ماکارونی بو داده چغندر – Fit Foodie Finds



آیا می دانستید که چغندر برای سس پاستا DELISH درست می شود؟ این ماکارونی بو داده چغندر دستور غذا به طور جدی از این دنیا خارج شده است.

چغندرها با سیر و پیاز تفت داده می شوند و سپس با پنیر بز مخلوط می شوند تا سس چغندر رویایی و خامه ای ایجاد شود. این یکی را به چرخش ماکارونی مورد علاقه خود اضافه کنید!

ماکارونی بو داده چغندر در یک کاسه.

بهترین پاستا چغندر خامه ای

وقتی صحبت از غذاهای چغندر می شود، چیزی که معمولاً به ذهن می رسد سالاد چغندر، هوموس چغندر یا موادی است که در یک اسموتی سالم استفاده می شود. اما چغندر در ماکارونی؟ چی؟! بله، دوستان من… برای زیباترین ماکارونی تمام دوران آماده شوید.

کلید این دستور پخت، روش پختی است که ما برای چغندر خود استفاده می کنیم. ما در دستور غذا به این موضوع می پردازیم، اما برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه تفت دادن چغندر، پست ما را بررسی کنید، چگونه چغندر بپزیم.

چغندرهای فوق العاده نرم و لطیفی ایجاد می کند و در عین حال تمام طعم شیرین و خاکی را حفظ می کند. در نتیجه، یک ماکارونی کاملاً نفیس با زیباترین رنگ برای بوت. بنابراین ادامه دهید، آن را انجام دهید!

چرا شما آن را دوست دارم!

در کمتر از یک ساعت آماده خوردن است.

طعم چغندر، پنیر بز، و تاپینگ از این دنیا خارج است!

رنگ های پر جنب و جوش ایجاد شده از چغندر این غذا را بسیار زیبا کرده است.

به همان اندازه خوشمزه است که مغذی است!

چغندر و پیاز تفت داده شده در فویل حلبی.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • چغندر: برای تهیه این دستور به دو چغندر متوسط/بزرگ نیاز دارید. اگر می تو،د سعی کنید اندازه های مشابه داشته باشید! تازه همیشه بهترین است.
  • سیر و پیاز: سیر و پیاز سفید را جداگانه همراه با چغندر تفت می دهیم تا همه چیز طعم دار و لطیف شود.
  • پاستا بوکاتینی: بوکاتینی یک پاستا عالی برای سس های روغنی مانند این است، زیرا سس را به خوبی نگه می دارد. با این حال، ماکارونی مورد علاقه شما به خوبی کار خواهد کرد!
  • پنیر بز: پنیر بز با هر نوع غذای چغندر بی مزه است! این واقعا طعم سس خامه ای را افزایش می دهد.
  • پسته: پسته شوری مطبوع به غذا اضافه می کند که نت های شیرین و خاکی چغندر را متعادل می کند. حتما اول آنها را برشته و نمک بزنید!
  • شوید تازه: این سبزی با تمام طعم های دیگر سس ماکارونی چغندر کاملاً جفت می شود.
  • رنده پوست لیمو: شما هرگز نمی تو،د با یک لمس اسیدی اشتباه کنید! لیمو همه چیز را برای یک غذای واقعا بی عیب و نقص جمع می کند.

چغندر ،د شده در بشقاب.

آن را امتحان کنید!

طرز پخت چغندر

برای این ماکارونی بو داده چغندر خود را برشته کنید. شما این روش آسان و بدون خطا را دوست خواهید داشت.

دریافت دستور العمل

چغندر، پیاز و سیر تفت داده شده در مخلوط کن.

طرز تهیه پاستا بو داده چغندر

فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و دو تکه فویل حلبی برای چغندر و سیر و پیاز ببرید.

سبزیجات را در فویل بپیچید

چغندرها را در یک تکه فویل حلبی بریزید و روی آنها را بپاشید 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل مزه دار کنید.. فویل قلع را محکم ببندید تا گرما از آن خارج نشود.

بعد، سیر و پیاز را در یک تکه فویل حلبی بریزید2 قاشق چایخوری روغن زیتون و ¼ قاشق چای خوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل بریزید و ببندید تا حرارت از بین نرود.

چغندر کبابی، سیر و پیاز

چغندر، سیر و پیاز را به یک ورقه پخت منتقل کنید و به مدت 30-40 دقیقه بپزید یا تا زم، که چغندرها نرم شوند و سیر نرم شوند.

توجه داشته باشید: زمان برشته شدن چغندرها بر اساس اندازه چغندر و فر استفاده شده متفاوت است.

در حالی که سبزیجات در حال سرخ شدن هستند، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید و بوکاتینی را بپزید تا آل دنته شود. ۱ فنجان آب ماکارونی را برای بعد کنار بگذارید (برای هر موردی بیشتر از حد نیاز خارج می کنیم). پاستا را صاف کرده و کنار بگذارید.

لایه برداری + مخلوط

وقتی سبزیجات سرخ شدند، چغندرها را با احتیاط پوست گرفته و به آغشته منتقل کنید مخلوط کن پر سرعت همراه با پیاز. حبه های سیر را با احتیاط از بسته بندی سیر در مخلوط کن فشار دهید.

بقیه را اضافه کنید روغن زیتون، 2 اونس. پنیر بز، بقیه نمک و 4 قاشق غذاخوری آب ماکارونی نشاسته ای در مخلوط کن ریخته و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سس را تست کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

نکته حرفه ای: می تو،د با اضافه ، آب نشاسته کمتر و سس رقیق تر با اضافه ، آب نشاسته ای بیشتر، سس غلیظ تری درست کنید.

پاستا + سس را مخلوط کنید

اگر سس هنوز داغ است، سس و ماکارونی پخته شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر سس نیاز به گرم شدن دارد، سس را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا به دمای دلخواه برسد.

اضافه ، تاپینگ + سرو

وقتی سس و پاستا با هم ،یب شدند، بقیه را روی آن قرار دهید پنیر بز، پسته، شوید، پوست لیمو و نمک پولکی. بلافاصله سرو کنید. از ماکارونی چغندر خوشمزه خود لذت ببرید!

سس چغندر مخلوط شده در یک کاسه اندازه گیری.

نکات برتر

هنگام ،ید چغندر، چغندرهای متوسط/بزرگ را انتخاب کنید که سفت هستند، لکه های کمی دارند و رنگ قهوه ای تیره دارند. همچنین، مطمئن شوید که ریشه اصلی ،بیده باشد و مودار نباشد، زیرا معمولاً به این م،ی است که چغندر سفت‌تر می‌شود.

اگر از چغندرهای کنسرو شده یا بو داده شده در فروشگاه استفاده می کنید، ماکارونی چغندر شما احتمالاً به رنگ بنفش/قرمز پر جنب و جوش نخواهد بود. ما این را آزمایش کرده‌ایم و رنگ بنفش/قهوه‌ای خاموش‌تری به دست آورد.

شوید ندارید/مثل شوید؟ به راحتی می تو،د از گیاهان دیگر مانند جعفری یا پیازچه ،د شده استفاده کنید.

اگر فراموش کردید آب پاستا را رزرو کنید، نگران نباشید! آب معمولی یا حتی شیر غیر لبنی نیز عالی عمل می کند.

آ،ین دستور پخت پاستا

بیشتر

ماکارونی بو داده چغندر در یک کاسه.

سوالات متداول

ماکارونی چغندر چه مزه ای دارد؟

این ماکارونی چغندر تعادل کاملی از خامه، خاکی، شور و تند است. این واقعا به نقطه!

آیا قبل از تفت دادن چغندر باید پوست آن را بکنید؟

جواب منفی! نیازی به پوست کندن چغندرها قبل یا بعد از پخت نیست. پوست کاملاً خوراکی است و تقریباً بلافاصله پس از فرآیند پخت می ریزد. ما دوست داریم بعد از آن پوست خود را بکنیم، زیرا بافت را به این شکل ترجیح می دهیم، اما کاملاً به شما بستگی دارد!

فواید چغندر برای سلامتی چیست؟

چغندر بسیار مغذی است و حاوی بسیاری از ویتامین‌های ضروری، مواد معدنی و ،یبات گیاهی است که انواع فواید سلامتی را به همراه دارد. برخی از اینها شامل فیبر، پتاسیم، فولات، منیزیم و ویتامین C است.

ذخیره سازی

اجازه دهید این ماکارونی بو داده شده چغندر کاملاً خنک شود قبل از اینکه آن را به مدت 3 تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: ماکارونی خانگی خود را با مایکروویو حرارت دهید تا داغ شود یا روی حرارت متوسط ​​روی اجاق گاز قرار دهید تا کاملا گرم شود. اگر سس غلیظ شد، مقداری آب یا شیر به آن اضافه کنید تا به دلخواه رقیق شود.

ماکارونی بو داده چغندر در یک کاسه که روی آن پنیر بز گذاشته شده است.
ماکارونی بو داده چغندر در یک کاسه.

ماکارونی بو داده چغندر

این پاستا بو داده چغندر به همان اندازه که زیباست خوشمزه است! چغندرها با سیر و پیاز تفت داده می‌شوند و سپس با پنیر بز مخلوط می‌شوند تا سس چغندر خامه‌ای ایجاد شود تا روی ماکارونی مورد علاقه‌تان سرو شود.

آمادگی:20 دقایق

پختن:40 دقایق

جمع:1 ساعت

چربی 20

کربوهیدرات ها 94

پروتئین 24

،اصر

  • 2 چغندر متوسط/بزرگ انتهای آن بریده شده و به یک چهارم بریده می شود
  • 1 سر سیر
  • ¼ پیاز سفید بزرگ
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون جدا از هم
  • 16 اونس پاستا بوکاتینی
  • 1 فنجان آب ماکارونی نشاسته ای
  • 4 اونس پنیر بز ساده جدا از هم
  • 2 قاشق چای خوری نمک کوشر جدا از هم
  • ½ فنجان پسته سوخاری و شور
  • 2 قاشق غذاخوری شوید تازه ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری پوست لیمو
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا پوسته پوسته شده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و دو تکه فویل حلبی برای چغندر، سیر و پیاز ببرید.

  • چغندرها را در یک تکه فویل حلبی بریزید و با 2 قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و با ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل مزه دار کنید. فویل قلع را محکم ببندید تا گرما از آن خارج نشود.

  • سپس سیر و پیاز را در یک تکه فویل حلبی ریخته و با 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل بریزید و درب آن را ببندید تا حرارت از بین نرود.

  • چغندرها، سیر و پیاز را به سینی فر منتقل کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زم، که چغندرها نرم شوند و سیر نرم شوند بپزید.

  • در حالی که سبزیجات در حال تفت دادن هستند، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید و بوکاتینی را بپزید تا آل دنته شود. ۱ فنجان آب ماکارونی را برای بعد کنار بگذارید (برای هر موردی بیشتر از حد نیاز خارج می کنیم). پاستا را صاف کرده و کنار بگذارید.

  • وقتی سبزی ها برشته شدند، چغندرها را با دقت پوست بگیرید و به همراه پیاز به مخلوط کن پر سرعت منتقل کنید. حبه های سیر را با احتیاط از بسته بندی سیر در مخلوط کن فشار دهید.

  • بقیه روغن زیتون را 2 اونس اضافه کنید. پنیر بز، بقیه نمک و 4 قاشق غذاخوری آب ماکارونی نشاسته ای را در مخلوط کن ریخته و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سس را تست کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • اگر سس هنوز داغ است، سس و ماکارونی پخته شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر سس نیاز به گرم شدن دارد، سس را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا به دمای دلخواه برسد.

  • وقتی سس و پاستا با هم ،یب شدند، باقیمانده پنیر بز، پسته، شوید، پوست لیمو و نمک پولکی را روی آن قرار دهید. بلافاصله سرو کنید.

نکات و نکات

  • چغندرها را در فویل حلبی می‌پزیم زیرا مرطوب می‌مانند و زودتر می‌پزند.
  • زمان برشته شدن چغندرها بر اساس اندازه چغندر و فر استفاده شده متفاوت است.
  • می تو،د با اضافه ، آب نشاسته کمتر و سس رقیق تر با اضافه ، آب نشاسته ای بیشتر، سس غلیظ تری درست کنید.
  • اگر از چغندرهای کنسرو شده یا بو داده شده در فروشگاه استفاده می کنید، ماکارونی چغندر شما احتمالاً به رنگ بنفش/قرمز پر جنب و جوش نخواهد بود. ما این را آزمایش کرده‌ایم و رنگ بنفش/قهوه‌ای خاموش‌تری به دست آورد.

ارزش غذایی

کا،ی: 651کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 94g پروتئین: 24g چربی: 20g فیبر: 7g قند: 8g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/roasted-beet-pasta/