این کیک هلو وارونه یک چرخش خوشمزه بر روی نسخه ک،یک آناناس که همه ما می شناسیم و دوست داریم، می کند، اما هلوهای آبدار را ستاره خود می کند! لایه خوش طعم هلو با عسل، شکر قهوه ای و بادام برای یک دسر غیر قابل مقاومت همراه است.
همه ما در مورد کیک وارونه آناناس ک،یک شنیده ایم، اما آیا کیک وارونه هلو را امتحان کرده اید؟ طعم گرم هلوهای تازه با یک پوشش شکر قهوه ای افزایش می یابد تا هلوهای کاراملی خوشمزه ای ایجاد شود.
با یک کیک سبک و پف دار (به لطف ماست یون،)، این دسر خوشمزه مطمئناً در گردهمایی بعدی شما محبوب خواهد بود!
چه چیزی کیک وارونه ما را متمایز می کند؟
- ماست یون، مرطوب ترین و لطیف ترین کیک را درست می کند!
- هلوهای کاراملی شده همراه با عسل و بادام فوق العاده هستند.
- زیبا برای دیدن و بهشتی برای خوردن – با نام مستعار دسر عالی برای گذراندن!
مواد تشکیل دهنده ویژه
- هلو: تنها چیزی که برای تهیه این دستور نیاز دارید یک عدد هلو است. هلوهای کنسرو شده نیز طعم خوبی دارند، اما ما تازه را ترجیح می دهیم.
- شکر قهوه ای روشن: از شکر قهوه ای برای کاراملی ، هلوها استفاده می شود تا کره ای و شیرین شوند.
- کره بدون نمک: برای این دستور به کره نرم نشده و نرم شده نیاز دارید.
- عسل: عسل یکی دیگر از مواد مهم برای کاراملی ، هلو است.
- عصاره بادام: ما عاشق طعم بادام با هلو هستیم! خیلی خوب.
- ماست یون،: از ماست یون، پرچرب استفاده کنید تا غنی ترین طعم و ،ی ترین بافت را داشته باشید.
- شیر: برای این دستور شیر کامل بهترین است، اما می توان از شیر کم چرب یا بادام نیز استفاده کرد.
- بادام ها: ما عاشق طعم این کیک با بادام هستیم، اما احساس می کنیم که بادام های برش داده شده را با هر نوع مغزی جایگزین کنید.
نکات مهم برای کیک هلو وارونه
اگر برش های هلو سفت شد، اجازه دهید کمی بیشتر در شکر قهوه ای استراحت کنند. قبل از اینکه کارامل را روی آن ها بریزید، می خواهید مطمئن شوید که هلوها خوب و نرم هستند.
دقت کنید که خمیر کیک را زیاد مخلوط نکنید. اگر این کار را بکنید، در نهایت با یک کیک خشن مواجه خواهید شد… و هیچ، آن را نمی خواهد!
توجه داشته باشید که زمان پخت کیک شما ممکن است متفاوت باشد. این در نهایت به فر و ارتفاع خانه شما بستگی دارد.
سوالات متداول
کیک وارونه چیست؟
کیک وارونه نوعی دسر است که با برع، ، مواد تهیه می شود. این بدان م،است که رویه میوه، آجیل یا شکر کاراملی شده را قبل از ریختن در خمیر خود در کف قالب قرار دهید.
بعد از پخت، کیک را برمی گرد،م تا رویه کیک شود. این یک دسر محبوب است زیرا ظاهر آن عالی است و ارائه آن منحصر به فرد است!
چگونه می توان کیک هلو را وارونه کرد تا به تابه ن،بد؟
آسان – فقط مطمئن شوید که ماهیتابه شما به خوبی روان شده است! نصف فنجان کره آب شده بردارید و در قالب گرد کیک بریزید. آن را به اطراف بچرخ،د تا کف و کناره های تابه پوشش داده شود. این یک مانع کره ای بین کیک و تابه شما ایجاد می کند و اطمینان حاصل می کند که کیک وارونه هلویی شما به همان اندازه که داخل کیک بود کامل بیرون می آید.
چگونه می توان یک کیک وارونه را از قالب بیرون آورد؟
برع، ، یک کیک می تواند کار مخاطره آمیزی باشد، اما نه زم، که تکنیک درست را داشته باشید. در اینجا چه باید کرد:
- اجازه دهید کیک شما به مدت پنج دقیقه خنک شود قبل از اینکه برگردید.
- یک کاردک کوچک دور تابه بزنید تا کیک از قالب جدا شود.
- یک بشقاب سرو را به صورت وارونه در بالای قالب کیک قرار دهید.
- با استفاده از دستکش فر، قالب کیک را محکم بگیرید و سریع آن را روی بشقاب برگرد،د.
و شما آن را دارید – یک کیک کاملاً وارونه!
ذخیره سازی
باقیمانده کیک را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. توصیه می کنیم برای نگهداری آسان آن را در کیک نگهدارنده قرار دهید.
کیک هلو وارونه
با کیک هلو وارونه ما، ،یبی لذیذ از هلوهای آبدار و کیک مرطوب که مطمئناً جوانه های چشایی شما را خوشحال می کند و حس شیرینی را به روزتان می بخشد، یک دسر ک،یک را تجربه کنید.
آمادگی:30 دقایق
پختن:50 دقایق
جمع:1 ساعت 20 دقایق
چربی 10
کربوهیدرات ها 32
پروتئین 4
،اصر
لایه میوه
- 1 هلو بزرگ برشهای نازک
- 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن جدا از هم
- 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 2 قاشق غذاخوری عسل
بادام قندی
- ½ فنجان بادام ورقه شده
- 2 قاشق غذاخوری عسل
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کف قالب کیک 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
-
هلوها را به یک کاسه منتقل کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای به آن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا هلوها با شکر قهوه ای آغشته شوند. هلوها را در کف قالب کیک روی هم قرار داده یا به صورت طرح دار قرار دهید.
-
کارامل عسل را درست کنید. کره را به یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط اضافه کنید. وقتی کره آب شد، عسل و شکر قهوه ای باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید.
-
کارامل را به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. بلافاصله کارامل را روی هلوهای داخل ماهیتابه بریزید.
-
تمام مواد خشک را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید و کنار بگذارید.
-
با استفاده از همزن ایستاده، کره، شکر و عصاره بادام را با هم خامه بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
-
در مرحله بعد، ماست یون، و شیر را به مواد خیس اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
-
مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر کیک باید غلیظ باشد اما به اندازه کافی راحت ریخته شود. اگر خمیر کیک برای ریختن خیلی غلیظ است، 1-2 قاشق غذاخوری شیر دیگر اضافه کنید.
-
مایه کیک را روی هلوها بریزید و قالب کیک را به آرامی تکان دهید تا خمیر کیک به طور مساوی پخش شود.
-
کیک را به مدت 35-40 دقیقه یا تا زم، که یک خلال دندان عمدتا تمیز بیرون بیاید بپزید. دقت کنید که کیک را بیش از حد نپزید زیرا وقتی کیک را از فر بیرون می آورید به پخت ادامه می یابد.
-
در حالی که کیک در حال پخت است، بادام ها را آماده کنید. یک تابه کوچک را روی حرارت متوسط گرم کنید. بادام را اضافه کنید. بادام ها را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا نسوزند. وقتی شروع به قهوه ای شدن ،د، عسل را اضافه کنید. بادام ها را بریزید تا پوشش داده شود و سپس 1-2 دقیقه دیگر یا تا زم، که عسل شروع به قهوه ای شدن کند بپزید.
-
بلافاصله بادام ها را از ماهیتابه خارج کنید. آنها را به یک بشقاب منتقل کنید. بادام ها را پخش کنید تا خنک شوند.
-
اجازه دهید کیک چند دقیقه بماند قبل از اینکه با چاقو دور لبه بیرونی کیک بکشید. به آرامی قالب کیک را روی یک کاسه قرار دهید تا کارامل اضافی آن گرفته شود. مواظب باش گرم میشه
-
سپس، به سرعت کیک را وارونه روی یک توری خنک کننده برگرد،د. کارامل اضافی را دوباره روی کیک بریزید. روی کیک را با بادام شیرینیشده بپوش،د. اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
-
گزینه ای برای سرو کیک با خامه فرم گرفته.
نکات و نکات
- اگر برش های هلو سفت هستند، بگذارید مدت بیشتری در شکر قهوه ای بماند.
- خمیر کیک را بیش از حد مخلوط نکنید، در غیر این صورت با کیک خشکی مواجه خواهید شد.
- زمان پخت بسته به فر یا ارتفاع ممکن است متفاوت باشد.
- هر نوع مغزی را جایگزین خلال بادام کنید.
ارزش غذایی
کا،ی: 226کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 32g پروتئین: 4g چربی: 10g فیبر: 1g قند: 19g
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/upside-down-peach-cake/