می د،د که ما چقدر یک غذای یک تابه خوب را دوست داریم! و این گنوکی تابه ای دقیقاً همین است – کاملاً در یک تابه با سس خانگی خامه ای با استفاده از پنیر ،د شده (که سرشار از پروتئین است!) درست می شود. اگر به دنبال یک غذای پاییزی آسان با طعم های دلپذیر هستید، این همان است.

برای تهیه آن باید سبزیجات و سوسیس و کالباس را بپزید سپس انبوه را در یک سس خوشمزه بپزید. اسفناج و پنیر را در انتها اضافه کنید تا سس خامه ای و لذیذی درست شود که هر لقمه گنوکی را می پوشاند!

  • سوسیس مرغ: من دوست دارم در این دستور از سوسیس مرغ استفاده کنم، اما شما می تو،د از هر نوع کالباسی که دوست دارید استفاده کنید. طعم عالی و افزایش پروتئین را به ظرف اضافه می کند.
  • چاشنی ایتالیایی: ،یب پونه کوهی، ریحان و سایر گیاهان در چاشنی ایتالیایی طعم لذیذی به این غذا می بخشد.
  • گنوکی: ستاره این ماهیتابه، gnocchi یک ماکارونی بر پایه سیب زمینی است که یک ،صر دل،ب و آرامش بخش به غذا اضافه می کند.
  • آب مرغ: این اساس سس است و طعم لذیذی به غذا می بخشد.
  • اسفناج تازه: افزودن اسفناج تازه در انتها مقداری سبزی به ظرف اضافه می کند و سس خامه ای را متعادل می کند.
  • پنیر کوتیج مخلوط: این ماده مخفی این غذاست! ،یب پنیر خامه‌ای با پوره کدو تنبل سسی خامه‌ای، مملو از پروتئین و پر طعم ایجاد می‌کند.

آیا می خواهید این ظرف را برای پاییز عالی تر کنید؟ او می افزاید پوره کدو حلوایی به سس! یک ،صر خامه ای و کمی شیرین به سس اضافه می کند. ما این دستور غذا را با پوره کدو تنبل در Fit Foodie Kitchen آزمایش کردیم و کاملا شگفت انگیز است. تنها چیزی که نیاز دارید 1 فنجان پوره کدو تنبل کنسرو شده است.

تابه ای حاوی گنوکی پخته شده و برش های سوسیس مخلوط شده با سس و داخل آن یک قاشق چوبی قرار داده شده است.

برای مخلوط ، پنیر کوتیج کافی است آن را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این یک بافت خامه ای ایجاد می کند که برای سس یا دیپ عالی است!

نه، اما ما از لینک های سوسیس مرغ کاملا پخته برای کوتاه ، زمان پخت استفاده کردیم. اگر از سوسیس خام استفاده می کنید، قبل از اضافه ، مواد دیگر، مطمئن شوید که کاملا پخته شده است.

کاسه مشکی با درب روی زمینه سفید.

مورد علاقه ما

سرخ کن عمیق

از این تابه برای غذاهای قابلمه مورد علاقه خود یا سایر دستور العمل های اجاق گاز استفاده کنید.

تابه ای پر از گنوکی، اسفناج، برش های سوسیس و یک حبه پنیر ریکوتا، که یک قاشق چوبی روی لبه آن قرار گرفته است.

نکته شماره 1 ماهیتابه گنوکی

در طول مرحله 3اگر گنوکی ها شروع به ،بیدن به هم یا به تابه ،د، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید. این مرحله را نادیده نگیرید! گنوکی ها ،بناک می شوند و اگر این کار را انجام دهید سس غلیظ می شود.

ماهیتابه ای پر از سس خامه ای، برش های سوسیس، گنوکی، اسفناج و پنیر رنده شده و داخل آن یک قاشق چوبی قرار گرفته است. تعدادی مواد و یک تکه پارچه راه راه در این نزدیکی هست.

این ظرف را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا حدا،ر نگهداری کرد 3 روز.

ماهیتابه ای پر از گنوکی خامه ای، برش های سوسیس و اسفناج، روی آن پنیر پارمزان رنده شده. یک قاشق چوبی را با مواد اضافی در کاسه های کوچک در نزدیکی آن قرار دهید.
لوگوی سری یک گلدان.

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سوسیس و پیاز را به تابه اضافه کنید. نمک بزنید و 5 دقیقه بپزید. پیاز باید نرم و شفاف باشد.

  • سیر و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سوسیس و پیاز را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

  • ماهیتابه را دوباره روی اجاق گاز با حرارت متوسط ​​قرار دهید. باقیمانده روغن زیتون و گنوکی را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید. گنوکی باید از بیرون ترد باشد.

  • در مرحله بعد سوسیس و پیاز را به گنوکی اضافه کنید و آب گوشت و کدو را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را به جوش آورده و بجوش،د. به مدت 10 دقیقه بپزید.

  • اسفناج ها را داخل تابه بریزید. پس از پژمرده شدن، پنیر مخلوط شده را اضافه کنید.

  • با پنیر پارمزان رنده شده و تکه های فلفل قرمز ،د شده تزئین کنید.

  • 1 فنجان پوره کدو تنبل را در مرحله 5 برای طعم پاییزی به سس اضافه کنید.
  • در مرحله 3، اگر گنوکی ها شروع به ،بیدن به یکدیگر یا به تابه ،د، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید. این مرحله را نادیده نگیرید. گنوکی ها ،بناک می شوند و اگر این کار را انجام دهید سس غلیظ می شود.
  • ما از لینک های سوسیس مرغ کاملا پخته برای این دستور استفاده کردیم.

کا،ی: 352 Kcal، کربوهیدرات ها: 36 g، پروتئین: 16 g، چربی: 17 g، فیبر: 4 g، شکر: 4 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/creamy-gnocchi-s،et/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D