این میلههای گرانولای جو و کتان سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی، جویدنی و لذیذ با مقدار بسیار شیرینی هستند.

گرانولاهای خانگی روشی شگفتانگیز برای بستهبندی غلات کامل، دانهها، فیبر، پروتئین و مواد مغذی در یک میانوعده سریع هستند. بهترین ،مت؟ آنها قابل حمل و پر انرژی هستند تا شما را در یک رانندگی طول، با ماشین، یک روز در ساحل یا یک روز کاری 10 ساعته بگذرانند! میلههای من همیشه بر اساس آجیل و میوههای خشکی که در خانه دارم تغییر میکنند، اما هسته میلههای Sedy Oat و Flax Granola من برای ایجاد انرژی و رضایت ی،ان باقی میماند. مانند بسیاری از دستور العمل های من، بیشتر به روش مربوط می شود تا خود مواد.
،اصر
- جو دوسر: منبع فوق العاده فیبر و آهن است، من دوست دارم از جو دوسر استفاده کنم.
- آجیل یا دانه های ،د شده: من دوست دارم از مخلوطی از هر چیزی که در دست دارم استفاده کنم. گردو، گردو، بادام، تخم کدو تنبل یا تخمه آفتابگردان.
- بذر کتان: اغلب بی مزه است، اما اسیدهای چرب امگا 3 بسیار مهمی را اضافه می کند.
- جوانه گندم: یکی دیگر از افزودنی های بی مزه دیگر، منبع عالی دیگر از فیبر و ویتامین های گروه B است و نان تست های خوب و ترد است.
- بیسکویت گندم رنده شده: تهیه شده با غلات کامل و خوشمزه به ،وان یک کاسه غلات در صبح، گچ پر از آنتی ا،یدان و فیبر است.
- میوه خشک شده: شیرینی طبیعی به میله ها اضافه می کند و یکی دیگر از موادی که می تو،د از آنچه دارید استفاده کنید، من از آلبالو، ،ما و زردآلو خشک استفاده کرده ام.
- دارچین: شیرین و گرم، دارچین سطح جدیدی از طعم را به نوار گرانولا اضافه می کند.
- تخم مرغ: پر از پروتئین است و میله ها را به هم متصل می کند.
- و،ل: شیرینی میوه و سایر مواد را افزایش می دهد.
- عسل: همراه با میوه، شیرینی طبیعی به میله ها اضافه می کند.
- شکلات چیپسی: شکلات چیپسی های نیمه شیرین یا تیره شکلات مورد علاقه من برای استفاده در میله هاست.
- نمک: یک تقویت کننده طعم طبیعی که به تعادل میله ها کمک می کند.
طرز تهیه میله های گرانولای جو دوسر دانه ای و کتان

میله های دانه جو دوسر و گرانولای کتان خود را با قرار دادن آجیل و دانه های ،د شده، جو و جوانه گندم روی یک ورقه پخت و برشته ، در فر با دمای 350 برای حدود 10 دقیقه شروع کنید.

برشته ، آجیل و غلات، روغن های طبیعی را آزاد می کند و طعم آن را افزایش می دهد، بنابراین نیازی به اضافه ، روغن یا شیرین کننده اضافی ندارید!

پس از خارج شدن از فر، مخلوط جو دو سر تفت داده شده را به همراه میوه خشک دلخواه، گندم رنده شده، دارچین و نمک به غذاساز اضافه کنید.

نبض بزنید تا یکدست و کاملا ،یب شوند.

سپس در یک کاسه بزرگ، 4 تخم مرغ را بشکنید و عسل و و،ل را بریزید.

با همزن بزنید تا تخم مرغ ها زده و پفکی شوند.

سپس مخلوط جو و میوه خود را هم بزنید.

در نهایت چیپس های مینی شکلات را هم بزنید تا کاملا ،یب شوند.

مخلوط را در ظرف پخت آماده شده بریزید و فشار دهید تا مخلوط گرانولا با هم صاف شود. دوباره در فر بریزید و حدود 25 دقیقه بپزید.

از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود، سپس با چاقو یا کاتر پیتزا برش بزنید.

آنها را در خانه بخورید یا با خود همراه داشته باشید و از میله های گرانولای جو دوسر و کتان لذت ببرید! آنها را تا یک هفته در دمای اتاق یا در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.
سوالات متداول:
بهترین ،ب برای میله های گرانولا چیست؟
اگر نمی خواهید آنها را بپزید، عسل می تواند به خوبی برای ،باندن میله های گرانولا شما عمل کند! در غیر این صورت، مانند هر چیز پخته شده، تخم مرغ خوب عمل می کند.
آیا میله های دانه گرانولا سالم هستند؟
گرانولاهای خانگی معمولاً بسیار سالم هستند، اما مراقب ،ید از فروشگاه باشید. آنها اغلب می توانند به همان مقدار یا حتی بیشتر از آب نبات قند داشته باشند.
آیا گرانولا گندم است یا جو؟
بیشتر گرانولا از جو و آجیل درست میشود، اما اغلب میتواند انواع دیگری از غلات را نیز شامل شود. شما یک گرانولای بدون گندم درست می کنید، هرچند که بدون گلوتن باشد.

میان وعده های بیشتر
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

با خیال راحت این دستور غذا را به مقدار دلخواه تغییر دهید. من این میله ها را با زردآلو، ،ما و آلو خشک درست کرده ام. من آنها را با شکلات چیپسی و بدون آن درست کرده ام (شرط نمی بینید که طعم کدامشان بهتر است). هر طور که آنها را درست کنید، میله های گرانولای جو دوسر و کتان من شما و خانواده تان را راضی نگه می دارند.
بدون چنگال مورد نیاز است.

میله های گرانولای جو دوسر و کتان
این میلههای گرانولای جو و کتان سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی، جویدنی و لذیذ با مقدار بسیار شیرینی هستند.
آماده سازی: 10 دقیقه
پختن: 25 دقیقه
جمع: 35 دقیقه
خدمات: 24 میله ها
- 2 فنجان ها جو دو سر
- 2 فنجان ها آجیل / دانه های ،د شده ((گردو، بادام، گردو، دانه کدو تنبل و …))
- 2 قاشق سوپخوری دانه کتان
- 2 قاشق سوپخوری جوانه گندم برشته شده
- 3 ج بیسکویت گندم بزرگ ،د شده (یا 2 مربع)
- 2 فنجان ها میوه خشک شده ((گی،، ،ما، زردآلو، کشمش و…))
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 4 تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری و،ل
- ⅔ فنجان عسل
- ⅔ فنجان شکلات چیپسی
-
فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید.
-
یک تابه 9×13 را با اسپری ن،ب اسپری کنید و کنار بگذارید.
-
جو، آجیل، دانه ها و جوانه گندم را روی یک ورقه شیرینی ،ید و به مدت 10 دقیقه در فر برشته کنید و یک بار تا نیمه برگرد،د. کنار بگذارید تا خنک شود.
-
در غذاساز، مخلوط جو دوسر برشته شده را با گندم رنده شده، نمک، دارچین و آلبالو خشک بپزید تا یکدست شود.
-
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با و،ل و عسل مخلوط کنید. مخلوط جو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
شکلات چیپسی را هم بزنید سپس مخلوط را در تابه ای که از قبل اسپری کرده اید بریزید.
-
روی مخلوط گرانولا فشار دهید تا صاف شود و به مدت 25 دقیقه بپزید. قبل از برش به میله ها کاملا خنک کنید.
کا،ی: 219کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 29.8gپروتئین: 4.3gچربی: 9.7gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 7.5gچربی ترانس: 0gکلسترول: 31میلی گرمسدیم: 113میلی گرمفیبر: 4gقند: 11.5g
منبع: https://thelemonbowl.com/seedy-oat-and-flax-granola-bars/