این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.
برای من کوکی های وگان کشمش بدون گلوتن ساخته شده با مواد سالم، طعم آرامش بخش و گرم را در هر لقمه ای ارائه می کند. ایده آل برای جذب هر دوستدار کوکی، آنها در کمتر از 30 دقیقه آماده می شوند – آنها را به یک دسر یا میان وعده شیرین عالی تبدیل می کند!
کوکی های چیپسی شکلاتی مورد علاقه من هستند، اما چیزی در مورد طعم عمیق و غنی یک کوکی کشمشی بلغور جو دوسر خوب وجود دارد که با من صحبت می کند. این کوکی ها از داخل نرم و از بیرون جویدنی هستند.
من فکر می کنم تغییر دادن بازی کیک خود همیشه سرگرم کننده است، بنابراین زم، که من هوس یک دسر مقوی تر می کنم، واقعا از این دستور غذای آسان لذت می برم!
اگر شما هم مثل من عاشق کوکی هستید، این کوکی های کره بادام زمینی گیاهی بدون گلوتن را دوست خواهید داشت. برای طعم بی نظیر تر، این کوکی های کنجدی تاهینی را امتحان کنید!
این کوکیهای جو دوسر کاملاً نرم و جویدنی هستند و فقط مقدار من،ی از لذیذ بودن جو دوسر رول شده دارند. هر لقمه ای مانند یک آغوش گرم به شکل کیک احساس آرامش می کند.
،یب دارچین و کشمش شیرین طعمی غیرقابل مقاومت را ایجاد می کند و طعم های آرامش بخش ک،یک را به نمایش می گذارد که باعث می شود این کوکی ها یک غذای خاص به نظر برسند.
چیزی که آن را حتی بهتر می کند این است که ساخت آن آسان است، حتی برای مبتدیان. شما نیازی به تج،ات و مهارت های فانتزی ندارید، فقط مواد را با هم مخلوط کنید، بپزید و لذت ببرید.
من همچنین دوست دارم این کیک کشمشی بلغور جو دوسر وگان بدون گلوتن فقط به مواد ساده ای مانند شربت افرا، شکر نارگیل و کره بادام نیاز دارد. این کوکی ها سرگرم کننده به نظر می رسند، اما هنوز به اندازه کافی سالم هستند تا در هر زمان از آن لذت ببرید!
🥘 مواد لازم
من این کوکیهای کشمشی بلغور جو دوسر وگان را با هدف ایجاد یک کوکی شگفتانگیز که با تمام غذاهای کامل درست میشود درست کردم. دلم می خواهد دسری باشند که نمی توان گفت سالم است. در اینجا مولفه هایی وجود دارد که برای رسیدن به این هدف استفاده کردم:
جو دوسر نورد شده: من از جو دو سر بدون گلوتن تایید شده استفاده می کنم. اگرچه جو به طور طبیعی حاوی گلوتن نیست، روش رشد آن مستعد آلودگی متقابل است، بنابراین مراقب باشید. من جو دو سر برش استیل را دوست ندارم زیرا بافت تمام شده مشابهی ندارد و همچنین پخته نمی شود. من جو دوسر سریع را هم دوست ندارم چون به اندازه کافی خوش طعم نیست.
آرد بادام: آرد بادام خوب، آرد بدون گلوتن انتخابی من است تا مافین های بلغور جو دوسر وگان بدون گلوتن را نرم، با قوام یکدست نگه دارم.
شیرین کننده ها: من از شکر نارگیل و شربت افرا استفاده می کنم تا نه تنها شیرینی ها را شیرین کند، بلکه طعم عالی نیز به آن اضافه کند. من مقداری م، اضافه کردم تا به کوکی ها طعمی عمیق تر و غنی تر بدهد. شکر قهوهای نیز به جای شکر نارگیل کار میکند، و من گاهی اوقات وقتی میخواهم کیک کمتر شیرینی داشته باشم، خمیر ،ما را جایگزین شربت افرا میکنم. برای جزئیات بیشتر به یادداشت های من در کارت دستور غذا مراجعه کنید.
دارچین و کشمش: ،یبی عالی از یک کوکی راحتی ک،یک! دارچین گرما را به دستور غذا میافزاید و کشمش شیرینی و بافت جویدنی میدهد. من از کشمش شیرین نشده استفاده می کنم.
بکینگ پودر: من از بکینگ پودر برای کمک به مافین های کشمشی بلغور جو دوسر بدون گلوتن استفاده می کنم و کمی تردتر می شوند.
نمک دریا: کمی نمک دریا تمام طعم های دیگر را تقویت می کند و همه چیز را به هم گره می زند.
سس سیب و کره بادام: هر دوی این مواد رطوبت خمیر را تامین می کنند و در عین حال به ،باندن سایر مواد به هم کمک می کنند. اینها جایگزین های گیاهی عالی برای تخم مرغ و کره هستند.
اسپند (اختیاری): برای آرامش بیشتر، مقداری گردوی ،د شده به آن اضافه کنید، اما هر آجیلی این کار را انجام می دهد!
اینها یک نوع کوکی نسبتاً آسان “در یک کاسه و پختن” هستند. در اینجا نحوه درست ، کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر وگان من آمده است:
مواد خشک را با هم مخلوط کنید: بعد از گرم ، فر با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد)، شروع به درست ، خمیر کوکی میکنم! در یک کاسه بزرگ، جو، آرد بادام، شکر، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد مرطوب را اضافه کنید: بعد، شربت افرا، سس سیب، کره بادام و م، را هم می زنم و همه چیز را هم می زنم تا مواد مرطوب و خشک با هم ،یب شوند.
کشمش و گردو را اضافه کنید: کشمش و گردو (در صورت استفاده) را اضافه می کنم، مطمئن شوید که همه چیز به طور یکنواخت مخلوط شود.
قاشق خمیر: قاشق های خمیر را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید، بریزید. برای یک کیک صاف تر، من دوست دارم آن را به آرامی فشار دهم.
پخت کوکی ها: کوکی ها را به مدت 20 تا 23 دقیقه بپزید تا زم، که قهوه ای طلایی و اطراف لبه ها ترد شوند. با سرد شدن کمی بیشتر سفت می شود.
نکته راز شماره 1 من این دستور پخت شامل پختن کوکی ها بر روی یک ورقه شیرینی پزی پوشانده شده برای بیرونی کاملاً ترد است.
کاغذ روغنی نه تنها از ،بیدن آن جلوگیری می کند، بلکه به پخت یکنواخت و پخش من، کوکی ها کمک می کند و تعادل کاملی بین نرم و جویدنی در داخل و طلایی و ترد بودن در خارج به آن ها می دهد.
نکات دیگری که باید در نظر داشت:
- از اندازه گیری های دقیق استفاده کنید: برای بهترین بافت، مطمئن می شوم که آرد را با احتیاط استفاده می کنم، به همین دلیل وزن های دقیق را درج می کنم. اگر ترازو ندارید، توصیه میکنم آن را ب،ید، زیرا نسبتاً ارزان است و ثبات را تضمین میکند.
- نحوه اندازه گیری آرد: اگر ترجیح می دهید از پیمانه های اندازه گیری استفاده کنید، پیشنهاد می کنم به جای ریختن آرد، آن را مستقیماً در فنجان بریزید. این روشی است که من هنگام تعیین وزن دستور العمل انجام دادم.
📖 تفاوت ها
موارد اضافی بیشتر: من دوست دارم گزینه های دیگری را برای مخلوط امتحان کنم، مانند چیپس شکلات، گردو ،د شده، بادام زمینی، دانه کتان آسیاب شده، بادام ،د شده، توت خشک و نارگیل ،د شده.
گزینه کم قند: اگر میخواهید گزینه شکر کمتری داشته باشید، توصیه میکنم تغییرات زیر را انجام دهید، اما به خاطر داشته باشید که با این کار شیرینی نرمتری تولید میشود: 1 فنجان جو دوسر، 1 فنجان آرد بادام، بدون شکر نارگیل، 1/2 فنجان سیب کل سس.
🍽 ارائه پیشنهادات
من عاشق خوردن این کوکیهای کشمشی جو دو سر بدون گلوتن وگان هستم که تازه از فر در حالی که هنوز گرم هستند بخورم، اما در دمای اتاق هم خوشمزه هستند. من آن را با یکی از این نوشیدنی های خامه ای جفت می کنم تا تجربه ای آرام و لذت بخش داشته باشید:
🫙 ذخیره سازی و ♨️ گرم ، مجدد
دمای اتاق: من آنها را یک شب روی پیشخوان می گذارم تا مطمئن شوم که کاملا خنک هستند، زیرا گرم نگه داشتن آنها باعث نرم شدن بیرون می شود. سپس آن را در یک ظرف دربسته روی میز نگهداری می کنم. برای 3-4 روز خوب می شود.
تبرید: من آن را خارج از یخچال نگه می دارم چون گیاهی است و حاوی مواد لبنی نیست اما برای افزایش ماندگاری می تو،د آن را در یخچال نگهداری کنید. آنها به مدت یک هفته در یخچال نگهداری می شوند.
انجماد: من قبلا آن را فریز کرده ام، اما در یخچال کمی خشک می شود، پس این را در نظر داشته باشید.
گرم ، مجدد: وقتی آنها را در یخچال نگهداری می کنم، آنها را برای چند ث،ه داخل توستر یا مایکروفر قرار می دهم تا قبل از خوردن کمی گرم شوند. اگر یخ زده اند، آنها را به دمای اتاق برمی گردانم و سپس در فر روی توستر روی نور قرار می دهم تا گرم شوند و کمی ترد شوند.
❓سوالات متداول در مورد دستور پخت
بافت یک کوکی معمولاً نتیجه مستقیم ،یب مواد خشک و مرطوب است. اگر از آرد زیاد یا مواد خیس کم استفاده کنید، در نهایت یک کیک سفت و خشک خواهید داشت. یا، اگر بیش از حد شیرینیهایتان را مخلوط کرده یا بپزید، ممکن است یک کوکی سفت یا سفت داشته باشید.
توجه: اگر در ارتفاع هستید، ممکن است شیرینیهایتان سفت شود، زیرا هرچه بالاتر باشید، مایعات و رطوبت سریعتر تبخیر میشوند.
بله! من توصیه می کنم فقط خمیر کوکی را درست کنید و منتظر بم،د تا پخته شود. وقتی خمیر کوکی رو از قبل درست کردم حدود 3-5 روز تو یخچال نگهداری می کنم. اگر بدانم به زودی آن را نپزم، خمیر را در یخچال نگهداری می کنم!
برای یخ زدن خمیر، من دوست دارم آن را به صورت گلوله یا اسکوپ فریز کنم و در کیسه فریزر یا ظرف دربسته نگهداری کنم. از این طریق می توانم به هر تعداد که می خواهم برسم. اگر میخواهید پخش شوند و همان بافت ترد اما جویدنی داشته باشند، قبل از پخت حتما آنها را به دمای اتاق برس،د.
آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟
ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!
با ارسال این فرم، با دریافت ایمیل از The Picky Eater موافقت می کنید.
آیا این دستور دسر وگان را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!
شما هم می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، اینستاگرام، و pinterest برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!
📋 کارت دستور غذا
کوکی های وگان کشمش بدون گلوتن
این کوکیهای کشمشی جو دو سر وگان و بدون گلوتن با مواد سالمی تهیه میشوند که طعم آرامشبخش و گرمکننده را در هر لقمهای ارائه میکنند. ایده آل برای جذب هر دوستدار کوکی، آنها در کمتر از 30 دقیقه آماده می شوند – آنها را به یک دسر یا میان وعده شیرین عالی تبدیل می کند!
زمان آماده سازی5 دقیقه
زمان پخت و پز20 دقیقه
کل زمان25 دقیقه
،ت: 30 دقیقه یا کمتر، پخت، دسر
آشپزخانه: آمریکایی، گیاهخوار، وگان
رژیم غذایی: بدون گلوتن، گیاهخواری، وگان
وعده های غذایی: 12
کا،ی: 171Kcal
،ید مواد اولیه در مشتری
- با این کار یک کیک جویدنی و ترد درست می شود. برای گزینه های دیگر، زیر را ببینید.
- اگر کیک کمتر شیرینی می خواهید، می تو،د خمیر ،ما را به شربت افرا اضافه کنید. بسته به میزان آبریزش خمیر ،ما، باید کمی آب اضافه کنید تا مخلوط کمی رقیق شود. ع، پست را ببینید تا ببینید بافت خمیر چگونه باید باشد. به خاطر داشته باشید که قوام تغییر خواهد کرد.
- اگر گزینه دیگری با قند کمتر میخواهید، تغییرات زیر را انجام دهید، اما به خاطر داشته باشید که این یک کوکی نرمتر تولید میکند:
- در مجموع 1 فنجان جو
- در مجموع 1 لیوان آرد بادام
- بدون شکر نارگیل
- کل 1/2 فنجان سس سیب
- یک کوکی نرمتر بافت بهتری را در روز بعد حفظ می کند.
ارسال: 1کوکی | کا،ی: 171Kcal | کربوهیدرات ها: 27g | پروتئین: 3g | چربی: 7g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 60میلی گرم | پتاسیم: 166میلی گرم | فیبر: 2g | شکر: 14g
منبع: https://pickyeaterblog.com/vegan-gluten-free-oatmeal-raisin-cookies/