
بروزرسانی: 24 تیر 1404
لیست کامل طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی سنتی و محلی ایران کوک
کشک ها را به همراه کمی آب در یک ظرف بریزید تا خیس بخورند. در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند. پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آن ها را بسابید.
در نهایت، گوشت پخته شده را با مخلفات در ظرف بکشید و برنج را روی آن بریزید. استان لرستان در غرب کشور با نام سرزمین آبشارها مشهور است و هر سال، گردشگران بسیاری به آن سفر می کنند. غذاهای محلی این منطقه از قدمت و تنوع بسیاری برخوردار هستند و بدون شک، شما را عاشق خود خواهند کرد. غذاهای محلی این استان، غذاهای ساده ای هستند که در طول سال ها در نواحی مختلف، به خصوص توسط عشایر استفاده می شده اند و به سادگی در هر شرایطی قابل تهیه هستند. هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمی ترین و معروف ترین غذاهای بومی استان کرمانشاه است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد.
- این رستوران فضاسازی بی نظیری دارد و می توانید غذای خوشمزه خود را داخل آلاچیق سنتی میل کنید.
- سپس آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به همراه لوبیای پخته، سیر داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط اسفناج و ماش بیفزایید.
- همان طور که گفتیم نام غذاهای ایرانی معمولا از موادی که در طرز تهیه غذای خوشمزه ایرانی استفاده شده، گرفته شده است.
- خورش سیب سبز علاوه بر ویتامین های گروه B، منیزیم و فسفر دارد و اعصاب را آرام می کند.
- پس از پخت کامل ماش و کم شدن آب داخل قابلمه، مقداری آب سرد در قابلمه بریزید تا پوست ماش کنده شود و به روی آب بیاید.
روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای اتاق برای دو ساعت استراحت کند. خمیر را پس از گذشت این زمان به تکه های کوچک تر تقسیم کنید و روی یک پارچه تمیز بچینید. خمیر باید برای دو روز، زیر نور آفتاب و در هوای خشک قرار بگیرد. پس از این مدن زمان، خمیر را با دست به شکل پودر دربیاورید و صبر کنید تا پودر هم کاملا خشک شود. پودر خمیر را پس از خشک شدن کامل، آسیاب کنید تا آرد کشک سالاری به دست آید.
۱۹. غذاهای محلی استان خوزستان
قلم ابزاری است برای فرار از واقعیت، واقعیت تلخ زندگی روزمره که هر ثانیه با آن درگیر هستیم. عمر آدمی اجازه نمی دهد تا به همه جا سفر کند، اما می توان بر بال قلم نشست و بر فراز آسمان خیال پرواز کرد. چاره ای که به آن عادت کردم و ترک عادت نیز موجب مرض است... با خوردن این غذا مقادیر زیادی کلسیم و ویتامین D به بدن می رسد که در حل مشکلای مانند یبوست و همچنین پوکی استخوان بسیار مفید است. در ادامه ی این مطلب قصد داریم شما را با چندتا از این غذاها آشنا کنیم.
طرز تهیه کباب برگ
رستوران رزفر یکی دیگر از بهترین رستوران های سنتی تهران است که در شمال پایتخت قرار دارد. دکوراسیون داخلی این رستوران کاملاً از سبک سنتی معماری اصیل یزدی الهام گرفته است. غذاهای این رستوران کیفیت بسیار خوبی دارند و در دستور پخت آن از بهترین مواد اولیه، مخصوصاً زعفران استفاده می شود.
یکی دیگر از غذاهایی که حتما باید در اردبیل آن را بچشید، ترشی قورمه است؛ چون این غذا فقط خاص اردبیل است در شهر دیگر آن را پیدا نمی کنید. این غذا به دلیل طعم شیرینش معمولاً همراه با سبزی خوردن سرو می شود. جالبه بدانید در شهر قزوین ادویه مخصوصی وجود دارد که برای پخت و مزه دار کردن گوشت این غذا ازش استفاده می کنند. در این مطلب به معرفی برخی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ می پردازیم.
سپس خلال بادام و پسته از قبل شسته شده را به زرشک ها بیفزایید و آن ها را برای ۳۰ ثانیه تفت دهید. خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته را نیز به همراه زعفران به زرشک بیفزایید و آن ها را پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید. نصف مخلوط زرشک را به گوشت ها بیفزایید و بقیه آن را برای تزئین کنار بگذارید. در ابتدا خرماها را از وسط و بدون متلاشی کردن، برش بزنید و هسته آن ها را دربیاورید. سپس کره را در یک تابه متوسط گرم کنید و خرماها را در آن تفت دهید تا پوست آن ها براق شود. آب برنج را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید.
طرز تهیه کوفته تبریزی
رستوران سنتی سیمرغ ظاهری کلاسیک و در عین حال شیک و امروزی دارد. این رستوران دارای سالنی بسیار بزرگ است و با وجود سرو قلیان، دود آن سایر مهمانان را آزار نمی دهد. زمانی که وارد این رستوران می شوید، در بخش جلویی سالن، متوجه سکوی اجرای موسیقی زنده خواهید شد. برای سرو غذا، از شما عزیزان در آلاچیق های سنتی و خاص پذیرایی می شود.
سپس تکه های مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغ ها طعم بگیرند و سرخ شوند. اگر می خواهید از ران مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید، آن ها را با ادویه جات بپزید یا سرخ کنید. پس از سرخ شدن تکه های مرغ، شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
این سفره معمولا برای گرفتن حاجت های مهم نذر می شود و برگزاری آن، قانون مشخصی دارد. طبخ اردک شکم پر به زمان و حوصله بسیاری نیاز دارد؛ اما مطمئن باشید که به محض مزه کردن آن، متوجه می شوید که این غذا ارزش زمانی که برای آن سپری کرده اید را داشته است. اردک شکم پر، یک غذای بسیار مجلسی و متفاوت است که با حضورش در سفره مهمانی، رنگ متفاوتی به سفره شما خواهد بخشید و همگان را خوشحال خواهد کرد. اگر به لبو و کدو حلوایی دسترسی دارید، می توانید از هر دوی آن ها در تهیه این خورش استفاده کنید.