لیست غذاهای سنتی ایرانی کترینگ آتیسا
انتشار: اسفند 23، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

لیست غذاهای سنتی ایرانی کترینگ آتیسا

پیچاق قیمه را می توان به عنوان ناهار یا شام و همچنین برای سحری و افطاری سرو کرد. پیچاق قیمه مانند دیگر نسخه های خورش قیمه، همراه با برنج سرو می شود و معمولا آن را با پیاز داغ تزئین می کنند. با مراجعه به مقاله انواع خورش قیمه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، می توانید با طرز تهیه انواع این خورش و همچنین پیچاق قیمه (خورش بادام) آشنا شوید و آن ها را در منزل درست کنید. به این ترتیب که با حرارت دادن کره محلی مرغوب، دوغ آن از روغن جدا و سرخ می شود. در انتهای کار، ساری یاغ را صاف و تورتا را از کره جدا می کنند.

  • در ظرف دیگری عدس ها را به همراه مقداری آب پخته و سپس آبکش می کنیم.
  • قلیه ماهی جنوبی با سبزی قلیه (گشنیز و شنبلیله)، ماهی جنوبی، تمر هندی و ادویه جات تهیه می شود.
  • این خورش سنتی را با نمک، فلفل و لیمو عمانی مزه دار می کنند.
  • در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده می شود.
  • برخی افراد، کمی زنجفیل تازه یا نصف قاشق چای خوری زنجفیل را در خورش قیمه می ریزند تا غذا طعم و تندی خوبی به خود بگیرد.
  • در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند.

هم می تواند برای یک ناهار خانوادگی و هم جمع های دوستانه گزینه خوبی باشد. اگر دوست دارید یک طرز تهیه کوبیده خوشمزه و خانگی ولی با طعم بیرون داشته باشید حتما آموزش ما رو که با ویدیو برای شما قرار دادیم رو مشاهده کنید. در ضمن اگر رژیم دارید و نمیتونید از گوشت قرمز استفاده کنید آموزش پخت کباب کوبیده مرغ رو ببنید.

بعد از گذشت 45 دقیقه که پخت ته چین به پایان رسید، آن را به آرامی روی یک ظرف مناسب برگردانید. حال نوبت آن است که با زرشک و خلال پسته آن را تزیین کنید. برنج را هم به صورت کته پخته و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود. مواد را خوب در کنار یک دیگر تفت دهید و یک قطعه چوب دارچین نیز به آن اضافه کنید. میزان ترش و شیرین بودن خورش فسنجان به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد پس میزان رب انار و شکر را خودتان تنظیم کنید. سعی کنید شعله گاز را کم کرده و به قورمه سبزی اجازه دهید به خوبی جا بیفتد.

۱۰ اشتباه رایج در آشپزی که شما هم مرتکب می شوید

لوبیا پلو شیرازی که برخلاف لوبیا پلو های رایج طرز پخت متفاوتی دارد و در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی قرار میگیرد. سبزی پلو با ماهی که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بوده و خوردن آن در ایام خاص مانند شب عید جز رسومات نیز میباشد. زرشک پلو با مرغ که شاید بتوان گفت خوشمزه تربن غذای ایرانی با مرغ است. مثل کوفته های یزدی که چند نوع داشتند، قلیه های یزدی هم انواع مختلفی دارند.

طرز تهیه خورشت بادمجان گوده گیلان

عدس، پیاز داغ و مرزه که کمی با هم جوش خوردند، رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم جا بیفتد. در صورت تمایل می توانید از آب گوشت یا آب قلم نیز استفاده کنید که طعم و مزه بسیار خوشمزه تری به آش می دهد. تکه های گوشت را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آن ها را با هم تفت دهید تا گوشت، تغییر رنگ دهد. سپس فلفل و ادویه دلخواه خود را در تابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید.

کلانه که به عنوان یکی از قدیمی ترین فست فودهای دنیا شهرت دارد، با نام «پیتزای کردی» نیز شناخته می شود. نان کلانه در کشورهای همسایه مانند افغانستان، آذربایجان و ترکیه نیز با روش طبخی مشابه نان کلانه ایرانه، درست می شود؛ اما نام های متفاوتی دارد. به طور مثال، به این نان در کشور افغانستان، «بولانی»، در ترکیه، «گزلمه» و در آذربایجان، «سبزله گوتاب» می گویند. دو قاشق سوپ خوری روغن را در یک تابه دیگر بریزید و زرشک ها را روی حرارت ملایم گاز، کمی تفت دهید.

طرز تهیه خورش کدو مسما بسیار راحت است و در آن علاوه بر گوشت، از انواع گوشت استفاده می شود. بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید. یکی از بهترین غذاهای ایرانی که به شمال کشور تعلق دارد، «خورش غوره مسما» است. در طرز تهیه خورش غوره مسما از گوشت مرغ یا اردک استفاده می شود.