برای تهیهی آن ابتدا باید خار و ریشه اضافی آن را بگیرید. شکل ظاهری خورشت دوغ پای شباهت زیادی با خورشت قیمه دارد اما طعم آن کاملا متفاوت است. برای تهیه این غذا به جای آب از دوغ محلی ترش استفاده شده که باعث میشود طعم آن نسبت به قیمه ترشی بیشتری داشته باشد. دلمه از جمله غذاهایی است که برای تهیه آن باید وقت زیادی صرف کنید. این غذا با برگ مو، کلم، فلفل دلمه و … تهیه شده و فضای میانی آنها را با برنج، سبزیجات مختلف و گوشت پر میکنند.
به خاطر همین ترکیب بی نظیر توریست ها به آن علاقه مند هستند. در آشپزی ایرانی به غذاهایی خورش گفته میشود که به عنوان غذای اصلی در کنار برنج سرو میشود. اما جالب است بدانید که خورش ماست شبیه غذای اصلی نیست و بیشتر شبیه یک دسر شیرین است، اتفاقا خیلیها عاشق آن هستند. اگر شما نام خورش را از روی آن بردارید و با چشم بسته آن را تست کنید، میگویید چقدر این دسر خوش طعم است.
- علاوه بر این گزینه ها جوجه کباب، خورش قیمه، خورش بادمجان، لوبیا پلو، دلمه، کوفته تبریزی، آش رشته با حلیم نیز با توجه به نوع پختی که دارند می توانند در این گزینه ها قرار گیرند.
- سبزیجات و صیفی جات رایج در غذاهای ایرانی شامل کدو تنبل، اسفناج، لوبیا رشته ای، نخود فرنگی، جعفری و هویج میشود.
- اینها نشانه این است که همه ایران قورمه سبزی را متعلق به خود میدانند.
- این غذای به ظاعهر ساده فوت و فنهایی دارد که اگر آنها را رعایت کنید، مطمئناً یکی از بهترین غذاهای موجود در مهمانی خواهد شد.
- آبگوشت یک غذای سنتی و خوشمزه است که دورهمی میچسبد و به همین دلیل اکثر ایرانیان در ظهر جمعه آن را درست میکنند.
آنها به دلیل داشتن ویتامین B از سرماخوردگی جلوگیری می کنند و مصرف آهن را افزایش می دهند. تا اینجا غذاهایی که از آنها یاد کردیم همه دارای گوشت یا مرغ بودند، اگر وجترین هستید و یا به طعم گوشت و مرغ علاقه ای ندارید، کشک بادمجان انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. این غذا بسیار مورد توجه توریست های خارجی قرار میگیرد. ماست، آب، خیار خرد شده، کشمش برای متعادل کردن طبع، گردوی خرد شده، گیاهان تازه مانند نعنا و ریحان و در نهایت چاشنی نمک و فلفل، یک آب دوغ خیار بینهایت خوشمزه را میسازد. مقداری گلبرگ خشک شده گل رز نیز برای افزایش عطر و طعم روی آن ریخته میشود و با تکههای نان برشته خورده میشود. بعضی از ما خاطره خوبی از بو و طعم تخم مرغ پخته و بافت لیز تخم مرغ نیمپز نداریم.
برای درست کردن زیره پلوی خوشمزه به ۴ قاشق غذاخوری زیره نیاز دارید. سپس آن ها را درون قابلمه بگذارید و در قابلمه را بگذارید و همچنین حرارت اجاق گاز را ملایم کنید و حدود یک ساعت به آن وقت دهید تا سینه مرغ به طور کامل پخته شود. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و در داخل قابلمه آب جوش بگذارید. و سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا رنگ بگیرد. در مرحله بعد گوشتهامونرو به قطعات دلخواه برش میزنیم. برای اینکه گوشتها بهخوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اونهارو به پیاز و ادویههای در حال تفت اضافشون میکنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه.
انواع اشکنه ایرانی
اگر شما می توانید این کباب را بپزید، خوشحال می شویم که در بخش نظرات، راه کارهای خود را با ما و سایر فاینداتوری ها به اشتراک بگذارید. خورش کرفس از آن خورشهایی است که خوب درآوردن آن کار سادهای نیست. ممکن است شما جایی خورش کرفس بخورید و خوشتان بیاید و فردای آن روز خورش کرفس دیگری را نخورید.
۵۵- سبزی پلو با ماهی
برای طرز تهیه قیمه نثار ابتدا پیازها را نگینی کنید و بعد از سرخ کردن پیاز گوشتهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی زهم گوشت از بین برود و رنگش عوض شود. برای طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و اصیل به ادامهی مطالب کلیک کنید. برای تهیه قیمه با سیب زمینی ابتدا پیازها را سرخ میکنیم. هویج پلو هم از غذاهای فوری و خوشمزه ای است که در دسته بندی غذاهای پلویی و چلویی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است.
لوبیا پلو :
رای ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ یا گوشت قلقلیبه مطلب آن مراجعه کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که بیشتر برای پذیرایی از مهمان مناسب است. در درون مرغ از آلوهای جنگلی و بخارا به همراه رب انار، سیر و سبزیجات معطر به همراه هویج و سیب زمینی استفاده میشود. برای ادامهی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ اینجا کلیک کنید. در برنج این غذا باقالی و شوید میریزیم و همین طعم برنج را عالی خواهد کرد.