
بروزرسانی: 17 تیر 1404
لیست انواع بهترین طرز تهیه غذاهای ایرانی سنتی + مواد لازم دکور پلاس
خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش می پزند. 20 آش محبوبی که بیشترین طرفدار را دارند، شامل موارد زیر می شود. این تنها بخشی از لیست بلند بالای غذاهای ساده ایرانی است. اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم. مرغ، لپه، سبزی های محلی و معطر و ادویه ها دست به دست همدیگر می دهند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کته پلای شمالی نوش جان کنید. اگرچه ممکن است ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما بسیار خوشمزه و لذیذ است.
- البته برای تهیه این خورش می توان از گوشت گوساله، مرغ، بوقلمون یا حتی قارچ نیز استفاده کرد.
- آش آماج حتی در خود کرمان هم به سبک های مختلف طبخ می شود، یکی از موادی که سبب ایجاد طعم متفاوتی در این غذا می شود قره قروت است.
- در کف قابلمه، ته دیگ مورد نظر خود را بچینید و به صورت لایه لایه، برنج و مخلوط هویج، خلال نارنج و پیاز داغ را در قابلمه بریزید.
- پس از یک ساعت، لیموعمانی ها را از خورش بیرون بیاورید و زعفران، نمک و دارچین را به خورش اضافه کنید.
چرا که غذایی اصیل و سنتی بوده و از گذشته های دور در انواع مجالس و مناسبت های مختلف مانند بدرقه مسافر و عروسی و… تهیه می شده است. این غذا انواع مختلفی دارد و در مناطق گوناگون کشور با توجه به سبزیجات و مواد موجود در آن بخش و متناسب با سلیقه خانم های خانه دار به شیوه های مختلف و طعم های متفاوت تهیه می شود. لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود.
۲۴. غذاهای محلی استان تهران
شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای یزد و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. علاوه بر این، ردپای غذاهای تند هندی و عربی نیز در گوشه و کنار مناطق مختلف خوزستان به چشم می خورد که خوردن هر یک از آن ها لذتی دوچندان را نصیبتان می کند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان خوزستان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.
انواع کتلت ها
پیشهاد می کنیم مقاله کلاس آشپزی را برای اطلاعات بیش تر مطالعه فرمایید. آموزشگاه آریا تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران، بهترین خدمات آموزشی آشپزی را به شما عزیزان ارائه می کند. اگر علاوه بر آشپزی سنتی به درست کردن فست فود ها نیز علاقمند هستید، بهتر است دوره آموزش فست فود آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید. اگر بخواهیم نام غذاهای پرطرفدار ایرانی را بگوییم لیست بسیار بلند بالایی ازغذاها را خواهیم داشت که هرکدام طرفداران پر و پا قرص خودشان دارند.
۱۶. غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان
شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شده تر باشد ولی لرستانی ها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست می شود. طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان در عین شباهت زیاد به کشک بادمجان، تفاوت های زیادی هم با آن دارد. در بین طرز تهیه انواع غذاهایی که در این سایت مشاهده خواهید کرد انواع غذاهای سنتی ایرانی به همراه غذاهای محلی و طرز تهیه آنها را مشاهده می کنید. برای طرز تهیه دلمه شکم پر ابتدا گوجه ها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید. پیاز ها را به همراه مقداری روغن درون تابه بریزید و تفت دهید.