کدام کشورها بهترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا را دارند؟-گروه غذایی


هر کشور بنا به عادت های غذایی که دارند غذا های مختلفی نیز دارند و قراره در این بخش غذاهایی که در خارج بسیار پرطرفدار هستند رو به شما معرفی کنیم. همانطور که می دانید یکی از انواع گوشت های خوشمزه و خوش طعم، مرغ است که طرفدار بسیاری دارد. یکی از مزایای این گوشت خوشمزه این است که شما می توانید آن را با برنج و یا بدون برنج سرو کنید. این غذا همچنین می تواند برای بسیاری از مهمانی های مجلسی سرو شود.

جرج برنارد شاو می‌گوید عشقی خالصانه‌تر از عشق به غذا وجود ندارد. برای اکثر ما، غذا خوردن یکی از لذت‌بخش‌ترین تفریح‌ها محسوب می‌شود. اصطلاح معروفی می‌گوید غذا زبان مشترک تمام انسان‌هاست و بین فرهنگ‌های مختلف، رابطه برقرار می‌کند. اگه اهل شیرینی جات هستی، باید بدونی که دونات های معروف آمریکایی با هیچ شیرینی دیگری قابل قیاس نیستن! راستی از هرکدوم از این غذاها خوشت اومد میتونی یاد بگیری و برای خودت درستش کنی.

قارچ ها را شسته حلقه کنید و به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید تا آبش تبخیر شود. قابلمه ای را روی حرارت گذاشته کمی نمک اضافه کنید و بعد از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن بریزید وسپس آبکش کنید. • قارچ را به سس غلیظ شده اضافه کرده و در آخر ادویه های دلخواه را به آن بیفزایید. این بالاترین کوچک قرار است جایی برای علاقه‌مندان به غذا و آشپزی باشد. رو واسه مهمونی‌ها و در کنار غذاهای دیگه درست کنید تا مهمونها رو به خوبی راضی نگه دارید. در این رستوران قیمت‌ها کمی بیشتر از اکثر رستوران های خوب است اما کیفیت آن، ارزش امتحان کردن را دارد.

برای تهیه ی این غذا ابتدا گوشت را خوب در آب انگور می پزند و نهایتا موادی چون سبزی های فصلی، گوجه فرنگی، هویج، کرفس و پیاز به آن اضافه می کنند. راویولی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایتالیایی است و قدمت پخت آن به دوران امپراتوری رومی ها و زمان بازگشت مارکوپولو از چین باز می گردد. این غذا، پاستایی به شکل بالشتک های کوچک است که داخل آن ها را با مواد مختلف پر می کنند.

  • هیچ قانونی برای ترکیب ادویه ها وجود ندارد و همین موضوع باعث خوشمزگی غذاهای هندی شده است.
  • این غذای فوق‌العاده در کشور استرالیا از فیله مرغ سرخ‌ شده تهیه میشه و در نهایت پنیر پارمیزان رو بهش اضافه میکنن.
  • در پرو یه غذای لذیذی سرو میشه که اسمش سویچه است و با مواد مختلفی تهیه میشه و طعم مطبوعی داره.
  • مثل پاستا، غذاهای سرخ کردنی، تاکو، سوشی، پیتزا، بوریتوس.

• 30 گرم کره را در قابلمه ای جدا ریخته و با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست مخلوط شوند. با هم به گوشه‌گوشه دنیا سفر می‌کنیم تا با شگفتی‌های بی‌پایان آن آشنا شویم. از اقیانوس‌ها می‌گذریم، در جنگل‌ها ماجراجویی می‌کنیم، قلب کویر را می‌شکافیم و در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهرهای کوچک و بزرگ به صدای سفر گوش می‌دهیم.

۶- رستوران پدیده شاندیز: از معروف‌ترین و بهترین رستوران های کیش

کم کم با گسترش فرهنگ ها در آمریکا، سبک پخت غذا به روش مکزیکی و اسپانیایی به فرهنگ معرفی شد. با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند. طرز تهیه پاستا قالبی یه غذای سالم و محبوب تمام اعضای خانواده مخصوصا بچه ها پس حتما این غذا رو… این یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام دنیا شناخته شده هست و اغلب با مرغ یا گوشت پخته میشه.

قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی (Funghi Porcini con Pasta al Tartufo Nero):

اما اگر با تور تایلند سفر کنید شاید این غذا را از نزدیک ببینید. همه ما به این باور رسیده‌ایم که به تعداد انسان‌های جهان سلایق متفاوت وجود دارد. برخی از این سلایق بر اساس فرهنگ یک جامعه شکل گرفته و برخی تنها یک علاقه‌مندی محسوب می‌شوند.

مواد داخل تاکوی گوشت:

این رستوران یکی از بهترین رستوران های کیش است که غذاهای ایتالیایی، استیک، لازانیا و… سرو می‌کند و می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. قیمت غذاهای این رستوران بر خلاف سایر بهترین رستوران های کیش مناسب است و همچنین می‌توانید غذای خود را در هتل یا محل سکونت خود تحویل بگیرید. رستوران رویال استار یکی از بهترین رستوران های کیش است که در کنار غذاهای خوشمزه، غذای دریایی هم سرو می‌کند. تجربه میل کردن غذا در این رستوران نه تنها برای مسافران، بلکه برای افراد ساکن کیش هم لذت‌بخش است. رستوران رویال استار کیش در دو وعده شام و نهار به کاربران سرویس می‌دهد و اگر مسافر یا ساکن کیش هستید، می‌توانید یک نهار سنتی یا دریایی را در این رستوران میل کنید.

قارچ ها را حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کرده کمی تفت دهید. قارچ ها را شسته آبکش کنید و به صورت درسته با کمی روغن مایع در تابه سرخ نمایید تا آبش کشیده شود و سپس کنار بگذارید. قارچ و فلفل دلمه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. قارچ ها را شسته آبکش کنید و ساقه قارچ را به دقت جدا کنید تا وسط قارچ گود شود، داخل قارچ ها را با موادی که آماده کرده اید پر کنید. پنیر رنده شده، سیر، جعفری، خرده نان و روغن را با هم مخلوط کنید. آب مرغ یا گوشت را به آرامی به مواد اضافه کرده و مدام هم بزنید که آرد گلوله نشود.

مارزیپان نوعی شیرینی است که عمدتاً از شکر، عسل و خلال بادام (بادام آسیاب شده) تشکیل شده است که گاهی با روغن یا عصاره بادام چاشنی دار می شود. امروزه مارزیپان را با دیگر انواع آجیل (حتی نارگیل) درست می… این آجیل بسیار مغذی بوده و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی می باشند.