
بروزرسانی: 23 تیر 1404
معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران
معروف ترین غذاهای کرمان، غذاهای آبگوشتی و آشی هستند که بی اغراق طعم واقعاً خوبی دارند و هر شخصی برای یک بار هم که شده باید مزه ی آن ها را تجربه کند. در ادامه به معرفی معروف ترین غذاهای سنتی کرمان می پردازیم. در این مقاله لیستی از بیشتر از ۲۰ غذا را به شما معرفی کرده ایم و شما میتوانید از لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج به عنوان ایده برای غذای مهمانی ها استفاده کنید. دلمه برگ مو که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بدون برنج به شمار میروند و در شهر های مختلف ایران از این غذای محبوب استفاده میشود.
- یک لیوان آب در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ بپزد.
- مزه ی این خورش باید کمی ترش باشد، ازاین رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه اضافه می کنند، برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.
- برای تهیه کباب بختیاری به راسته گوسفندی و سینه مرغ یا فیله ماهی نیاز دارید.
در آخرین مرحله نیز مقداری زعفران دم کرده به خورش افزوده و پس از ۱۰ دقیقه زیر آن را خاموش کنید. حدود ۳ الی ۴ ساعت به خورش خود زمان دهید و پس از آن مقداری نمک فلفل و شکر اضافه کنید. کمی آب سرد روی خورش خود بریزید و برای آنکه گردوها خوب روغن بیندازند، چند تکه یخ به آن اضافه کنید. بعد از آنکه همه ترکیبات به خوبی پخته شدند و غلظت قرمه سبزی نیز به میزان دلخواه رسید شعله را خاموش کنید.
به طور کلی، رژیم غذایی مردم اصفهان با گوشت عجین شده است که برای علاقه مندان به گوشت، به خصوص گوشت قرمز، یک مزیت بزرگ به حساب می آید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای اصفهان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای شیراز و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. غذاهای تهران از جمله دمپختک، سرگنجشکی، اشکنه و بعضی از خورش ها با طعم و مزه لذیذ خود شما را به سفری در زمان دعوت می کنند؛ پس در سفر به تهران، حتما این غذاهای ساده و لذیذ را امتحان کنید.
یوان آش
این غذا از تمامی غذاهای ایرانی اصیل تر است و برای مثال اگر قصد دارید تا دوستان خارجی خود را با آشپزی سنتی ایران آشنا کنید بهتر است برایش دیزی بپزید! این غذا با نان سنگک داغ، سبزی خوردن، پیاز، ترشی و دوغ سرو می \u200eشود و بعد از خوردن تلیت تمامی حبوبات آن را به همراه گوشت کوبیده وبا نان میل می \u200eکنند. به غیر از مغز گردو که ماده اصلی فسنجان است، سایر مواد با توجه به سلیقه ی آشپز یا ذائقه آن اقلیم انتخاب می شود.
پیشنهاد می کنم سراغ این غذای معروف و خوشمزه را از رستوران های سنتی کاشان بگیرید. برای پخت کوفته از مرغ، لپه، ادویه، تخم مرغ، سبزی تازه، گردو، پیازداغ و آرد استفاده می شود. ارومیه در کنار آب و هوای خنک و باغ های رنگارنگ میوه، غذاها و خوراکی های خوشمزه و متنوعی دارد که می تواند شما را برای سفر به این شهر ترغیب کند.
رستوران یزدی رزفر
پیاز ریز خرد شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و آن را برای چند ثانیه کمی تفت دهید. زردچوبه و سبزی های ریز خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. در همین حین، یک عدد پیاز را خلالی کرد کنید و در تابه با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را در تابه بریزید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید. در نهایت نعنا خشک را به آن ها اضافه کنید و آن ها را برای ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
حالا پیاز سرخ شده و کشمش پلویی و دارچین را به ترکیب خرما و گردو اضافه و خوب مخلوط کنید. در آخر کار باید تخم مرغ را اضافه کنید و آن را هم نزنید. در برخی دستورهای آشپزی، پس از پخت تخم مرغ، یک پیمانه شیره انگور و سرکه نیز به مواد اضافه می شود. گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با سیر، تخم مرغ، ماست، روغن و نمک درست می شود. «گوزلمه» در زبان ارومیه ای به معنای «منتظر نباش» یا «صبر نکن» است و دلیل نام گذاری این غذا این است که تهیه گوزلمه به زمان بسیاری نیاز ندارد و بسیار ساده است. گوزلمه یک فست فود ایرانی به شمار می آید و شما می توانید آن را با کمی تزئین، به پیش غذایی مجلسی نیز تبدیل کنید.
علاوه بر این، یکی از ویژگی های برجسته ای که باعث محبوبیت کباب تابه ای شده، این است که به مدت زمان بسیار کمی برای پختن آن نیاز است. قورمه سبزی یکی از محبوب ترین و خوش مزه ترین خورشت های ایرانی است که از لوبیا, سبزی مخصوص, لیمو عمانی و گوشت بره تهیه می شود. حال با خیال راحت می توانید دوغ خود را به غذا اضافه کنید.
قدیمی ها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه می شناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست می کنند. برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم است و با مواد ساده ای هم درست می شود. از انواع غذاها ایرانی محلی می توان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده می شود.
این خورش لذیذ برای روزهای فصل زمستان یک انتخاب بسیار خوب است. طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار می روند. اهالی استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو». طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمی شود. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است.