مافین کدو تنبل و بلغور جو دوسر – گیاهخواری با بودجه

مافین کدو تنبل و بلغور جو دوسر - گیاهخواری با بودجه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

اینها مافین کدو تنبل و جو دوسر نرم، مرطوب، کرکی، پر از طعم های گرم پاییزی، و به طور طبیعی وگان (شما آن را نمی د،د!) – یک صبحانه، برانچ، میان وعده یا دسر خوشمزه پاییز امسال!

مافین کدو تنبل و بلغور جو دوسر را روی یک سطح سفید تمام کنید

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

اگر به شما بگویم که قبلاً سه دسته کلوچه شکلاتی با کدو تنبل وگان، یک دسته کوکی بلغور جو دوسر کدو تنبل درست کرده‌ام و صبحانه صبحانه مافین جو دوسر گرم خورده‌ام، متوجه خواهید شد که چقدر به فصل کدو تنبل علاقه دارم. این بار، من همه موارد دلخواهم را با این مافین های کدو حلوایی جو دوسر سریع و آسان ،یب می کنم که فقط در دو کاسه با 15 دقیقه آماده سازی ،یب می شوند.

تهیه شده با یک فنجان پر از پوره کدو تنبل واقعی، سس سیب، ادویه پای کدو تنبل، شکر قهوه ای، و افزودن جو دوسر، این مافین های کدو تنبل را مرطوب و طعم دار، اما دل،ب تر و سالم تر، با بافتی غلیظ تر/جویدنی می کند. آنها سرشار از فیبر، ویتامین های گروه B و سایر مواد مغذی هستند تا صبحانه/میان وعده ای سیر کننده و رضایت بخش داشته باشند. امتیاز: آنها بدون لبنیات و تخم مرغ هستند و به راحتی می توان آنها را بدون گلوتن نیز تهیه کرد!

به دنبال راه های عالی تری برای لذت بردن از کدو تنبل در پاییز امسال هستید؟ کوکی های وگان چیپس کدو تنبل یا حتی پودینگ نان کدو تنبل را امتحان کنید.

یادداشت های مواد تشکیل دهنده

برای لیست کامل مواد اولیه و جایگزین ها به کارت دستور غذا مراجعه کنید.

مواد تشکیل دهنده این کلوچه های جو دوسر و کدو تنبل روی یک سطح سفید اندازه گیری می شوندمواد تشکیل دهنده این کلوچه های جو دوسر و کدو تنبل روی یک سطح سفید اندازه گیری می شوند

انواع دستور غذا و افزودنی ها

  • طعم پرتقال: حدود یک قاشق غذاخوری اضافه کنید تا طعم اسیدی ملایم و طعمی روشن داشته باشد.
  • قهوه: مافین های لذیذ با ادویه کدو تنبل را با 1 تا 2 قاشق چایخوری پودر اسپرسو حل شده در مقداری شیر گیاهی (در صورت ،وم به آرامی گرم کنید) درست کنید.
  • نارگیل: 2 تا 3 قاشق غذاخوری (خام یا برشته شده) نارگیل ،د شده را برای طعم ملایم و بافت بیشتر در این مافین های جو دوسر و کدو تنبل اضافه کنید.
  • مخلوط ،یک فنجان از هر یک از موارد زیر را به جای یا در کنار دانه کدو تنبل اضافه کنید.
    • میوه های خشک شده (مانند کشمش، زغال اخته و ،ما)
    • چیپس شکلات وگان (سفید، نیمه شیرین یا تلخ)
  • ک،: مافین های بلغور جو دوسر و کدو تنبل را با…
    • لعاب ادویه کدو تنبل (یا رنگ افرا)
    • پنیر خامه ای بدون لبنیات یا فراستینگ قهوه/کارامل
    • دارچین استروزل تاپینگ (این “کره ای”، شیرین و ترد است – درست همانطور که من در این کرامبل سیب گیاهی استفاده می کنم)
    • شکر دارچینی درشت (استفاده از اسپری دمرارا قبل از پخت)

طرز تهیه مافین کدو تنبل و جو دوسر

مرحله 1: ابتدا تمام مواد خشک (جو دوسر، آرد، بکینگ پودر، ادویه کدو تنبل و نمک) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۲: در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، مواد مرطوب (پوره کدو تنبل، سس سیب، شیر گیاه، و،ل و شکر) را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خوب با هم ،یب شوند. مراقب باشید که مخلوط را بیش از حد مخلوط نکنید.

ع، اکشن خمیر مافین را در قالب مافین نشان می دهدع، اکشن خمیر مافین را در قالب مافین نشان می دهد

مرحله 3: در این مرحله فر را با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین را بپوش،د. هر آستر مافین را با مخلوط کدو تنبل پر کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. قالب های مافین را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا خنک شوند و سپس به توری سیمی منتقل می کنیم تا کاملا خنک شوند. لذت ببرید!

این کیک بلغور جو دوسر کدو تنبل را در دمای اتاق یا گرم، به تنهایی یا با پوست میل کنید سبزی کره، کره آجیل، کره سیب، یا پخش شکلات وگان.

سوالات متداول

آیا می توانم از پوره کدو حلوایی خانگی استفاده کنم؟

بله، اما می تواند آبکی تر باشد، بنابراین ممکن است لازم باشد ابتدا آن را از طریق یک الک با پارچه پنیر صاف کنید تا زم، که به قوام کنسرو شده (45-60 دقیقه) برسد.

آیا می توانم آن را بدون گلوتن درست کنم؟

من امتحان نکرده‌ام، اما فکر می‌کنم می‌تو،د آرد AP را با یک ،یب بدون گلوتن جایگزین کنید، مانند آسیاب قرمز باب یا کینگ آرتور. همچنین از جو دوسر بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.

آیا می توانم از این مخلوط برای تهیه نان کدو حلوایی استفاده کنم؟

این باید خوب باشد، اگرچه من در واقع دستور العملی برای نان کدو تنبل وگان دارم که می تو،د آن را نیز بررسی کنید (یا برای زمان بندی / درجه حرارت فر از آن استفاده کنید).

آیا این کلوچه های جو دوسر و کدو تنبل سالم هستند؟

نسبتاً سالم است، اما می‌تو،د چند ماده را برای یک خوراکی سالم‌تر تعویض کنید. به ،وان مثال، آنها را با آرد گندم کامل درست کنید و شکر قهوه ای را با شکر نارگیل تصفیه نشده جایگزین کنید (در صورت تمایل مقدار را کاهش دهید).

آیا می توانم آب سیب را جایگزین کنم؟

بله، می‌تو،د از موز له شده استفاده کنید، اما برخلاف سس سیب، می‌تو،د طعم آن را بچشید – بنابراین از نظر فنی به مافین کدو تنبل، موز و جو دوسر تبدیل می‌شود (هنوز خوشمزه است!).

نکات دستور غذا برای حرفه ای ها

  • از آرد زیاد استفاده نکنیدهنگام اندازه‌گیری در فنجان، آن‌ها را در کیسه‌شان باد کرده، با قاشق داخل فنجان بریزید و روی آن را با پشت چاقو صاف کنید. از ریختن مستقیم فنجان در آرد خودداری کنید تا از مافین های متراکم و خشک جلوگیری کنید.
  • نه مخلوط را بزنید: زیرا گلوتن بیش از حد می تواند منجر به پنکیک متراکم و جویدنی شود. مخلوط را به آرامی مخلوط کنید تا زم، که ،یب شود.
  • تنظیم شیرینی: با خیال راحت مقدار را کمی افزایش/کاهش دهید.
  • برای کیک های کوچک/جامبو: زمان پخت را تنظیم کنید (معمولاً مافین های کوچک 12 تا 15 دقیقه طول می کشد). برای اطمینان از پخته شدن کامل از خلال دندان استفاده کنید.
مافین کدو تنبل و جو دوسر خود را در قالب مافین کامل کنیدمافین کدو تنبل و جو دوسر خود را در قالب مافین کامل کنید

دستورالعمل های ذخیره سازی

حرکت رو به جلو: مخلوط را از یک یا دو روز قبل بدون مواد مخمر آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. 30 دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کنید و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بپزید.

محل: باقیمانده مافین کدو تنبل وگان را در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 1-2 روز یا در یخچال به مدت 5-7 روز نگهداری کنید.

فریز کنید: به صورت جداگانه در بسته بندی پ،تیکی بپیچید و تا 3 ماه در زیپلاک/استاشر قرار دهید. آن را یک شب در یخچال، چند ساعت در دمای اتاق یا به سرعت در مایکروفر ذوب کنید.

مافین کدو تنبل و بلغور جو دوسر کامل در ظرف نگهداریمافین کدو تنبل و بلغور جو دوسر کامل در ظرف نگهداری
  • در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، بکینگ پودر، ادویه کدو تنبل و نمک را مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط، شیر گیاهی، پوره کدو تنبل، آب سیب، شکر و عصاره و،ل را با هم ،یب کنید. مخلوط را با مواد خشک به کاسه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و دانه های کدو تنبل را اضافه کنید. تا زم، که فر گرم شد آن را کنار بگذارید.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس قالب مافین را قرار دهید. هر آستر مافین را تا بالا با خمیر پر کنید.

  • به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود و سپس آن را به توری خنک کننده منتقل کنید.

  • قبل از لذت بردن، اجازه دهید کاملا خنک شوند.

  • از آرد زیاد استفاده نکنیدهنگام اندازه‌گیری در فنجان، آن‌ها را در کیسه‌شان باد کرده، با قاشق داخل فنجان بریزید و روی آن را با پشت چاقو صاف کنید. از ریختن مستقیم فنجان در آرد خودداری کنید تا از مافین های متراکم و خشک جلوگیری کنید.
  • نه مخلوط را بزنید: زیرا گلوتن بیش از حد می تواند منجر به پنکیک متراکم و جویدنی شود. مخلوط را به آرامی مخلوط کنید تا زم، که ،یب شود.
  • تنظیم شیرینی: با خیال راحت مقدار را کمی افزایش/کاهش دهید.
  • برای کیک های کوچک/جامبو: زمان پخت را تنظیم کنید (معمولاً مافین های کوچک 12 تا 15 دقیقه طول می کشد). برای اطمینان از پخته شدن کامل از خلال دندان استفاده کنید.

کا،ی: 181Kcalکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 5gچربی: 4gچربی اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی های تک غیر اشباع: 1gچربی های ترانس: 0.002gسدیم: 208میلی گرمپتاسیم: 192میلی گرمفیبر: 4gشکر: 9gویتامین A: 3817IUویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 94میلی گرمآهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

،ت: صبحانه، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: فر

رژیم غذایی: سبزی


منبع: https://plantbasedonabudget.com/pumpkin-oatmeal-،ins/