کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری)

کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری)


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

عاشق وگان نرم، مرطوب و خوشمزه شوید کیک قهوه کدو حلوایی مملو از پوره کدو تنبل، ادویه های پاییزی گرم و کرامبل دارچین اختیاری (و لعاب!)

کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) را روی یک رویه سفید کامل کنید

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

کیک قهوه کدو تنبل در فصل پاییز باید امتحان کنید! این نرم، مرطوب، متراکم و پر از پوره کدو تنبل و ادویه های پاییزی آرامش بخش است. بعلاوه، یک رویه اختیاری از ،ده های دارچین کاملا غیرقابل مقاومت برای افزودن یک «کرانچ کره ای» شیرین وجود دارد. اگر احساس لذت بیشتری می‌کنید، می‌تو،د با یک فراستینگ و،لی وگان یا پنیر خامه‌ای وگان بریزید… بله، لطفاً.

بهتر از آن، تهیه کیک قهوه با ادویه کدو تنبل از ابتدا با استفاده از منگنه های ارزان قیمت آسان است. بعلاوه، بدون تخم مرغ (که وقتی کدو تنبل می ،بد و رطوبت را اضافه می کند، به آن نیازی ندارید!) و لبنیات هم ندارد. از یک برش برای صبحانه یا برانچ در صبح های ترد پاییزی یا به ،وان یک دسر خوشمزه لذت ببرید – فقط مراقب باشید، آنها به سرعت ناپدید می شوند!

همچنین می‌تو،د از این اس،‌های کدو تنبل وگان تأیید شده برکی و این مافین‌های ساده کدو تنبل وگان لذت ببرید – همه با یک فنجان گرم لاته ادویه کدو تنبل وگان.

اجزاء

برای لیست کامل مواد، مقادیر و جایگزین ها به کارت دستور غذا مراجعه کنید.

مواد تشکیل دهنده کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) روی سطح سفید اندازه گیری شده استمواد تشکیل دهنده کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) روی سطح سفید اندازه گیری شده است

انواع دستور العمل کیک قهوه کدو حلوایی

  • تاپینگ streusel سبزیجات: این از نظر فنی اختیاری است اما به شدت توصیه می شود. یک دسته از ،ده های دارچین را از کرامبل های سیب گیاهی تهیه کنید و قبل از پخت روی آنها بپاشید.
  • آجیل: مانند گردو یا گردوی ،د شده که برای کرانچ روی کیک وگان/استروزل می پاشید.
  • چیپس شکلات وگان: ⅓ فنجان چیپس سیب زمینی نیمه شیرین یا تلخ برای انحطاط بیشتر.
  • آیسینگ: یک کیک قهوه‌ای کدو تنبل استروسل با مقداری لعاب و،ل گیاهی، دارچین یا لعاب ادویه کدو تنبل یا پنیر خامه‌ای افرای گیاهی درست کنید.
  • لایه ادویه: شکر قهوه ای، دارچین (یا ادویه کدو تنبل) و کره وگان ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا یک نوار خوشمزه از خمیر کیک ایجاد کنید – همانطور که من با کیک قهوه وگان معمولی انجام می دهم.
  • سیبیک فنجان سیب یا گلابی ریز ،د شده اضافه کنید.

طرز تهیه آسان کیک قهوه کدو حلوایی

مرحله 1: ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس یک قالب مربعی 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د. برای برداشتن آسان، آویز را در طرفین بگذارید. در یک کاسه بزرگ، شیر گیاهی و سرکه سیب را با همزن بزنید تا غلیظ شود، سپس روغن، پوره کدو تنبل، و،ل و شکر قهوه ای را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا ،یب شوند.

مرحله 2: در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ادویه کدو تنبل و نمک را مخلوط کنید.

او هست مراقب باشید که مخلوط را بیش از حد مخلوط نکنید برای جلوگیری از کیک متراکم/سخت. فقط تا زم، که ،یب شوند مخلوط کنید.

مرحله 3: سپس آن را به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 4: مخلوط را در سینی فر آماده شده بریزید و با قاشق به طور یکنواخت پخش کنید. کیک قهوه کدو حلوایی را به مدت 30-35 دقیقه بپزید. در نهایت کیک قهوه کدو تنبل وگان را از فر خارج کرده و اجازه دهید 20 دقیقه در تابه خنک شود و سپس آن را خارج کنید تا روی توری سیمی خنک شود. برش بزنید و لذت ببرید!

اگر می خواهید یک لعاب و،ل گیاهی یا نوع دیگری از فراستینگ اضافه کنید، صبر کنید تا کیک خنک شود (مگر اینکه قصد دارید فوراً از آن لذت ببرید و از ذوب شدن آن مهم نباشید).

کیک قهوه کدو streusel

یک دسته از کرامبل های سیب گیاهی را با ،ده های دارچین درست کنید و در پایان مرحله 4 قبل از پخت روی مخلوط بپاشید.

سوالات متداول

آیا می توانم از قالب کیک مربعی 9 اینچی استفاده کنم؟

بله، کیک نازک تر خواهد بود، بنابراین زمان پخت کمتری نیاز دارد. یک قالب کیک گرد 9 اینچی نیز به خوبی کار خواهد کرد.

آیا می توانم کیک قهوه کدو حلوایی بدون گلوتن درست کنم؟

من امتحان نکردم، اما احتمالاً جواب می دهد. من توصیه می کنم آرد 1:1 را با یک مخلوط آرد همه منظوره بدون گلوتن، مانند آسیاب قرمز باب یا کینگ آرتور جایگزین کنید. ممکن است کمی خشک تر باشد.

قهوه این کیک کجاست؟

وجود ندارد! در واقع، کیک قهوه به این دلیل نام خود را گرفته است که قرار است با قهوه سرو شود نه اینکه حاوی چیزی باشد.

نکات دستور غذا برای حرفه ای ها

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: هرگز یک پیمانه را در آرد غوطه ور نکنید، در غیر این صورت ممکن است از مقدار زیاد آن استفاده کنید و در نهایت یک کیک غلیظ به دست آورید. روش دیگر، آن را با یک چنگال در کیسه هم بزنید، آن را با قاشق در یک پیمانه اندازه گیری کنید و سپس از پشت یک چاقو برای صاف ، ،مت بالایی آن استفاده کنید.
  • از کدو تنبل واقعی استفاده کنید: دقت کنید که پوره کدو حلوایی معمولی باشد و نه فیلینگ پای کدو حلوایی (ادویه دار و از قبل شیرین شده). من کدو تنبل باکیفیت کنسرو شده مانند لیبی را توصیه می کنم.
  • از مخلوط ، بیش از حد مخلوط خودداری کنید: در غیر این صورت، یک کیک قهوه کدو تنبل غلیظ و جویدنی خواهید داشت. مخلوط کنید تا فقط ،یب شوند.
  • بگذارید تا خنک شود: آنها مستقیماً از فر ترد می شوند. همچنین، اگر می خواهید فراستینگ وگان را اضافه کنید، بهتر است زم، که خنک است این کار را انجام دهید تا در آن ذوب نشود.
کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) را در یک ظرف پخت سفید کامل کنیدکیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) را در یک ظرف پخت سفید کامل کنید

ارائه پیشنهادات

از یک تکه کیک قهوه با ادویه کدو تنبل به صورت گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید با:

دستورالعمل های ذخیره سازی

محل: در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 1-2 روز یا در یخچال تا یک هفته.

فریز کنید: کامل یا بریده، بسته بندی شده در پ،تیک، تا 3 ماه. سپس یک شبه یا در دمای اتاق به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

گرم ، مجدد: اگر می خواهید از برش گرم لذت ببرید، آن را به مدت 20-30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید.

کیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) را در یک ظرف ذخیره سازی کامل کنیدکیک قهوه کدو تنبل (+ streusel اختیاری) را در یک ظرف ذخیره سازی کامل کنید
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب فر 8*8 را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
  • در یک کاسه بزرگ، شیر گیاهی و سرکه سیب را با هم ،یب کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند. شکر قهوه ای، روغن، پوره کدو تنبل و عصاره و،ل را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط شوند. کنار بگذارید.

  • آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ادویه کدو تنبل و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم ،یب کنید. مخلوط را با مواد مرطوب به کاسه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید، اما زیاد مخلوط نکنید.

  • خمیر را در سینی فر آماده شده بریزید و با قاشق آن را به طور یکنواخت پهن کنید.

  • به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زم، که چاقوی داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در تابه خنک شود و سپس آن را خارج کرده و به توری خنک کننده منتقل کنید.

  • گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.

  • از کدو تنبل واقعی استفاده کنید: دقت کنید که پوره کدو حلوایی معمولی باشد و نه فیلینگ پای کدو حلوایی (ادویه دار و از قبل شیرین شده). من کدو تنبل باکیفیت کنسرو شده مانند لیبی را توصیه می کنم.
  • از مخلوط ، بیش از حد مخلوط خودداری کنید: در غیر این صورت، یک کیک قهوه کدو تنبل غلیظ و جویدنی خواهید داشت. مخلوط کنید تا فقط ،یب شوند.
  • بگذارید تا خنک شود: آنها مستقیماً از فر ترد می شوند. همچنین، اگر می خواهید فراستینگ وگان را اضافه کنید، بهتر است این کار را زم، انجام دهید که خنک است تا در آن ذوب نشود.

کا،ی: 332Kcalکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 5gچربی: 13gچربی اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی های تک غیر اشباع: 8gچربی های ترانس: 0.05gسدیم: 425میلی گرمپتاسیم: 170میلی گرمفیبر: 2gشکر: 14gویتامین A: 6408IUویتامین C: 3میلی گرمکلسیم: 70میلی گرمآهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

،ت: شیرین

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: فر

رژیم غذایی: سبزی


منبع: https://plantbasedonabudget.com/pumpkin-coffee-cake-optional-streusel/