
بروزرسانی: 03 خرداد 1404
معرفی بهترین غذاهای ایرانی ۴۰ غذای سن 11
برای ادامه ی طرز تهیه بورک حلزونی با مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید. برای مشاهده ی ادامه مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به روش گیلانی ها اینجا کلیک کنید. برای ادامه ی طرز تهیه کشک بادمجان بر روی لینک کلیک کنید. برای ادامه طرز تهیه کباب مشتی اصفهانی به مقاله آن رجوع کنید.
به طور کلی دنیای املت ها بسیار وسیع است و هیچ حد و مرزی ندارد. یعنی شما می توانید به طرز مثال یک سه شنبه صبح ساعت 8، برای خودتان املتی جدید اختراع کنید! از انواع املت معروف می توان به املت گوجه فرنگی، املت قارچ و املت سوسیس اشاره کرد.
- آبگوشت غذای مورد علاقه اکثر ایرانیان است اما کمتر کسی از انواع و اصالت هر کدام اطلاع دارد.
- این غذا یك غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و می تواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد.
- مرغ باید با پیاز و کره تفت داده شود، سپس با رب گوجه یک سس غلیظ برای آن آماده شده و آن را به مرغ اضافه کرد تا خورشت کاملا پخته شود.
- سیر داغ و پیاز داغ به شیدایی طعم انار در آش کمک میکند.
- یکی دیگر از خورشت های خوشمزه و خوش رنگ و لعاب برای ناهار ظهر قیمه با سیب زمینی است.
کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف می شود. رستوران هایی که کله پاچه در آنجا طبخ می شود به کله پزی یا طباخی معروف هستند. آشپزهای طباخی ها قبل از سحر و حدود ساعت 4 صبح رستوران را باز می کنند و شروع به فروش این غذای ایرانی می کنند.
طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی
سرو این غذا در کاسه های گلدار چینی بر جذابیت های آن می افزاید. ایرانی ها به طور کلی از غذاهای گوشتی بسیار خوششان می آید و در بیشتر غذاهایشان گوشت مرغ، گوساله و یا گوسفند وجود دارد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی در کشور ایران جوجه کباب است که آن را روی زغال کباب می کنند و بسیار خوشمزه می شود. یکی از سنت های اصیل ایرانی ها این است که زمان کمپینگ به دل طبیعت حتما مواد لازم برای تهیه کردن جوجه کباب را همراه خودشان می برند و همانجا روی زغال و آتش جوجه ها را کباب می کنند. جوجه کباب همراه با برنج زعفرانی، گوجه کبابی و کره خورده می شود که این ترکیب بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه خورش ریواس
آنها سرشار از آهن هستند، به هضم غذا کمک می کنند و سیستم ایمنی را تقویت می کنند. این غذا را زمانی درست کنید که وقت کافی دارید و عجله ندارید زیرا راز داشتن یک فسنجان عالی این است که عجله نکنید و در هر مرحله خورش خود را به طور کامل آماده کنید. روح و روان گردشگران خارجی با خوردن"ته دیگ"ترد و طلایی کف قابلمه سرخ شده به وجد می آید. امروز با صنعتی شدن و تجاری شدن سوهان، برندی مثل محمد ساعدی نیا موفق شده است با پخت و فروش سوهان به تجارت های بزرگ تری مثل احداث مجتمع های گردشگری و تفریحی نظیر مهر و ماه ورود کند. اگر علاقمند هستید داستان مجتمع گردشگری زیبا و دلنشین مهر و ماه، که شامل رستوران ها و فروشگاه های خوراکی متنوعی هست را بخوانید، از ما در کامنت ها بخواهید تا برایتان مفصل بنویسیم.
دستور طبخ ته چین
راز یک قورمه سبزی خوشمزه و بی نظیر مانند بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن می باشد. اگر خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح خوش طعم و جا افتاده تر می گردد. قورمه سبزی را همراه با برنج ساده و یا زعفرانی میل می کنند که تجربه خوردنش بدون شک برای افرادی که تاکنون این غذا را میل نکرده اند جالب و جذاب خواهد بود.
مرغ را که بهتر است ران آن باشد را در ماهی تابه به همراه ادویه جات سرخ می کنیم. یک لیوان آب جوش را به همراه زعفران بر روی مرغ می ریزیم و می گذاریم با آب زعفران بپزد. یکی از غذاهای خوشمزه و خاص برای مهمانی و عروسی ها باقالی پلو با مرغ است.