خودت درست کن چاشنی استیک خانگی فقط با 5 ماده ای که احتمالاً از قبل در کمد ادویه خود دارید، و در کمترین زمان به سمت خوش طعم ترین استیک خواهید رفت.
یک دسته از این ادویه استیک را برای تهیه استیک کبابی، استیک سوسویدی یا استیک چدنی در دسترس داشته باشید!
چاشنی استیک کاملاً آسان
برای شام استیک درست می کنید، اما نمی د،د با چاشنی گوشت ، از کجا شروع کنید؟ ما تو را گرفتیم! این چاشنی باورن،ی استیک…
- هست مقدار کامل شور و شیرین. نمک + شکر قهوه ای به شما کمک می کند که پوسته خوشمزه ای را که همه در استیک دوست دارند به شما بدهد.
- نیازی نیست که به فروشگاه بدوید و یک دسته ادویه ب،ید که دیگر هرگز استفاده نخواهید کرد.
- است 100٪ چاشنی استیک مورد علاقه ما است صرف نظر از برش گوشت ، که استفاده می کنید.
به علاوه، این است فقط 5 ماده – و امتیاز، احتمالاً همه اینها را قبلاً در کمد ادویه خود دارید.
چرا شما آن را دوست دارم!
این چاشنی استیک فوق العاده خوشمزه است! این ادویه های ساده زیر را برای کمال عطر و طعم ،یب می کند:
- پودر سیر
- تکه های فلفل قرمز
- شکر قهوهای
- فلفل سیاه تازه ،د شده
- نمک کوشر
نحوه استفاده از چاشنی استیک
چه زم، با استفاده از این چاشنی استیک، مطمئن شوید که آن را به خوبی روی گوشت ماساژ دهید، و سپس اجازه دهید به مدت 30 دقیقه – 1 ساعت قبل از پخت، روی استیک شما بماند. با این کار استیک فوق العاده خوش طعم و لطیفی بدست میاد 😀
طرز تهیه ادویه استیک
مواد را با هم ،یب کنید
تمام مواد لازم برای چاشنی استیک را در یک شیشه یا کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید. خودشه!
وقتی آماده چاشنی استیک هستید
هر دو طرف استیک ها را با چاشنی استیک مزه دار کنید. ادویه را روی استیک ها ماساژ دهید و مطمئن شوید که کاملا پوشیده شده اند. اجازه دهید استیک ها به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای اتاق بمانند.
آن را امتحان کنید!
استیک چدنی
شما این چاشنی استیک را در استیک چدنی ما دوست خواهید داشت. آبدار، خوش طعم و کاملا چاشنی است!
آیا این چاشنی استیک تند است؟
این ادویه استیک معمولاً ملایم است، اما می تو،د به راحتی آن را تندتر کنید:
آن را تندتر کنید
اگر مخلوط چاشنی استیک تندتر را ترجیح می دهید، فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید. اگر آن را داغ و تند دوست دارید، کمی فلفل کاین به مخلوط اضافه کنید.
چه مقدار چاشنی استیک برای 1.5 پوند نیاز دارید؟ از گوشت؟
یک قانون خوب برای چاشنی استیک ما این است که شما به 1/3 فنجان چاشنی در هر 1.5 پوند نیاز دارید. از گوشت
چرا یک دسته بزرگ از این چاشنی استیک درست کنیم؟
نکته جالب در مورد این دستور این است که 1/3 فنجان چاشنی استیک به دست میآید که برای 2 استیک کافی است، اما به راحتی میتو،د چاشنی آن را سه یا چهار برابر کنید، زیرا آن را برای نگهداری بعداً آماده میکنید.
ذخیره سازی: به سادگی یک دسته بزرگ با استفاده از مواد زیر درست کنید و سپس در یک ظرف دربسته در کمد ادویه خود تا 3 ماه نگهداری کنید.
ظروف ادویه توصیه شده
اگر در بازار چند شیشه ادویه زیبا برای مخلوط ادویه های خانگی هستید، برخی از موارد مورد علاقه ما را در زیر بررسی کنید! آنها فوق العاده مقرون به صرفه هستند و در دراز مدت، به خصوص اگر شروع به ،ید ادویه های اصلی خود به صورت عمده کنید، در هزینه صرفه جویی خواهید کرد.
ذخیره سازی
چاشنی اضافی استیک را در ظرفی دربسته در کمد ادویه خود تا 3 ماه نگهداری کنید.
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/steak-seasoning-recipe/