
بروزرسانی: 23 تیر 1404
لیست کامل غذاهای سنتی ایرانی + عکس مجله دوراونتاش
و از گذشته ایرانیان برای میزبانی از مهمان این غذای خوش رنگ و زیبا را انتخاب کردند. ته چین ترکیبی از برنج زعفرانی به همراه کمی ماست و گوشت مرغ یا گوشت قرمز که به صورت لایه لایه با برنج چیده می شود است. ته چین قالبی می تواند در مهمانی های مختلف سفره شما را زیباتر کند.
- سپس تکه های مرغ را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
- اگر بخواهیم نام غذاهای پرطرفدار ایرانی را بگوییم لیست بسیار بلند بالایی ازغذاها را خواهیم داشت که هرکدام طرفداران پر و پا قرص خودشان دارند.
- قیمه یزدیقیمه یزدی یکی از خورشتهای اصیل و خوشمزه یزد به حساب می آید که در اکثر رستوران های سنتی یزد می توانید آن را میل کنید و هر گردشگری حتما باید یک بار این غذا را امتحان کند.
- فوت کوزه گری این غذا در همان سبزیجات مخصوص و تعداد تخم مرغ استفاده شده برای جلوگیری از وا رفتن کوفته است.
- در اصل این خورشت را با گوشت مرغ می پزند اما امروزه آن را با گوشت گوسفند یا گوساله هم ترکیب می کنند.
گاهی از این غذا در گویش های عامیانه با نام قیمه نسا یاد می شود كه به اشتباه جا افتاده است. خورش به آلو جشنواره ای از طعم ها و بافت ها است و در طبخ آن از گوشت قرمز، به، آلو، پیاز و روغن و ادویه جات استفاده و با پلوی ایرانی مصرف می شود. ایرانی ها عاشق آلوی خشک شده هستند و یکی از کاربردهای این آلوها در خورش ها است. پیاز و گوشت و رب و ادویه ها را تفت داده و به آن آب اضافه می کنند تا بپزد، در ادامه به را مانند پرهای پرتقال برش می دهند و در نیم ساعت آخر پخت به غذا اضافه می کنند. خورش خانگی به آلو به خصوص در فصل زمستان بسیار دلچسب است.
همه ی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته چین! ته چین یكی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است كه معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. آبگوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود.
شیر پلو (سوتی پلو)
این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می آیند. کشک بادمجان یکی از غذاهای اصلی و محبوب در بین ایرانیان است که طعم خاص ترش و شور آن بسیار لذیذ است. در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می کنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م.. درون یک تابه 2 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. برنج آبکش شده را به کاسه تخم ها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس قابلمه ای را که برای پخت ته چین آماده کرده اید با روغن، چرب کنید.
فروش فوق العاده ایران خودرو دیزل + ثبت نام اقساطی، قیمت روز و سامانه
در ترکیب این دسر لذیذ از آرد و نشاسته ذرت، شیر، وانیل، شکر و گلاب می ریزند. عدس پلو علاوه بر اینکه از پلوهای محبوب در میان ایرانیان است، به عنوان یک غذای مناسبتی نیز محسوب می شود که به در مناسبت های خاص به عنوان نذری پخش می شود. اگر از محله های سنتی بازار تهران عبور کرده باشید، قطعاً نام دالون دراز به چشم شما خورده است. نام این رستوران از یکی از محله های قدیمی تهران گرفته شده است و قدمت آن به سال 1350 باز می گردد.
گردو و رب انار و پیاز را به آرامی تفت می دهند و تا سس غلیظی درست شود و بعد از آن مرغ یا اردک را به آن اضافه می کنند البته در برخی از مناطق برای تعادل طعم مقداری شکر هم به آن اضافه می کنند. رونق ماهیگیری، گیاهان و ادویه های مختلف و البته خوش\u200eسلیقگی، عواملی هستند که باعث می شود خوزستانی ها هم غذاهای خوشمزه ای داشته باشند. اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آنها نوش جان کنید و لذت ببرید. کباب درست کردن آنها در شب های بهار کنار زاینده رود، زبانزد است. اما اصفهانی ها به غیر از کباب، غذاهای خوشمزه دیگری می خورند. در ادامه چند مورد از غذاهای معروف اصفهان را معرفی می کنیم.
سپس کره را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و در قسمت های مختلف برنج قرار دهید. حالا نوبت آن است که قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید. برای تهیه باقالی قاتق اول سیرها را رنده می کنیم و سپس آن ها را درون مقداری روغن تفت می دهیم. اضافه کردن مقداری گردو آسیاب شده نیز می تواند طعم خوب غذای شما را دوچندان کند.