چیپس تورتیلای خانگی پخته شده خفه شده در مرغ سالسا دودی، لوبیا دل،ب و همه بهترین مواد فی،ین، این ،د شده ناچوس مرغ دستور غذا به ،وان یک پیش غذای خوشمزه یا یک غذای رضایت بخش عمل می کند.
چرا این دستور پخت ناچوس خانگی را دوست خواهید داشت؟
- فوق العاده همه کاره. در حالی که این دستور غذا همان طور که هست خوشمزه است، می تو،د آن را هر طور که صلاح می د،د تطبیق دهید. میتو،د از مرغ و لوبیا ،د شده به،وان یک پرکننده خوشمزه برای بوریتو استفاده کنید (به بوریتوسهای گیاهی برای inspo مراجعه کنید)، آنها را به quesadillas اضافه کنید، یا آنها را با برنج برای چرخش در کاسه Chi،le سرو کنید. یا چیپس ها را با سیب زمینی سرخ کرده شیرین یا سیب زمینی سرخ کن هوا را با سیب زمینی سرخ کرده ناچو مکزیکی عوض کنید. YUM!
- شام خانوادگی. چه ،ی ایده چیپس برای شام را دوست ندارد؟ کودکان و بزرگسالان به طور ی،ان از فکر داشتن ناچو خوشحال می شوند و شک نخواهند کرد که آنها مملو از مواد مغذی هستند. به علاوه، این دستور غذا سریع است (کار آماده سازی فقط 10 دقیقه است)، که آن را برای یک وعده غذایی لحظه آ،ی ایده آل می کند (دقیقاً مانند ماکارونی تاکو).
- فوق العاده خوشمزه. اجازه ندهید سادگی یا ناچوهای بی مزه روزهای گذشته شما را گول بزند، این ناچوهای مرغ شاهکاری از بافت ها و طعم ها هستند! مرغ رنده شده لطیف است، طعم سالسا با ادویه جات ترشی جات است برجستهو لوبیا چیتی خامه ای مخلوط شده با پنیر لذتی خالص دارد.
بررسی 5 ستاره
من این را بارها و بارها ساخته ام. من همیشه دوبرابر می شوم زیرا خانواده ام سیر نمی شوند. فوق العاده خوش طعم.”
– ترزا –
طرز تهیه ناچوس مرغ
مواد تشکیل دهنده
- جوجه. مرغ لطیف، آبدار و با ادویه، تاج این ناچوها است. می تو،د از سینه مرغ یا ران مرغ استفاده کنید.
- سالسا. طعم و رطوبت را به مخلوط مرغ اضافه می کند. شما می تو،د از هر سالسایی که در فروشگاه ،یده اید استفاده کنید.
- ادویه ها. ،یبی از زیره سبز، فلفل چیلی، پونه کوهی، پودر سیر، نمک و فلفل. خاکی، تند و پر از طعمی غنی است.
نکته ای در مورد ادویه
بد،د که اگر از مقدار کامل فلفل چیپوتل که در این دستور ذکر شده است استفاده کنید، اینها ناچوهای مرغ نسبتا تند خواهند بود. برای گرمای کمتر آن را شماره گیری کنید یا آن را حذف کنید.
- لوبیا چیتی. لوبیاها که در همان مایع مرغ، سالسا و ادویه ها پخته می شوند، فوق العاده خامه ای و طعم دار می شوند. لوبیا فیبر و پروتئین پرکننده را به ناچو اضافه می کند.
- چیپس تورتیلا. تهیه چیپس ترتیلای خانگی فوق العاده ساده است، سالم تر از آنچه در فروشگاه ،یداری می شود، و به همان اندازه خوشمزه است. تنها چیزی که لازم است تورتیلا ذرت، اسپری پخت و پز و نمک است. آسان peasy!
مبا، بازار
اگر ترجیح میدهید، میتو،د چیپسهای خانگی را با چیپسهای تورتیلای مورد علاقهتان در فروشگاه تعویض کنید.
جهت
- مرغ را بپزید. تماشا کنید که همه آن طعم های خوشمزه را جذب می کند!
- مرغ را ،د کنید. لوبیا چیتی را اضافه کنید.
- تورتیلاها را برش دهید. من خودم را به 6 قاچ برش دادم.
- چیپس را بپزید. بگذارید سرد شوند.
- ناچوس ها را آب پز کنید. روی چیپس را با مخلوط مرغ و پنیر تزیین کنید، سپس چند دقیقه تفت دهید. چیپس ها را از اجاق خارج کرده و سایر مواد را اضافه کنید. حفاری در!
بهترین تاپینگ های ناچوس مرغ
اینکه چه چیزی روی ناچوهای خود قرار دهید یک ترجیح شخصی است، اما در اینجا چند ایده مورد علاقه من وجود دارد:
- آووکادو. آووکادوی تکهشده فوقالعاده است، اما افزودن مقداری گواکاموله خانگی خوشمزهتر خواهد بود.
- گشنیز. تازه و خوشمزه!
- فلفل هالوپینو. با مقداری هالاپینو برش خورده حرارت را کم کنید!
- خامه ترش. برای ،صر خنک و خامه ای خود می تو،د از ماست یون، نیز استفاده کنید.
- سالسا. از هر نوعی که بیشتر لذت می برید استفاده کنید.
- پیازها. پیاز ترشی سریع را امتحان کنید تا آب نمکی داشته باشید.
- پیکو د گالو. پیکو د گالو یا گوجه گی،ی ورقه شده لذت بخش خواهد بود.
- Queso. برای دوستداران پنیر! یک نم نم نم نم از Vegan Queso خوشمزه خواهد بود.
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. باقیمانده ناچوها را تا 2 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. در صورت امکان، رویه ها را جدا از چیپس های ترتیلا نگهداری کنید.
- برای گرم ،. ناچوها را دوباره روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت امکان از چیپس تازه استفاده کنید.
- یخ زدن. مخلوط مرغ را فقط در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود. شما همچنین می تو،د هر تورتیلای ذرت استفاده نشده را فریز کنید.
نکته آماده سازی غذا
تا 1 روز قبل، مخلوط مرغ را طبق دستور (از طریق مرحله 2) آماده کنید. مخلوط را در یک ظرف نگهدارنده دربسته در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید. همچنین می تو،د چیپس ها را تا 1 روز قبل بپزید. آنها را در یک کیسه زیپ دار در دمای اتاق نگهداری کنید.
با ناچوس مرغ چه چیزی سرو کنیم
ناچو مرغ مکزیکی خود را با هر یک از مخلفات جانبی مورد علاقه خود که الهام گرفته از مکزیک هستند سرو کنید. در اینجا چند ایده وجود دارد.
نکات و ترفندهای دستور غذا
- انباشته آن تاپینگ بالا. در حالی که چیپس و مخلوط مرغ به خودی خود بسیار خوشمزه هستند، رویه ها ستاره واقعی این ناچوهای مرغ هستند. دنیا (معروف به ناچوس) صدف شماست! برای ایدهها، تاپینگهای مورد علاقه من را که در پست وبلاگ بالا ذکر شده است، ببینید.
- اجازه ندهید چیپس ها بسوزند! مراقب چیپس های ترتیلای خانگی خود باشید، زیرا ممکن است اوضاع به سرعت تشدید شود. وقتی دیدید آنها طلایی می شوند، جلو بروید و آنها را بردارید.
- گسترش عشق. وقتی مخلوط مرغ و پنیر خود را به چیپس اضافه می کنید، سعی کنید آنها را به طور مساوی بین همه چیپس ها پخش کنید. ما نه تنها می خواهیم هر چیپسی مانند بقیه خوشمزه باشد، بلکه گلوله های بزرگ مخلوط مرغ می تواند باعث خیس شدن چیپس ها شود.
برای مرغ:
- 1 1/4 پوند ران یا سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- 1 (16 اونس) شیشه سالسا آماده شده بسته به ترجیح حرارتی خود، ملایم، متوسط یا تند را انتخاب کنید
- 1 قاشق سوپخوری زیره آسیاب شده
- 1/2 به 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی آسیاب شده 1 قاشق چایخوری لگد بیشتری خواهد داشت
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1/4 فنجان اب
- 1 (14.5 اونس) می تواند لوبیا چیتی کم سدیم باشد شسته و آبکش شده
برای چیپس های تورتیلا پخته (یا چیپس های تورتیلای ،یداری شده از فروشگاه مورد علاقه خود را تعویض کنید):
- 8 تورتیلا ذرت زرد
- اسپری آشپزی
- 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
برای پوشش:
- 6 اونس پنیر مخلوط مکزیکی
- سایر ناچو فی،ین های مورد نظر: پیاز سبز ،د شده، زیتون سیاه ،د شده، هالاپنو، گشنیز، آووکادو ،د شده، گوجه فرنگی تازه ،د شده، ماست یون، ساده بدون چربی یا خامه ترش
-
مرغ، سالسا، زیره سبز، چیلی چیلی، پونه کوهی، پودر سیر، نمک و آب را در یک قابلمه متوسط بریزید. هم بزنید تا ،یب شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. تا حدودی در قابلمه را بپوش،د، سپس به مدت 12 تا 14 دقیقه بجوش،د تا مرغ پخته شود (باید با دماسنج خواندن فوری به 165 درجه فارنهایت برسد). در نیمه راه، با یک قاشق بزرگ مرغ را برگرد،د و مقداری از مخلوط سالسا را روی آن بریزید.
-
با دو چنگال، مرغ را روی تخته برش (یا مستقیماً در قابلمه) ،د کنید. دوباره آن را به مخلوط سالسا هم بزنید. لوبیا چیتی را هم بزنید. اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشد و مرتباً هم بزنید تا داغ و کمی غلیظ شود.
-
چیپس ها را بپزید: فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. هر تورتیلا را به 6 قاچ برش دهید (من مال خودم را از وسط نصف کردم، سپس هر نیمه را به سه قاچ به اندازه یکنواخت برش دادم)، سپس در یک لایه روی دو ورقه پخت بدون روغن بچینید.
-
به مدت 6 دقیقه بپزید، سپس با انبر (یا سریع و با احتیاط با انگشتان خود)، چیپس را برگرد،د. کمی با اسپری آشپزی بپوش،د و نمک بپاشید. تابه ها را بین قفسه های بالا و پایین بچرخ،د، سپس چیپس ها را 6 تا 9 دقیقه دیگر بپزید تا زم، که تازه شروع به طلایی شدن کنند. از فر خارج کنید و اجازه دهید که خنک شود. فر را روشن کنید تا برشته شود.
-
چیپس های تورتیلای خنک شده را روی یک بشقاب مخصوص سرو بچینید یا همه آنها را روی یک ورقه پخت بریزید. مخلوط مرغ و لوبیا را با قاشق روی چیپس بریزید. روی آن پنیر بپاشید، سپس برای چند دقیقه زیر مرغ گوشتی قرار دهید تا پنیر آب شود و حباب بزند. آن را از فر خارج کنید، سپس با هر گونه مواد اضافی دلخواه ناچو بپاشید. بلافاصله لذت ببرید.
- برای ذخیره ،: باقیمانده ناچوها را در ظرفی دربسته تا 2 روز در یخچال قرار دهید. در صورت امکان، رویه ها را جدا از چیپس های ترتیلا نگهداری کنید. چیپس های تورتیلا را در یک ظرف نگهداری از هوا در دمای اتاق نگهداری کنید.
- برای گرم ،: ناچوها را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
- یخ زدن: مخلوط مرغ را فقط تا 3 ماه در ظروف نگهداری از فریزر دربسته منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود. شما همچنین می تو،د هر تورتیلای ذرت استفاده نشده را فریز کنید.
خدمت: 1(از 4) بدون تاپینگ اضافیکا،ی: 522کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 50gپروتئین: 50gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 1gکلسترول: 117میلی گرمپتاسیم: 1284میلی گرمفیبر: 11gقند: 6gویتامین A: 939IUویتامین سی: 5میلی گرمکلسیم: 643میلی گرماهن: 4میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
سوالات متداول
ما دوست داریم روی ناچوهایمان را با پنیر مخلوط مکزیکی بپوش،م، اما میتو،د از چدار، مونتری جک نیز استفاده کنید یا ناچو مرغ را با کیسو درست کنید. از پنیری استفاده کنید که به راحتی آب شود.
مخلوط مرغ باقیمانده را روی یک بستر کاهو یا برنج بریزید. تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید، سپس چیپس های باقی مانده تورتیلا را روی آن ،د کنید. یا مقداری فلفل دلمه ای را در داخل بریزید و یک تخم مرغ سرخ شده اضافه کنید.
فقط چیپس مانده؟ از آنها برای هر یک از شیب های مورد علاقه خود استفاده کنید. توصیه می کنم آنها را با این دیپ 7 لایه تاکو، دیپ مرغ انچیلادا، سالسا، کوزو یا گواکامول سرو کنید.
اگر می خواهید چند سبزی اضافی به ناچوهای خود اضافه کنید، سعی کنید فلفل دلمه ای قرمز یا سبز را قبل از پخت به آن اضافه کنید.
دستور العمل های بیشتر با الهام از مکزیک
منبع: https://www.wellplated.com/chicken-nac،s/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D