کوکی لیمویی با فراستینگ پنیر خامه ای
انتشار: آذر 25، 1403
بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404

کوکی لیمویی با فراستینگ پنیر خامه ای


لیمو و پنیر خامه ای...چه بهتر؟ اینها کوکی لیمویی با فراستینگ پنیر خامه ای طعم با طراوت مرکبات را با بافتی غنی و خامه ای ،یب کنید. آنها سبک و روشن هستند و طعم لیموی تازه و آب لیمو را هم در کلوچه ها و هم در فراستینگ دارند.

سه بیسکویت لیمویی با مایه پنیر خامه ای، روی آن با پوسته تازه، به طرز جذابی روی تخته برش گذاشته شده است. یکی تا حدی خورده می شود و درون نرم آن آشکار می شود. در کنار آن، برش های لیمو به طرز هنرمندانه ای بر روی سطح طرح دار چیده شده و جذابیت صحنه مرکبات را افزایش می دهد.

من از چیزی با طعم لیمو سیر نمی شوم. بسیار شبیه این میله های ،ده لیمو بلوبری و میله های لیموی بدون گلوتن، این کیک لیمویی سبک، تازه و شبیه دسر است. به همین دلیل است که می دانستم باید اس، های لیمو را با فراستینگ پنیر خامه ای درست کنیم - ،یبی که مطمئناً باعث می شود که جوانه های چشایی شما با شادی برقصند.

طرز تهیه این کیک لیمو آسان است. فقط باید صبور باشید و اجازه دهید شیرینی ها برای چند ساعت خنک شوند. در غیر این صورت، می تو،د آنها را مانند هر دستور پخت شیرینی درست کنیدعلاوه بر تهیه فراستینگ پنیر خامه ای خانگی بسیار ساده خوشمزه.

مرحله 5 دقیقه ای خامه زدن کره و شکر ممکن است غیر ضروری به نظر برسد، اما وقتی کارتان تمام شد، نتیجه یک کیک سبک و مطبوع با پوسته ترد است. فرآیند پخش ،، هوا را به خمیر وارد می کند، که به کوکی ها کمک می کند تا در حین پخت پف کنند و پف کنند. همچنین به توزیع یکنواخت مواد برای بافت یکدست تر کمک می کند.

از سرد شدن خمیر غافل نشوید!

سرد ، خمیر در یخچال به سفت شدن خمیر کمک می کند تا راحت تر در پودر قند بغلت،د. اگر این مرحله را رد کنید، خمیر بسیار ،بناک می شود و به سختی رول می شود.

همچنین ممکن است نان بیشتر طول بکشد یا از هم بپاشد. سرد ، خمیر همچنین اجازه می دهد تا طعم ها با هم ،یب شوند و در نتیجه کیک خوشمزه تری ایجاد شود!

می،ر پایه KitchenAid در رنگ سبز تیره.

آتشدان و دست

می،ر ایستاده

این اجاق گاز و همزن دستی مورد علاقه ماست!

شش عدد کوکی لیمویی گرد با پنیر خامه ای روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید.

اگر عصاره و،ل ندارید، عصاره بادام گزینه دوم عالی است. می تو،د از دانه و،ل نیز استفاده کنید که طعم و،لی شدیدتری به کوکی ها می دهد.

تاپینگ های خوشمزه برای این کوکی های لیمویی

کیک لیمویی که با پنیر خامه ای تزئین شده و با پوست لیمو تزئین شده است.
نمای نزدیک از کیک لیمو با مایه پنیر خامه ای و پوست لیمو در بالا. یک لقمه از کوکی گرفته می شود. یک تکه لیمو در پس زمینه ظاهر می شود.

کوکی های لیمو در یک ظرف دربسته در دمای اتاق تا حدودی تازه می مانند 5 روز. پس از آن ممکن است شروع به خشک شدن کنند و طراوت خود را از دست بدهند.

بله، می تو،د خمیر را برای استفاده های بعدی فریز کنید. به سادگی خمیر را به شکل توپ در می آوریم و روی سینی فر که آستر شده قرار دهید. فریز کنید تا جامد شود، سپس به یک کیسه یا ظرف من، در فریزر منتقل کنید. گلوله های خمیر منجمد را می توان مستقیماً از یخ زده پخت - فقط یک یا دو دقیقه بیشتر به زمان پخت اضافه کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بریزید. مخلوط کنید تا ،یب شوند و کنار بگذارید.

  • کره و شکر قهوه ای را به کاسه همزن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه با سرعت کم/متوسط \u200b\u200bهم بزنید. پس از اتمام باید سبک و پف دار باشد. در تمام مدتی که می زنید، حتماً کناره ها را بتراشید.

  • سپس تخم مرغ، و،ل و پوست لیمو را به کره و شکر اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند.

  • آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

  • مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. اطمینان حاصل کنید که هیچ توده آردی در ته کاسه همزن وجود نداشته باشد.

  • خمیر شیرینی را به ظرف در بسته منتقل کنید و حداقل دو ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • بیسکویت ها را با قاشق بزرگ بیرون بیاورید و به شکل توپ در بیاورید. از آنجایی که این کوکی ها کمی بیشتر از بقیه پخش می شوند، ما دوست داریم 6 عدد از آنها را در یک ورقه پخت بپزیم.

  • 9-11 دقیقه بپزید.

  • قبل از انتقال آن به جای خنک، اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند. اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند.

  • تزئینات را آماده کنید. پنیر خامه ای و کره را در کاسه همزن بریزید. مواد را با همزن بزنید تا خوب با هم مخلوط و پف کند. اگر پنیر خامه ای و کره به اندازه کافی گرم نباشند، ممکن است هنگام هم زدن آنها گلوله هایی ایجاد شود. اگر اینطور است یک دقیقه دیگر شلاق بزنید.

  • سپس و،ل، آبلیمو، پوست لیمو و پودر قند را به کاسه اضافه کنید. از کم شروع کنید، مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند. پس از مخلوط شدن شکر می توان سرعت را افزایش داد.

  • در ظرف در بسته نگهداری کنید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید.

  • روی هر شیرینی را بپوش،د و با پوست لیمو تزئین کنید.

  • سرد ، خمیر به سفت شدن خمیر کمک می کند تا راحت تر در پودر قند بغلت،د. اگر این مرحله را رد کنید خمیر بسیار ،بناک می شود و به سختی باز می شود. همچنین ممکن است پخت آنها بیشتر طول بکشد وگرنه از هم می پاشند.
  • به جای عصاره و،ل می توان از عصاره بادام استفاده کرد.
  • مرحله 5 دقیقه ای مخلوط ، کره و شکر غیر ضروری به نظر می رسد، اما پس از اتمام، نتیجه یک کیک سبک و مطبوع با پوسته ترد است.

کا،ی: 251 Kcal، کربوهیدرات ها: 29 g، پروتئین: 2 g، چربی: 14 g، فیبر: 0.4 g، شکر: 20 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/lemon-cookies-with-cream-cheese-frosting/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D