کدو تنبل Gnocchi (4 ماده) – گیاهخوار با بودجه

کدو تنبل Gnocchi (4 ماده) - گیاهخوار با بودجه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

4-مواد لازم گنوکی کدو حلوایی (بدون تخم مرغ یا لبنیات!) نرم، کرکی، بالشی، پر جنب و جوش، کمی شیرین و خاکی. برای یک غذای پاییزی آرامش بخش، آنها را بجوش،د یا سرخ کنید!

گنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در یک بشقاب کامل کنیدگنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در یک بشقاب کامل کنید

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

با این دستور گنوکی کدو حلوایی، یک پیچ و تاب دنج پاییزی را به یک ک،یک آرامش بخش و دلنشین اضافه کنید. این کوفته‌های نارنجی طلایی، نرم و بالش‌دار، جایگزین برخی از سیب‌زمینی‌ها با کدو تنبل می‌شود تا رنگی شاداب، طعم لطیف شیرین و خاکی، و ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌ا،یدان‌ها را افزایش دهد. به علاوه، این نسخه بدون تخم مرغ و لبنیات است و به راحتی آماده می شود – فقط سیب زمینی ها را بپزید، کدو تنبل و آرد را مخلوط کنید، حلقه حلقه کنید، برش دهید، شکل دهید و بپزید.

پس از پخته شدن، این گنوکی کدو تنبل گیاهی را با سس مورد علاقه خود جفت کنید، یا آنها را در کره گیاهی تفت دهید تا ترد و منحط شوند (خوشمزه!). این خوشمزه، آرامش بخش و پر از طعم های پاییزی است. بعلاوه، می تو،د گنوچی را برای بعد فریز کنید!

همچنین ممکن است از ماکارونی کدو تنبل خوشمزه، ریزوتو کدو حلوایی خامه ای، پوسته کدو تنبل پر شده با ، مریم گلی، یا پاستا کدو حلوایی خامه ای لذت ببرید.

اجزاء

برای لیست کامل مواد، مقادیر و جایگزین ها به کارت دستور غذا مراجعه کنید.

مواد گنوکی کدو حلوایی (4 ماده) روی سطح سفیدمواد گنوکی کدو حلوایی (4 ماده) روی سطح سفید

چه چیزی می توانم به گنوکی سیب زمینی و کدو تنبل اضافه کنم؟

  • جوز هندی: فقط کمی عمق لذیذ و گرم.
  • مخمر تغذیه ای: برای به دست آوردن آن طعم “پنیر” اومامی.
  • تکه های فلفل قرمز: (یا فلفل چیلی) مقداری حرارت اضافه کنید.
  • گیاهان: مانند مریم گلی تازه یا خشک، آویشن یا رزماری.

طرز تهیه گنوکی کدو حلوایی

آماده ، خمیر

مرحله 1: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و مکعبی کنید و در قابلمه ای با آب نمک (1 قاشق چایخوری نمک) بگذارید تا بجوشد. روی حرارت ملایم قرار دهید و با درب بپزید تا سیب زمینی ها کمی از هم جدا شوند. سپس فیلتر کرده و در آبکش سرد کنید.

مرحله 2: روی یک سطح تمیز، یک کاسه کم عمق حاوی 1 1/2 فنجان آرد ایجاد کنید. سیب زمینی، کدو تنبل (اول با دستمال کاغذی پاک کنید) و نمک باقی مانده را در وسط اضافه کنید. از چنگال برای له ، سیب زمینی ها استفاده کنید سپس مواد را با هم ،یب کنید.

یا سیب زمینی ها را جداگانه له کنید ماشر یا – در حالت ایده آل – صافی.

مرحله 3: یک چهارم پیمانه آرد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. اگر ،بناک بود، 2 تا 3 قاشق غذاخوری دیگر آرد اضافه کنید و 20 ث،ه ورز دهید. اگر به مقدار بیشتری نیاز داشت، هر بار فقط یک قاشق چایخوری اضافه کنید. خمیر سیب زمینی را به شکل توپ درآورید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

مرحله 4: سپس روی سطح تمیزی را با کمی آرد بپاشید، توپ را روی آن قرار دهید، سپس کمی دیگر آرد بپاشید. خمیر را به 4 ،مت ت،یم کنید.

مرحله 5: هر قطعه را در یک طناب ضخیم ۱/۲ اینچی بغلت،د.

مرحله 6: در مرحله بعد، گنوچی ها را به عرض 1 اینچ برش دهید، سپس آن ها را در سینی با آرد پاشی شده منتقل کنید. برای لبه ها، گنوکی را روی پشت یک چنگال یا تخته گنوکی بغلت،د.

گنوکی کدو حلوایی شکل: گنوکی ها را به شکل توپ درآورید و از پشت یک چاقو/خلال دندان برای ایجاد برآمدگی هایی شبیه کدو تنبل استفاده کنید. دانه های کدو تنبل را روی آن فشار دهید تا ساقه به دست آید.

گنوچی را بپزید

ع، عملی که گنوکی را در کاسه نشان می دهدع، عملی که گنوکی را در کاسه نشان می دهد

مرحله 7: یک قابلمه بزرگ را با آب و یک قاشق چایخوری نمک پر کنید و بگذارید خوب بجوشد. به آرامی گنوچی ها را اضافه کنید، مراقب باشید در قابلمه بیش از حد شلوغ نشود. به آرامی گنوچی ها را با هم مخلوط کنید و بگذارید بپزند تا روی سطح شناور شوند، سپس از یک قاشق سوراخ دار/یک صافی کوچک برای انتقال آن ها به یک بشقاب استفاده کنید. این کار را با باقیمانده گنوکی تکرار کنید. از گنوکی کدو تنبل خود با سس دلخواهتان لذت ببرید – لذت ببرید!

سوالات متداول

گنوکی چیست؟

Gnocchi یک کوفته سیب زمینی ایتالیایی است که مانند پاستا سرو می شود و به طور سنتی با پوره سیب زمینی، آرد، تخم مرغ، پنیر، و گاهی اوقات بلغور یا آرد ذرت تهیه می شود (اگرچه سازگاری با آن آسان است، زیرا من مجبور هستم با کدو تنبل، gnocchi وگان را درست کنم). پس از پخته شدن، به طرز شگفت انگیزی سبک، کرکی و بالشی می شوند.

بهترین سیب زمینی برای gnocchi چیست؟

توصیه می کنم از سیب زمینی همه منظوره یوکان گلد یا سیب زمینی آردی که خشک و نشاسته ای هستند مانند سیب زمینی راست استفاده کنید.

آیا می توانم از پوره کدو حلوایی خانگی استفاده کنم؟

حتما می تو،د با کدو تنبل کباب شده انوچی درست کنید. از انواع خوشمزه مانند Crown Prince، Sugar Pie، Hokkaido یا Kabocha استفاده کنید.

با خشک ، کدو حلوایی با حوله کاغذی و/یا رها ، آن برای 45 تا 60 دقیقه (یا حتی بیشتر) از یک الک با آستر موسلین، اطمینان حاصل کنید که قوام آن برابر با کنسرو است.

آیا می توانم ادامه دهم؟

بله، گنوکی کدو حلوایی خانگی را می توان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک یا دو روز نگهداری کرد. بهتر از آن، آنها را می توان از قبل منجمد کرد. به سادگی آن را روی سینی پهن کنید و فریز کنید تا جامد شود (2 تا 3 ساعت). به زیپلاک/استاشر منتقل کنید و تا 2 ماه فریز کنید. بهترین از همه، شما می تو،د آنها را مستقیما از یخ زده بپزید!

نکات دستور غذا برای حرفه ای ها

  • آرد زیاد اضافه نکنید: آرد زیاد منجر به گنوکی سفت می شود. بسته به میزان رطوبت سیب زمینی/کدو تنبل، مقدار آن متفاوت است. خمیر باید شبیه پوره سیب زمینی صاف باشد.
  • خمیر را زیاد نپزید: در غیر این صورت گلوتن بیش از حد تولید می کنید و گنوکی سختی دریافت می کنید.
  • تست آشپزی گنوچی: یک تکه از خمیر را بیرون آورده و بپزید. اگر در حین پخت ،اب شد، آرد بیشتری اضافه کنید و دوباره امتحان کنید.
  • برای گنوکی سرخ شده: گنوچی های پخته شده (کاملاً آبکش شده) را با روغن یا کره گیاهی به ماهیتابه داغ منتقل کنید و تفت دهید تا ترد شوند.
  • سیب زمینی را بجوش،د، بخارپز کنید یا بپزید: برخی از جوشاندن اجتناب می کنند تا سیب زمینی ها کمتر آبکی شوند و خمیر به آرد کمتری نیاز دارد (معروف به gnocchi نرم تر).
گنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در یک بشقاب کامل کنیدگنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در یک بشقاب کامل کنید

با کدو حلوایی چه چیزی سرو کنیم؟

  • سس (مانند ماکارونی آلفردو وگان، فلفل قرمز و پستو گوجه فرنگی خشک شده یا پستو سبز وگان و سس پاستا توفو گوجه فرنگی خامه ای)
  • گنوکی کدو حلوایی و مریم گلی (سس کره گیاهی درست کنید – در تابه را با کره گیاهی و برگ مریم گلی تفت دهید. با جوز هندی، فلفل سیاه و پنیر پارمزان گیاهی تزیین کنید)
  • تزئینات (آجیل کاج برشته/پپیتاس، مریم گلی ترد، تکه های بیکن گیاهی، توفو فتا و غیره)
  • نان (نان سیر، نان فوکاچیا وگان یا رول های شام وگان آسان)
  • اقتدار (سالاد سبز برگ، سالاد چغندر و کلم برشته، سالاد کلم بروکلی سبزیجات و …)
  • سبزیجات کبابی (کلم بروکلی تفت داده شده در فر، کلم برو،ل برشته شده با زغال اخته، لوبیا سبز و غیره)

دستورالعمل های ذخیره سازی

گنوکی تازه پخته شده بهتر است بلافاصله از آن لذت ببرید. با این حال، باقی مانده خوب خواهد بود ظرف دربسته تا یک روز در یخچال.

گرم ، مجدد گنوکی ها را به تدریج در مایکروویو قرار دهید تا گرم شوند یا روی اجاق گاز قرار گیرند. اگر سس داشته باشند حالت خمیری پیدا می کنند. اگر ساده است، از روغن/کره گیاهی برای گنوکی کدو حلوایی ترد استفاده کنید.

گنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در ظرف نگهداری کامل کنیدگنوکی کدو حلوایی (4 ماده) را در ظرف نگهداری کامل کنید
  • یک سیب زمینی بزرگ را پوست گرفته و ،د کنید. آنها را در یک کاسه متوسط ​​با درب قرار دهید و روی سیب زمینی ها را با آب بپوش،د. یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. آنقدر بپزید که سیب زمینی ها نرم شوند و کمی در آب شروع به ،د شدن کنند. آن را آبکش کنید و در آبکش بگذارید تا خنک شود.

  • یک و نیم فنجان آرد را روی یک میز تمیز بریزید و سیب زمینی، پوره کدو تنبل و نمک را اضافه کنید. با استفاده از چنگال، سیب زمینی ها را له کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را له کنید تا کاملا یکدست شود. هنگامی که سیب زمینی ها کاملا له شدند، آرد باقی مانده یا تمام پوره کدو تنبل را با آن مخلوط کنید.

  • یک چهارم پیمانه آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. اگر خمیر خیلی ،بنده بود، 1/4 فنجان دیگر آرد اضافه کنید. 20 ث،ه زانو بزنید. یک توپ بزرگ درست کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

  • محل کار با سطح سخت را با آرد بپاشید. توپ را روی محل آرد پاشی شده قرار دهید و روی آن کمی آرد بپاشید. خمیر را به 4 ،مت برش دهید. یک تکه را بردارید، آن را از وسط ببرید و شروع به کشش آن به صورت طناب بلندی به ضخامت نیم اینچ کنید. آنها را به اندازه دلخواه برای گنوکی برش دهید – من آنها را به طول 1 اینچ برش دادم. گنوچی ها را در سینی بزرگی که با آرد پر شده قرار دهید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.

  • یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید و به آرامی مقداری نانچی اضافه کنید. کاسه را بیش از حد شلوغ نکنید وگرنه به هم خواهند ،بید. مواد را به آرامی مخلوط کنید و بگذارید بپزند تا شروع به شناور شدن کنند. به مدت 1 دقیقه بپزید و سپس با قاشق سوراخ دار یا یک صافی کوچک بردارید. دنوکی های پخته شده را در بشقاب قرار دهید و این کار را تکرار کنید تا همه انبوه ها پخته شوند.

  • آن را با سس مورد علاقه خود مخلوط کرده و به صورت گرم میل کنید.

  • آرد زیاد اضافه نکنید: آرد زیاد منجر به گنوکی سفت می شود. بسته به میزان رطوبت سیب زمینی/کدو تنبل، مقدار آن متفاوت است. خمیر باید شبیه پوره سیب زمینی صاف باشد.
  • خمیر را زیاد نپزید: در غیر این صورت گلوتن بیش از حد تولید می کنید و گنوکی سختی دریافت می کنید.
  • تست آشپزی گنوچی: یک تکه از خمیر را بیرون آورده و بپزید. اگر در حین پخت ،اب شد، آرد بیشتری اضافه کنید و دوباره امتحان کنید.
  • برای گنوکی سرخ شده: گنوچی های پخته شده (کاملاً آبکش شده) را با روغن یا کره گیاهی به ماهیتابه داغ منتقل کنید و تفت دهید تا ترد شوند.

کا،ی: 321Kcalکربوهیدرات ها: 69gپروتئین: 9gچربی: 1gچربی اشباع شده: 0.2gچربی های چند غیر اشباع: 0.3gچربی های تک غیر اشباع: 0.1gسدیم: 1172میلی گرمپتاسیم: 578میلی گرمفیبر: 5gشکر: 3gویتامین A: 9533IUویتامین C: 8میلی گرمکلسیم: 38میلی گرمآهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

،ت: ظرف جانبی

آشپزخانه: ایتالیایی

جاده: اجاق گاز

رژیم غذایی: سبزی


منبع: https://plantbasedonabudget.com/pumpkin-gnocchi-4-ingredient/