اینها میله کدو تنبل با پروتئین بالا این همه چیزهایی است که در مورد پای کدو تنبل دوست دارید، اما سالم تر و راحت تر! آنها از ساده ترین مواد استفاده می کنند و 15 گرم پروتئین در هر بار بسته بندی می کنند.
چه ،ی دوست دارد ماست و کدو تنبل یک ،یب رویایی باشد!؟ من الان مقدار زیادی کدو تنبل با پروتئین بالا در یخچالم ذخیره کرده ام… شاید ،ی باید وارد عمل شود 👀. خوردن بیش از حد این غذاها مشکل بزرگی نخواهد بود، زیرا آنها مملو از مواد مغذی مانند پوره کدو تنبل، ماست یون،، گرانولا و تخم مرغ هستند!
درست ، آن آسان است. فقط همه چیز را با هم مخلوط کنید و در فر قرار دهید. این بارها را حتما با گرانولا و شربت افرا سرو کنید! این واقعا طعم پاییز را تقویت می کند و یک پاپ خوشمزه را اضافه می کند.
- 2٪ ماست یون، یا ماست شیرین: اگر مسیر ماست یون، را میروید، 2% حرکت درستی است زیرا طعم خامهای خوبی را بدون سنگینی به آن اضافه میکند. ما عاشق استفاده از ماست Painterland Sisters skyr در این دستور هستیم – این ماست فوق العاده خامه ای و سرشار از پروتئین است و آن را برای این میله ها من، می کند.
- پوره کدو تنبل: پوره کدو تنبل فوق العاده مرطوب و خوش طعم، شیرینی لذیذی را به میله ها اضافه می کند.
- شکر قهوه ای روشن: طعمی از طعم کارامل و شیرینی را برای متعادل ، اسیدیته ماست یون، اضافه می کند.
- تخم مرغ: اینها به ،وان یک عامل اتصال عمل می کنند و به ساختار دادن به میله ها کمک می کنند.
- ادویه پای کدو تنبل: ،یبی از ادویه های گرم مانند دارچین، جوز هندی، زنجبیل و فلفل دلمه ای. طعم پاییزی دنج را به بارها اضافه می کند.
- گرانولا: ما دوست داریم میله های کدو تنبل ماست را با مقداری گرانولای ترد سرو کنیم! مورد علاقه خود را استفاده کنید!
- شربت افرا: آ،ین کار، شربت افرا، طعم شیرینی را اضافه می کند و طعم پاییزی را در این میله ها افزایش می دهد.
اگر شکر قهوه ای روشن در دسترس ندارید، شربت افرا بهترین انتخاب ما به ،وان جایگزین شکر قهوه ای است. به طرز خوشمزه ای با کدو تنبل جفت می شود و طعم شیرین پاییزی را حفظ می کند!
توصیه می کنیم برای این دستور از گرانولای معمولی یا کمی شیرین شده استفاده کنید. این به طعم های دیگر مانند کدو تنبل و شربت افرا اجازه می دهد تا بدون غلبه بر گرانولای بیش از حد طعم دار بدرخشند. از بهترین قضاوت خود استفاده کنید!
در اینجا یک نکته است!
این دستور پخت کدو تنبل قرار بود گرم سرو شود (معروف به صبحانه!)، اما وقتی سرد سرو شود طعم آن هم خوشمزه است! در صورت تمایل یک عدد خامه فرم گرفته اضافه کنید تا شیرین تر شود. در صورت سرو سرد، صبر کنید تا آماده سرو شود.
این کدو تنبل پخته شده را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 100 دقیقه نگهداری کرد. 5 روز.
برای گرم ، مجدد کافی است در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد بپزید 350 درجه فارنهایت به 10-15 دقیقه یا آن را در مایکروویو به مدت تقریبی گرم کنید 30 ث،ه.
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک ظرف فر 8*8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د.
-
ماست، پوره کدو تنبل، شکر قهوه ای، تخم مرغ، عصاره و،ل و ادویه پای کدو تنبل را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن بزنید.
-
مخلوط ماست را به ظرف پخت بریزید و در فر قرار دهید. آن را به مدت 30 دقیقه بپزید. وسط پنکیک باید کمی تکان بخورد.
-
اجازه دهید ماست پخته شده به مدت 10 دقیقه خنک شود.
-
با گرانولا و کمی شربت افرا سرو کنید.
- این دستور برای سرو گرم نوشته شده است، اما مطمئناً می توان آن را سرد سرو کرد. یک عدد خامه فرم گرفته اضافه کنید تا شیرین تر شود. در صورت سرو سرد، صبر کنید تا آماده سرو شود.
- در این دستور می توان به جای شکر قهوه ای از شربت افرا استفاده کرد.
کا،ی: 156 Kcal، کربوهیدرات ها: 29 g، پروتئین: 9 g، چربی: 2 g، فیبر: 1 g، شکر: 22 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/protein-pumpkin-bars/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D