لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو
انتشار: اسفند 04، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو

در شکل دیگر آن، سیرابی را با برنج، آلو، شوید و روغن حیوانی می پزند که رنگ آن مثل کله پاچه زرد است. در این غذا شکم ماهی سرخو یا سنگر را خالی می کنند و بعد با مخلفاتی مثل گشنیز، شوید، پیاز خرد شده، ادویه و فلفل پر می کنند. برای تهیه سوراغ مخلوط ماهی مومغ و آب نمک و خاک سرخ هرمز و پوست نارنج را با نمک زیاد درون ظرفی در بسته به مدت 10 تا 20 روز در آفتاب می گذارند تا غلیظ شود.

  • شله مشهدیاسم شله مشهدی را فک کنم همه شنیدید، شله یکی از غذاهای سنتی و معروف مشهد به حساب می آید و چون از حبوبات و گوشت تهیه می شود، بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی هم دارد.
  • برای خوردن قوروت بادمجان، مقداری نان خشک را در ظرف تیلیت می کنند و آن را به همراه بادمجان سرخ شده میل می کنند.
  • غذاخوری های حاشیه زنده رود، خیابان های اطراف میدان نقش جهان، هتل های اصفهان و غیره از گزینه های پیش روی شما برای چشیدن بهترین خورش ماست عمرتان هستند که نباید از آن غافل شوید.
  • در ادامه طرز تهیه بز قورمه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو مشاهده کنید.
  • و از گذشته ایرانیان برای میزبانی از مهمان این غذای خوش رنگ و زیبا را انتخاب کردند.

به طور کلی در شهرهای شمالی ایران، غذاهای زیادی با طعم ترش پیدا خواهید کرد. مثل سیر که عضو اصلی غذاهای گیلانی بود، اناردون هم یکی از پایه های ثابت تمام غذاهای مازندرانی است. برای تهیه خورشت ناردون، ابندا مرغ را حسابی سرخ می کنند. در کنار آن اناردون و پیاز داغ و رب انار را هم سرخ می کنند. اگر دوست ندارید خورشت ناردون شما خیلی ترش شود، می توانید از کمی شکر برای شیرین تر شدن آن کمک بگیرید. زرشک پلو یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که اکثرا در مجالس سرو می \u200eشود و معمولا آن را با گوشت مرغ طبخ می \u200eکنند.

در مرحله اول باید گوشت ها را به ابعاد دلخواه خرد کرده، درون قابلمه قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ گوشت ها کمی تغییر کرد لوبیاهای خیس شده یا نیم پز شده را به ترکیب تان اضافه کنید. کمی مواد را در کنار یک دیگر تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. از آنجا که کالری این غذا تا حدودی بالاست و جزو غذا های سنگین به شمار می رود، توصیه می شود آن را برای وعده ناهار میل کنید. معمولاً این غذا همراه با ترشی هایی که تند هستند سرو می شود. به عنوان نوشیدنی هم می توان به سراغ شربت های خانگی رفت.

طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه و مجلسی به روش ایلامی

مجمع به سینی گرد و لب کنگره دار از جنس رویی یا استیل گفته می شود. معمولا هر مجمع برای سه نفر در نظر گرفته می شود و افراد به شکل گرد دور سینی جمع می شوند و غذا را میل می کنند. بهتر است از گندم سبوس دار برای تهیه این آش استفاده کنید. برخی افراد، خلال ها را در شهد میجوشانند تا کاملا شیرین شوند.

۱۶. غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان

اگر بیماری قلبی دارید در پخت ماهی شکم پر به جای کره به سراغ روغن زیتون بروید و غذایتان را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید. با این کار آنتی اکسیدان های موجود در این مواد به بهبود بیماری تان کمک زیادی خواهند کرد. آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است. ولی ممکن است به دلیل سختی پخت آنها، به خصوص در آپارتمان های امروزی، کمتر به سراغشان بروند. یکی از نکات مثبت کباب تابه ای آن است که برخلاف تصوری که از نام کباب به ذهن می رسد، می توان آن را به راحتی در منزل و در شرایط مختلف تهیه کرد.

گاهی اوقات نیز گوشت قیمه ای یا قلقلی سرخ شده با پیاز نیز در کنار آن قرار می گیرد که ترکیب فوق العاده لذیذی را به وجود می آورد. علاوه بر لپه و کشمش در مانی پلو می توانید از خلال پرتقال، بادام و پسته نیز استفاده کنید. پیاز خرد شده را در روغن کمی سرخ کنید و سپس گردو آسیاب شده یا آرد گندم را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در اواخر پخت، آلوچه و برگه های زردآلو که از قبل در آب گرم خیسانده بودید، به خوراک اضافه کنید تا بپزد و ترشی آن ها به خورد غذا برود. برخی افراد در این غذا از گوشت قلقلی و لپه استفاده می کنند. نخود چرخ شده، سیب زمینی رنده شده و سیر و پیاز رنده شده را در یک کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و ورز دهید.

جالب است بدانید که منوی این رستوران محدود به غذاهای سنتی نیست و انواع غذاهای فرنگی نیز در آن به چشم می خورد. در ضمن همه شب به جز ایام سوگواری، از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، برنامه موسیقی زنده سنتی با اجرای خوانندگان و نوازندگان بنام تهران برگزار می شود. رستوران و سفره خانه سنتی عمارت تهرانپارس، یکی از پاتوق های دنج برای دورهمی های دوستانه محسوب می شود. این کافه رستوران، ظاهری بسیار ساده و بی آلایش دارد و انواع غذاهای سنتی را سرو می کند.

در محدوده دربند و درکه تهران، صدها رستوران سنتی مختلف به چشم می خورد؛ اما در این میان باید به رستوران اس پی یو به عنوان یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران اشاره کرد. این رستوران فضاسازی بی نظیری دارد و می توانید غذای خوشمزه خود را داخل آلاچیق سنتی میل کنید. البته اگر در فصل سرما قصد مراجعه به این رستوران را دارید، نگران نباشید؛ زیرا رستوران اس پی یو دارای ۲ بخش فضای باز و فضای سربسته و گرم است. در منوی این رستوران انواع غذاهای سنتی، فرنگی و همچنین چای و قلیان به چشم می خورد. البته به یاد داشته باشید که این رستوران در اکثر روزهای سال شلوغ است و باید برای دریافت خدمات، کمی صبر داشته باشید.

در زمان های دور که افراد به یخچال دسترسی نداشتند، برای نگهداری گوشت، آن را قورمه می کردند؛ فرآیند سختی که همچنان در میان مردم روستا ها و عشایر استان کرمان از جمله شهر بابک جایگاه خاصی دارد. آن ها برای قورمه کردن گوشت، بزغاله را در اواسط پاییز ذبح می کردند و سپس پوست آن را به صورت خیکی می کندند تا از آن مشک درست کنند. لاشه بز در ادامه تمیز شده و از جایی مانند سقف راهرو یا دالان آویزان می شد تا برای یک شب به اصلاح لاشه ببندد.

برای تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده می توانید یک بار سبزی را خوب سرخ کنید و سپس آن را با گوشت تفت دهید. قله ماسوا، یکی از غذاهای محلی ایلام است که با آش ماسوا تفاوت بسیاری دارد. این غذا که در واقع همان کله پاچه است، با کشک سرو می شود و بسیار مقوی و سیرکننده است. شما می توانید برای تزئین سوتی پلو، کشمش و خرما را در روغن یا کره به همراه دارچین تفت دهید و آن ها را در انتها روی برنج بریزید.