لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت  مجله تصویر زندگی
انتشار: اسفند 02، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی

خورش سیب سبز علاوه بر ویتامین های گروه B، منیزیم و فسفر دارد و اعصاب را آرام می کند. روغن کرمانشاهی، گوشت، لپه، روغن، سیب زمینی نیم پز، تخم مرغ، گردو، کشمش، پیاز سرخ شده، آب لیمو، شکر، نمک و رب گوجه فرنگی از مواد تشکیل دهنده هلو کباب هستند. طبخ این غذا کمی زمان بر است؛ اما مطمئن باشید که طعم و مزه نهایی آن، تمام زحمت های شما را جبران خواهد کرد.

به همین دلیل نان و برنج، بیشترین بخش خوراک ایرانی ها را تشکیل می دهند. خوراک های خوش طعم و اصیل، بخش مهمی از سفره های ایرانی را در بر می گیرد. اشکنه یکی از غذا های ساده ای هست که خیلی زود آماده می شود. سرعت بالای طبخ اشکنه، آن را به غذای مناسب مواقع ضرورت تبدیل می کند.

سغدو اگر طرفدار کله پاچه باشید، حتما از این غذای سنتی و البته کمی عجیب لرستانی خوشتان می آید. اگر اهل ریسک کردن در چشیدن غذاهای جدید نیستید، این غذا مناسب شماست چون زیبون یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که با اکثر ذائقه ها سازگار است. استان هرمزگان هم یکی از همین استان های جنوبی در جوار خلیج فارس است که بهشت غذاهای دریایی تازه و خوشمزه است. کبابسرای حاج علیمعروف ترین کبابی گرگان است که می گویند کباب یونانی را او بهگرگانآورده است. کباب کوبیده یونانی هم به همین شیوه آماده می شود و گوشت کباب کوبیده داخل لایه چربی پیچیده و به سیخ کشیده و کباب می شود.

  • سپس گوشت چرخ کرده را به داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • این غذای سنتی به خاطر مقوی بودن اش در ماه رمضان در وقت افطار و سحری میل می شود.
  • البته این غذا ها پرطرفدارترین غذاهای ایرانی نیستند و اگر به دنبال غذاهایی هستید که مورد علاقه اکثر مردم باشد حتما ادامه مقاله را مطالعه کنید.
  • کباب یکی از پر طرفدارترین و محبوب ترین غذاها در میان مردم ایران است.
  • انواع و اقسام غذا با ارزش غذایی بالا، می تواند عمر دوباره به شما ببخشد.

همچنین از ساعت ۸ هر شب، برنامه موسیقی زنده در رستوران سنتی شب های سرو برقرار است. در این رستوران علاوه بر غذاهای محلی، انواع کباب، نیز سرو می شود اما رستوران مکث به دلیل کیفیت و طعم خوب در غذاهای محلی خود معروف است. مرصع پلو از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی میباشد که از هویج، بادام، کشمش برای پخت آن استفاده میشود. ته چین مرغ که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها نیز از آن استفاده میشود.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

خورشت هویجاز اسم خورشت هویج معلوم است که باید خورشت خوش آب و رنگی باشد. به جای لوبیا قرمز می توانید از لوبیا چیتی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که نمک نباید از ابتدا به گوشت اضافه شود؛ زیرا باعث دیرپز شدن گوشت می شود. به جای رب انار از آب نارنج تازه نیز می توان استفاده کرد. شما می توانید حبوبات را جداگانه بپزید تا آش شما زودتر آماده شود. آب مورد استفاده برای پخت کوفته ها نباید بیش از حد باشد؛ زیرا در غیر اینصورت کوفته ها از هم باز می شوند و ظاهر خود را از دست می دهند.

در انتها روی آن پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو را روی آن بریزید و نوش جان کنید. در یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید تا خوش رنگ تر شود. برای درست کردن حلیم بادمجان ابتدا باید گوشت و پیاز را در کنار یکدیگر تفت دهیم و همراه مقداری آب روی شعله قرار دهیم تا به خوبی بپزد. نیم ساعت قبل از برداشتن خورش از روی شعله نمک، فلفل و زردچوبه به همراه لیمو عمانی را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه آخر نیز مقداری زعفران دم کرده روی خورش بریزید. برای مثال بهتر است برای تهیه این غذا به سراغ میگو های بزرگ و درشت نروید. علاوه بر این، ادویه های این غذا که شامل زردچوبه، فلفل قرمز و گرد لیمو هستند را به هیچ وجه از قلم نیندازید.

غذاهای سنتی ایرانی

داخل فضای رستوران حوضچه ای فیروزه ای تعبیه شده است که آب در آن جریان دارد و محیط رستوران را بسیار دیدنی می کند. آجرهای سنتی، صندلی های چوبی و سقف های قوسی شکل، همه المان های سنتی به خوبی رعایت شده اند. یکی از مهم ترین تفریحاتی که می توانید در تهران تجربه کنید، رستوران گردی است. در تهران صدها رستوران مختلف وجود دارند که هر یک در تلاش هستند تا با ابتکار عمل خود، مشتری های بیشتری جذب کنند. در همین راستا در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین رستوران های سنتی تهران آشنا کنیم.

در آشپزخانه مردمان بوشهر انواع غذاهای دریایی تازه صید شده پیدا می شود و بوشهر را می توان بهشت طرفداران غذاهای دریایی دانست. گوشت لوبیا یکی از معروف ترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینه های اولی باشد که در سفر به کاشان تست می کنید. سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل می شود.

سپس از آن ها گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و آن ها در یک قابلمه بچینید. دو عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید و آن ها را در یک تابه با روغن تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، شنبلیله، هل و آبغوره را به پیاز داغ بیفزایید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کوفته آماده شود. خلال پسته و بادام را به زرشک سرخ شده در تابه بیفزایید و برای چند ثانیه تفت دهید.

داغ ترین ها

می توانید این غذای ایرانی خوشمزه را ترش یا ملس درست کنید. رستوران سنتی باغ فردوس یکی دیگر از رستوران های تهران محسوب می شود که فضایی سنتی و تماشایی دارد. این رستوران به خوبی با اشیای عتیقه دکور شده و طراحی آن را به صورت هنرمندانه ای با در های چوبی، مقرنس کاری، شیشه رنگی، فرش های دست بافت و پشتی های ترکمن انجام داده اند. در این رستوران انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، فرنگی و دریایی در کنار چای و قلیان سرو می شود. فضای این رستوران خانوادگی است و می توانید از آن برای برگزاری دورهمی، مهمانی یا مراسم خود استفاده کنید. در این رستوران سنتی، از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، گروه موسیقی اجرای برنامه زنده دارد و می توانید از شنیدن نوای موسیقی سنتی ایرانی نیز لذت ببرید.