ماهیتابه میگو و مارچوبه - دختر آیووا می خورد
انتشار: اردیبهشت 13، 1402
بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1404

ماهیتابه میگو و مارچوبه - دختر آیووا می خورد


ماهیتابه میگو و مارچوبه یک دستور شام سبک و خوش طعم و کم کربوهیدرات است که فقط در 15 دقیقه پخته می شود. فوق العاده آسان و بسیار خوشمزه!

میگو و مارچوبه هم بزنید

در بهار گذشته، شهرت را به هم زدم و من ماشینمان را جمع کردم و 17 ساعت به سمت ج، به سمت خلیج ،، آل فاینا راندم.

#WOOF

اما ارزشش را داشت - ما هرگز این منطقه را ندیده بودیم و تحت تأثیر قرار گرفتیم! ماسه سفید پودری، آبی به رنگ فیروزه ای پر از دلفین ها، و تا جایی که می تو،م غذاهای دریایی محلی. من شما را از خط ،ت گامپ معاف می کنم، اما ما وظیفه خود را بر این گذاشتیم که سعی کنیم از هر راهی که سواحل خلیج ، میگوی تازه سرو می ،د، امتحان کنیم و…ماموریت انجام شد. فکر کنم خونم تا آ، تعطیلات 25 درصد کره صاف شده بود!

با در نظر گرفتن سفرمان بود که مسیر سالمی را طی کردم و ماهیتابه میگو و مارچوبه را درست کردم تا با شما به اشتراک بگذارم - یک غذای ساده و در عین حال فوق العاده به سبک سرخ ،ی که با تعداد انگشت شماری مواد درست می شود، فقط در 15 دقیقه.

آره!

این میگو و مارچوبه تازه، سبک و سالم از مجموع اجزای آن بیشتر است و هر بار که آن را درست می کنم متقاعد می شوم که مثل دفعه قبل از آن خوشم نخواهد آمد. خوشبختانه آن را همیشه به نقطه برخورد می کند. ،یب لیمو + سیر + میگو + مارچوبه انتظارات شما را از بین می برد.

نمای نزدیک میگو و مارچوبه در یک ماهیتابه

مواد لازم

در اینجا چیزی است که برای این دستور پخت ماهیتابه آسان نیاز دارید:

  • میگو جامبو: من میگوی خلیج ، یخ زده، بدون رگ و صید وحشی را از خواربارفروشی می ،م و سپس قبل از پوست کندن آن را به مدت 20 دقیقه در یک کاسه آب ذوب می کنم. ما معمولاً دم ها را روشن می گذاریم، اما در صورت تمایل قبل از پختن آن ها را بردارید.
  • چاشنی خلیج قدیمی: این چاشنی کمی تند به میگو طعم می دهد و با لیموی تازه در این غذا کاملاً جفت می شود. در زمان نوشتن این مقاله، 5/23، چاشنی Old Bay فاقد گلوتن است.
  • روغن زیتون اضافی: برای تفت دادن میگو و سبزیجات در داخل. من با ب، یا جایگزینی اوو با کره بازی نکردم، اما فکر می کنم خوشمزه خواهد بود.
  • مارچوبه: مارچوبه تازه ،د شده پس از تفت دادن به مدت چند دقیقه در یک ماهیتابه داغ ترد می شود. شما به یک دسته که تقریباً یک پوند مارچوبه است نیاز دارید.
  • موسیر یا پیاز: طعم کمی شیرین و کاراملی شده پیاز را به ظرف می دهد.
  • سیر: تن سیر تازه به هر لقمه طعم و مزه ای می بخشد.
  • لیمو: آب لیموی تازه و پوست لیمو به طعم سیر و خلیج قدیمی کمک می کند.

پوست لیمو پوست بیرونی لیمو است که با استفاده از پوست آن را جدا می کنید زستر. پوست لیمو یک تن طعم لیمو را بدون اضافه ، ترشی اضافه می کند. این ظرف را واقعا روشن و روشن می کند.

پوست لیمو روی تخته برش

طرز سرو میگو و مارچوبه لیمویی

همانطور که نوشته شده است، این یک وعده غذایی کم کربوهیدرات، پر از پروتئین است و می تو،د به تنهایی از آن لذت ببرید. با این حال، می تو،د آن را با برنج قهوه ای یا سفید پخته، برنج گل کلم تفت داده شده، یا حتی روی تخت خواب بچه اسفناج سرخ شده، همراه کنید.

میگو لیمو و مارچوبه در یک کاسه با برنج قهوه ای

طرز تهیه این دستور غذا

با چاشنی جامبو شروع کنید، میگو 16/20 با چاشنی خلیج قدیمی از هر دو سو. اعدادی که روی بسته های میگو می بینید - 16/20، 40/50، و غیره - به ما می گوید که چند میگو با همان اندازه برابر با یک پوند است. بنابراین، 16 تا 20 تکه میگو جامبو برابر با 1 پوند میگو است.

میگو چاشنی شده با خلیج قدیمی روی تخته برش

حرارت روغن زیتون اضافی در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا، سپس می،ای چاشنی شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه در یک طرف یا تا زم، که کاملا پخته شوند، تفت دهید. می،ای پخته شده را داخل بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

میگوی جامبو در حال تفت دادن در ماهیتابه

بیشتر گرم کنید روغن زیتون اضافی در ماهیتابه و سپس اضافه کنید مارچوبه تازه نیزه هایی که به ،مت های 2 اینچی به علاوه ،د شده اند موسیر یا پیاز. فصل با نمک و فلفل سپس 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا مارچوبه ترد شود.

،د شده را اضافه کنید سیر تازه سپس تفت دهید تا بسیار معطر شود، حدود یک دقیقه یا بیشتر.

تفت دادن مارچوبه در ماهیتابه

مرحله آ، این است که میگوی پخته شده را به همراه آن به ماهیتابه بریزید پوست یک لیمو، به علاوه آب لیموی تازه. همه چیز را با هم مخلوط کرده و میگو را گرم کنید.

تفت دادن میگو و مارچوبه در ماهیتابه

فقط همین نوشته!! با جعفری تازه ،د شده و تکه های لیمو سرو کنید تا ضریب تازگی را افزایش دهید.

همانطور که گفتم، این غذا به تنهایی الهی است، اما می تو،د با برنج سفید، قهوه ای یا گل کلم پخته شده سرو کنید. مهم نیست که چگونه آن را سرو می کنید، می دانم که عاشق این غذای تازه و سالم خواهید بود - لذت ببرید!

کاسه میگو و مارچوبه

دستور العمل های شام سبک بیشتر + کم کربوهیدرات

جایزه ایمیل رایگان

شام آسان ساخته شده است

5 روز دستور العمل های ساده و در عین حال خوش طعم که استرس را از زمان شام دور می کند!

میگو و مارچوبه هم بزنید

ماهیتابه میگو و مارچوبه

شرح

ماهیتابه میگو و مارچوبه یک دستور شام سبک و خوش طعم و کم کربوهیدرات است که فقط در 15 دقیقه پخته می شود. فوق العاده آسان و بسیار خوشمزه!

کلاژ ع، ماهیتابه میگو و مارچوبه

ع، های اشلی مک لافلین



منبع: https://iowagirleats.com/shrimp-and-asparagus/