پاستا پیاز کاراملیزه (1 ظرف!)
انتشار: دی 07، 1403
بروزرسانی: 01 تیر 1404

پاستا پیاز کاراملیزه (1 ظرف!)


این پاستا با پیاز کاراملی شده طعم آن طوری است که انگار سوپ پیاز فرانسوی و پاستا با هم به غروب آفتاب رفتند. این یک غذای خامه ای و کاراملی است، با طعم های عمیق و خوش طعم پیاز.

یک ظرف ماکارونی پخته شده در یک کاسه سفید، حاوی پاستا روتینی که روی آن پنیر ذوب شده است و روی آن با یک شاخه سبزی تازه تزئین شده است.

برای من، هر چیزی با پیاز کاراملی شده عالی است. این یک راه آسان برای بالا بردن هر غذا و افزودن عمق بی نظیری از طعم است. پس چرا آن را به ماکارونی اضافه نکنید؟ فقط چیزهای خوشمزه ممکن است اتفاق بیفتد، و این دقیقا همان چیزی است که ماکارونی پیاز کاراملی شده است - ارزش آب دهان را دارد.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که هنگام کارامل ، پیازها صبور باشید. بعد سس خود را درست کنید، پاستا را اضافه کنید، آرد سوخاری را برشته کنید و سپس همه را با هم برای کباب بریزید. این همه چیزهایی است که می تو،د در یک ظرف پاستا و بیشتر بخواهید.

نحوه استفاده از هر نوع پیاز

ما در این دستور از پیاز سفید استفاده کردیم اما از پیاز زرد هم می توان استفاده کرد. شما همچنین می تو،د از پیاز قرمز استفاده کنید اگر آن را در دست دارید. فقط توجه داشته باشید که رنگ پاستا را تغییر می دهند.

اگر مطمئن نیستید که از کدام نوع پیاز در کدام ظرف استفاده کنید، یک راهنمای سریع در اینجا آمده است:

مرحله به مرحله تهیه نان پاستا: پیاز را تفت دهید، آب گوشت را اضافه کنید، با پاستا مخلوط کنید و با پنیر بپزید.

ما از ماکارونی فوسیلی استفاده کردیم، اما شما می تو،د از هر پاستا کوچکی استفاده کنید. برخی از گزینه های عالی دیگر عبارتند از خودکار، کراوات، یا حتی اسپاگتی. اینها شکل و بافتی شبیه به فوسیلی دارند و سس را به خوبی نگه می دارند.

پنیر گرویر یا پنیر چدار سفید رنده شده جایگزین بسیار خوبی برای پنیر پارمزان در این دستور غذا خواهد بود. هر دو دارای طعم قوی و آجیلی هستند که به خوبی با پیاز کاراملی شده جفت می شود.

یک کاسه پاستا روتینی با یک لایه پنیر رنده شده و ،ده نان.

طرز تهیه پاستا پیاز کاراملیزه

  1. پیاز کاراملیزه: گرمایش روغن زیتون در یک فر هلندی یا کاسه بزرگ بیشتر حرارت متوسط/بالا. پیازها را به قابلمه اضافه کرده و مزه دار کنید ⅕ دو قاشق چایخوری نمک. بریزید و سرخ کنید متوسط \u200b\u200b/ کم گرما برای 25-30 دقیقههمه را پرتاب کنید 10 دقیقه تا زم، که کاراملی شود و حجم آن به نصف کاهش یابد.
  2. سیر را اضافه کنید و لعاب بزنید: بعد، اضافه کنید سیر به پیاز و تفت برای تقریبا 1 دقیقه یا حتی آن را بو کنید. قابلمه را با شراب قرمز تکه های قهوه ای را از ته ظرف بکشید.
  3. سس درست کنید: بقیه را اضافه کنید نمک، سس Worcester،re، آبگوشت، و آب به کاسه. مخلوط را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
  4. پخت ماکارونی: اکنون اضافه کنید ماکارونی در آب جوش ریخته و بپزید تا پاستا پخته شود آل دنته. پاستا پخته می شود و سس باید غلیظ شود. پاستا را از روی حرارت بردارید و بگذارید استراحت کند 10 دقیقه.
  5. ،ده نان تست شده: فر را از قبل گرم کنید تا برشته شود، سپس بگذارید ،ده نان روی یک ورقه پخت. کباب ، برای 1-2 دقیقه تا زم، که قهوه ای طلایی شود.
  6. است،: ارسال کنید ،ده نان بالا ماکارونی سپس با بقیه بپوش،د پنیر پارمزان.
  7. باربیکیو: قابلمه را داخل فر گذاشته و گریل می کنیم 2-3 دقیقه یا حتی پنیر آب می شود و قهوه ای طلایی. آن را از فر خارج کنید.
  8. راحتی و خدمات: پاستا را بگذارید تا استراحت کند 5-10 دقیقه، بالا با آویشن تازهو بلافاصله خدمت کرد. لذت ببرید!
نمای نزدیک از پاستا روتینی پخته شده با پنیر ذوب شده، ،ده نان، و گیاهان در یک ظرف گرد. چنگال تا حدی در ماکارونی قابل مشاهده است.

در اینجا یک نکته است!

برای آبگوشتی که استفاده کردیم بهتر از خمیر آلیاژی. ما عاشق طعم و راحتی هستیم. اگر از آبگوشت بطری استفاده می کنید، حتما سس نمک را بچشید. هر چه ماکارونی شورتر باشد، ماکارونی شورتر خواهد بود.

پاستا پیاز کاراملی شده را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا حدا،ر نگهداری کرد. 3 روز. در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید و در صورت ،وم کمی آب یا آب گوشت اضافه کنید تا سس رقیق شود.

یک دست از یک چنگال طلا برای برداشتن ماکارونی و پنیر از یک کاسه سفید استفاده می کند و پنیر ذوب شده از قابلمه بیرون می ریزد.
  • روغن زیتون را در یک فر هلندی یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. پیاز را به قابلمه اضافه کنید و با ⅕ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. هم بزنید و روی حرارت متوسط/کم به مدت 25 تا 30 دقیقه سرخ کنید، هر 10 دقیقه یکبار آن را بچرخ،د تا کاراملی شود و حجم آن به نصف کاهش یابد.

  • سیر را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه یا تا زم، که معطر شود تفت دهید.

  • در قابلمه را با شراب قرمز لعاب دهید و تکه های قهوه ای رنگ را از کف قابلمه بتراشید.

  • نمک باقیمانده، سس ورسترشایر، آب گوشت و آب را به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.

  • پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و بپزید تا پاستا پخته شود. پاستا پخته می شود و سس باید غلیظ شود.

  • پاستا را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند. فر را برای کباب ، گرم کنید.

  • ،ده های نان را روی یک ورقه پخت قرار دهید. 1-2 دقیقه گریل کنید تا قهوه ای طلایی شود.

  • ،ده های نان را روی سطح پاستا پخش کنید سپس مقدار باقی مانده پنیر پارمزان را روی آن قرار دهید.

  • قابلمه را در فر قرار دهید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که پنیر آب شده و طلایی رنگ شود، تفت دهید. آن را از فر خارج کنید.

  • اجازه دهید پاستا 5-10 دقیقه بماند سپس با آویشن تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

  • ما از پیاز سفید استفاده کردیم ولی پیاز زرد هم میشه استفاده کرد. از پیاز قرمز نیز می توان استفاده کرد، اما باعث تغییر رنگ پاستا می شود.
  • ما از ماکارونی فوسیلی استفاده کردیم، اما شما می تو،د از هر پاستا کوچکی استفاده کنید. برای آبگوشت از بهترین خمیر شمش استفاده کردیم. ما عاشق طعم و راحتی هستیم.
  • اگر از آبگوشت بطری استفاده می کنید، حتما سس نمک را بچشید. هر چه ماکارونی شورتر باشد، ماکارونی شورتر خواهد بود.
  • برای پوشاندن پاستا از پنیر پارمزان استفاده کردیم اما می تو،د از پنیر گرویر یا چدار سفید رنده شده نیز استفاده کنید.

کا،ی: 541 Kcal، کربوهیدرات ها: 81 g، پروتئین: 21 g، چربی: 14 g، فیبر: 6 g، شکر: 10 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/caramelized-onion-pasta/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D