
بروزرسانی: 23 تیر 1404
لیست انواع غذاهای ایرانی معرفی پرطرفدارترین غذاهای مجلسی ایرانی
آلبالو پلو به عنوان یک غذای سنتی و اصیل گزینه ای رنگارنگ و زیبا برای مهمانی های شما می باشد. این غذا که از ترکیب برنج و آلبالو با گوشت چرخ کرده قلقلی و یا تکه های مرغ پخته می شود، ترکیب زیبا و رنگینی به سفره شما می دهد. لوبیا پلو غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. این غذا در زمان نسبتا کم و بسیار ساده و آسان تهیه می شود اما با این وجود طعمی فوق العاده و دوست داشتنی دارد. عطر و طعم لوبیا به همراه برنج ترکیب بسیار جذابی می سازد که برای اکثر افراد مطلوب و خواستنی است. می توان این خورشت را به همراه سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده، در کنار برنج ایرانی خوشمزه برای یک مهمانی ساده سرو کرد.
امكان دارد بارها این غذا را با نام های كباب دیگی یا كباب بشقابی هم دیده باشید كه نشان دهنده ی روش های مختلف تهیه و طبخ آن است. كوفته تبریزی یكی از مشهورترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است. همان طور كه از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می آید.
- پیازهای نگینی یا خلالی خرد شده را در همان تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند.
- برای خوشمزه تر شدن خورش قورمه سبزی، این خورش را با گوشت گوسفند و قلم گوسفند درست کنید.
- اگر مهمانی با تم سنتی برگزار می كنید، لازم است كه آبگوشت را به عنوان غذای اصلی سرو كنید.
- در ادامه به معرفی معروف ترین غذاهای سنتی کرمان می پردازیم.
- اگر دوست دارید یک طرز تهیه کوبیده خوشمزه و خانگی ولی با طعم بیرون داشته باشید حتما آموزش ما رو که با ویدیو برای شما قرار دادیم رو مشاهده کنید.
- سپس یک عدد مغز گردو و چند عدد کشمش (و در صورت تمایل آلو بخارا) را در مغز کوفته قرار دهید و آن را ببندید.
سپس زعفران دم کرده، نمک و فلفل را به رب بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید. پس از یک دقیقه، غوره را در تابه بریزید و آن ها را نیز تفت دهید. مهم ترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است.
البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فن هایی دارد که کدبانوهای ترک زبان، به خوبی آن را بلد هستند. کوفته تبریزی با سویا هم درست می شود که می توان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است. در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانی هاست. معمولا کرمانی ها در طرز تهیه بز قورمه از گوشت بزغاله استفاده می کنند. اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است.
طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی
شما می توانید از رب گوجه فرنگی نیز برای خوش رنگ کردن پلو عربی استفاده کنید. یک روش دیگر طبخ این است که تکه های گوشت را از آب گوشت خارج نکنید و برنج را با همان آب گوشت و تکه های گوشت و یک عدد لیموعمانی دم کنید. سفره بی بی سه شنبه، سفره ای فقیرانه است که وسایل لازم برای آن را از هفت خانه که فردی به نام فاطمه در آن ها باشد، تهیه می کنند.
کوفته سه لایه با سس مخصوص (کوفته شکم پر)
شما می توانید از لیمو امانی کامل هم استفاده کنید؛ اما در این صورت، آبگوشت شما کمتر ترش می شود. برای این کار، حتما لیموها را سوراخ کنید و از قبل در آب قرار دهید. شمامی توانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را نیز به این خوراک اضافه کنید. اگر مرغ شما پخت، اما خورش به روغن نیفتاد، مرغ را از غذا دربیاورید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود. در تهیه این نسخه از فسنجان به جای رب انار از ماست یا کشک استفاده می شود و به همین دلیل، طعم این فسنجان با هر فسنجانی که تاکنون امتحان کرده اید، متفاوت است. ترکمن ها یکی از اقوام ترک تبار ایران هستند که در حاشیه شرقی دریای خزر در استان گلستان و بخش هایی از استان خراسان موسوم به ترکمن صحرا زندگی می کنند.
این شهر قدیمی از زمان حکومت قاجار تا به امروز، پایتخت سیاسی و اقتصادی کشور بوده است و به همین دلیل، در طول سال ها افراد بسیاری با فرهنگ ها و سنت های مختلف به آن مهاجرت کرده اند. شاید درست به همین علت نتوان غذاهای محلی تهران را مانند دیگر استان ها به تفکیک نام برد. شله امیری، یکی از غذا های محلی خوشمزه ایلام است که با ترکیب ماش، برنج محلی (برنج عنبربو)، پیاز، روغن محلی، نمک و فلفل درست می شود.