هوا سرخ کن کلم بروکسل | کوکتوریا

هوا سرخ کن کلم بروکسل | کوکتوریا

این سرخ کن هوا – کلم برو،ل این دستور شامل جوانه‌های آب پز است که با پاپریکا، پودر سیر و نمک چاشنی می‌شوند، سپس در هوا سرخ می‌شوند تا بافتی ترد و لطیف به دست بیاورند – سالم، خوشمزه و آسان برای تهیه!

کلم برو،ل را روی یک قاشق هوا سرخ کنید

کلم برو،ل اغلب به اشتباه درک می شود و اغلب به سمت “نامطلوب” طیف سبزیجات تنزل می یابد. با این حال، با چاشنی و روش پخت من،، این نگین های سبز کوچک می توانند به یک غذای جانبی ترد و پر طعم تبدیل شوند که همه آن را دوست خواهند داشت. اگر دوست داشتید دوباره کلم برو،ل را امتحان کنید، این دستور سرخ کن هوا اینجاست تا نظر شما را تغییر دهد.

راز خوشمزه ، کلم برو،ل در تهیه آن است. جوشاندن مختصر قبل از سرخ ، با هوا به نرم شدن جوانه ها کمک می کند و از پخت یکنواخت آنها در سرخ کن هوا اطمینان می دهد. پس از اتمام این مرحله، چاشنی ساده پاپریکا، پودر سیر و نمک، همراه با نم نم روغن آووکادو، طعم را افزایش می دهد و بافت ترد عالی را تضمین می کند. آیا آماده هستید آنها را امتحان کنید؟ بیایید به دستور غذا بپردازیم!

فیلم آموزشی

اجزای اصلی

برای این دستور پخت کلم برو،ل سرخ کن هوا، فقط به چند ماده ساده نیاز دارید:

  • کلم برو،ل: کلم برو،ل تازه، سفت و سبز روشن را انتخاب کنید. نوک ها را کوتاه کنید و هر برگ خارجی زرد یا آسیب دیده را بردارید.
  • پاپریکا: دود ملایم و عمق طعم را اضافه می کند. می تو،د از پاپریکا دودی برای طعم دودی تندتر یا پاپریکای شیرین برای طعم ملایم تر استفاده کنید.
  • پودر سیر: پودر سیر در ا،ر ،یبات ادویه جات اصلی است و طعم لذیذ اومی را اضافه می کند که کاملا مکمل کلم برو،ل است.
  • نمک:قدرت نمک را دست کم نگیرید! این همه طعم ها را بهبود می بخشد و تعادل را در ظرف ایجاد می کند.
  • روغن آووکادو: روغن با حرارت بالا تضمین می کند که کلم برو،ل به خوبی ترد و بدون سوختن شود. همچنین طعم خنثی دارد که به ادویه ها اجازه می دهد تا بدرخشند. می تو،د از روغن زیتون نیز استفاده کنید.

همچنین می تو،د با اضافه ، کمی فلفل سیاه، پودر پیاز، سرکه با،امیک یا حتی کمی پنیر پارمزان پس از پختن برای یک لایه طعم اضافی، چاشنی را به سلیقه خود سفارشی کنید.

طرز تهیه کلم برو،ل در سرخ کن هوا

1. تهیه کلم برو،ل. دبلیوخا،تر کلم برو،ل خوب است. ساقه ها را کوتاه کنید و برگ های خارجی زرد شده یا آسیب دیده را جدا کنید. کلم برو،ل را از وسط نصف کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت بپزد.

تهیه کلم برو،لتهیه کلم برو،ل

2. کلم برو،ل را بجوش،د. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. وقتی آب به جوش آمد نمک را اضافه کنید و کلم برو،ل را اضافه کنید. 4-5 دقیقه بپزید. کلم برو،ل را آبکش کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

کلم برو،ل آب پزکلم برو،ل آب پز

3 کلم برو،ل را مزه دار کنید. کلم برو،ل پخته شده را به یک کاسه بزرگ همزن منتقل کنید. روغن آووکادو را بریزید و پاپریکا، پودر سیر و نمک را روی کلم برو،ل بپاشید. خوب هم بزنید تا ادویه ها به طور یکنواخت پخش شوند.

چاشنی کلم برو،لچاشنی کلم برو،ل

4. کلم برو،ل را با هوا سرخ کنید. سرخ کن بادی خود را در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. کلم برو،ل چاشنی شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. اگر سرخ‌کن کوچک‌تری دارید، ممکن است لازم باشد آن را به صورت دسته‌ای بپزید تا از ازدحام بیش از حد جلوگیری شود. به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که کلم های برو،ل قهوه ای طلایی، از بیرون ترد و از داخل نرم شوند، سرخ کنید.

کلم برو،ل را با هوا سرخ کنیدکلم برو،ل را با هوا سرخ کنید

5. سرو کنید و لذت ببرید. زم، که کلم برو،ل کاملا ترد شد، آنها را از سرخ کن بادی خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. می تو،د با نمک اضافی، کمی پنیر پارمزان، کمی سرکه با،امیک یا حتی کمی لیمو برای طعمی تازه تزیین کنید.

نمای نزدیک از سرخ کن هوای کلم برو،لنمای نزدیک از سرخ کن هوای کلم برو،ل

نکاتی برای تهیه بهترین کلم برو،ل در سرخ کن هوا

  • سبد را بیش از حد پر نکنید. برای بهترین نتیجه، مطمئن شوید که کلم برو،ل را در یک لایه قرار دهید. اگر تعداد سرخ کن ها را افزایش دهید، ممکن است به جای ترد، پخته شوند.
  • چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. با خیال راحت مقدار پاپریکا، پودر سیر و نمک را متن، با ذائقه خود تنظیم کنید. همچنین می تو،د کمی فلفل هندی را برای حرارت کمی اضافه کنید یا با با،امیک بریزید تا طعمی با طراوت داشته باشید.
  • تغییرات دستور غذا برای طعم بیشتر، کلم برو،ل را با یک مشت بیکن یا پانستای ،د شده قبل از سرخ ، در هوا بریزید، فلفل قرمز را برای حرارت اضافه کنید، یا هنگام سرو مقداری بادام برشته شده روی آن بپاشید.

چه خدماتی می دهید؟

  • پف طعم خوش طعم و دودی کلم برو،ل مکمل گوشت لطیف و آبدار مرغ کبابی یا بریان است. سعی کنید آنها را با من جفت کنید سینه مرغ پر شده با اسفناج، تینگا مرغ، یا کباب مرغ آسان.
  • ماهی کلم برو،ل و ماهی، به خصوص ماهی های غنی و روغنی مانند سالمون، ،یبی سبک و مغذی هستند. بافت ترد جوانه ها به خوبی با فلس های ماهی تضاد دارد. خودمو امتحان کن ماهی سالمون در سس فلفل بوداده، دست و پا پر شده با اسفناج، یا ماهی قزل آلا کاجون.
  • غذاهای پاستا. کلم برو،ل در کنار غذاهای ماکارونی خامه ای مانند گل کلم آسان آلفردو یا پاستا رادیاتوره با سس خامه ای. ترد و تلخی جزئی آنها غنای سس های خامه ای را مشخص می کند.
  • غذاهای سبزیجات. آن را در کنار سایر سبزیجات کبابی یا کبابی سرو کنید سرخ شدهgجس مانند کدو سبز، فلفل دلمه ای، یا سیب زمینی شیرین برای یک غذای گیاهی کامل و پر جنب و جوش.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

برای نگهداری باقی مانده غذاها، قبل از قرار دادن آنها در ظرف دربسته، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند. حدا،ر 3-4 روز در یخچال نگهداری شود. پس از آماده شدن برای لذت بردن، دوباره در سرخ کن با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 3-5 دقیقه یا در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 5-7 دقیقه گرم کنید تا بافت ترد آنها بازگردد. از استفاده از مایکروویو خودداری کنید، زیرا باعث خیس شدن آن می شود.

هوا سرخ کن کلم برو،ل در یک سبد سرخ کن هواهوا سرخ کن کلم برو،ل در یک سبد سرخ کن هوا

امیدوارم از دستور پخت کلم برو،ل سرخ کن هوای ترد لذت ببرید، دوستان! این دستور پخت نه تنها آسان است، بلکه یک گزینه سالم برای ،، است که هوس کلم های ترد برو،ل را بدون روغن یا ، سرخ ،ی دارند. جوشاندن جوانه ها ابتدا یک فضای داخلی لطیف را تضمین می کند، در حالی که سرخ کن هوا نمای بیرونی عالی را به آنها می دهد که همه میل دارند.

چه آنها را به ،وان غذای جانبی برای غذای اصلی سرو کنید و چه آنها را در سالاد بریزید، این کلم برو،ل مطمئناً نمایش را خواهد دزدید. با تعادل دودی پاپریکا، طعم سیر لذیذ، و بافت ترد، مطمئناً حتی برای افراد حساسی که می خورند نیز مورد استقبال قرار خواهند گرفت.

دفعه بعد که به دنبال یک غذای جانبی آسان، سالم و خوشمزه هستید که پر از طعم و مزه است، آن را امتحان کنید!

دستور العمل های خوشمزه تر کلم برو،ل را می تو،د امتحان کنید:

سرخ کن هوا – کلم برو،ل

ت،ا شیف

این سرخ کن هوا – کلم برو،ل این دستور شامل جوانه‌های آب پز است که با پاپریکا، پودر سیر و نمک چاشنی می‌شوند، سپس در هوا سرخ می‌شوند تا بافتی ترد و لطیف به دست بیاورند – سالم، خوشمزه و آسان برای تهیه!

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت و پز 15 دقیقه

کل زمان 25 دقیقه

چرخش پیش غذا، ظرف جانبی

آشپزخانه آمریکایی

سهام 4 سهام

کا،ی 85 Kcal

مواد تشکیل دهنده

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="25451" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="25451" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="25451" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 پوند کلم برو،ل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ½ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ½ قاشق چای خوری نمک دریا یا طبق سلیقه

یادداشت ها

نکاتی برای تهیه بهترین کلم برو،ل در سرخ کن هوا

  • سبد را بیش از حد پر نکنید. برای بهترین نتیجه، مطمئن شوید که کلم برو،ل را در یک لایه قرار دهید. اگر تعداد سرخ کن ها را افزایش دهید، ممکن است به جای ترد، پخته شوند.
  • چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. با خیال راحت مقدار پاپریکا، پودر سیر و نمک را متن، با ذائقه خود تنظیم کنید. همچنین می تو،د کمی فلفل هندی را برای حرارت کمی اضافه کنید یا با با،امیک بریزید تا طعمی با طراوت داشته باشید.
  • تنوع دستور غذا برای طعم بیشتر، کلم برو،ل را با یک مشت بیکن یا پانستای ،د شده قبل از سرخ ، در هوا بریزید، فلفل قرمز را برای حرارت اضافه کنید، یا هنگام سرو مقداری بادام برشته شده روی آن بپاشید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

برای نگهداری باقی مانده غذاها، قبل از قرار دادن آنها در ظرف دربسته، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند. حدا،ر 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید. پس از آماده شدن برای لذت بردن، دوباره در سرخ کن با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 3-5 دقیقه یا در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 5-7 دقیقه گرم کنید تا بافت ترد آنها بازگردد. از استفاده از مایکروویو خودداری کنید، زیرا باعث خیس شدن آن می شود.

تغذیه

کا،ی: 85Kcalکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 4gچربی: 4gچربی اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی های تک غیر اشباع: 3gسدیم: 268میلی گرمپتاسیم: 463میلی گرمفیبر: 5gشکر: 3gویتامین A: 1158IUویتامین C: 96میلی گرمکلسیم: 50میلی گرمآهن: 2میلی گرم

آیا این دستور را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، بی صبرانه منتظر شنیدن نظر شما هستم!

منبع: https://cooktoria.com/air-fryer-brussels-sprouts/