
بروزرسانی: 23 تیر 1404
لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
و البته در فصل زمستان هم می توان آن را به وسیله مربای آلبالو و یا آلبالو های تابستانه که در فریزر نگه داری شده اند تهیه کرد. به طور کلی آلبالو پلو را می توان ملس یا شیرین طبخ کرد که بسته به سلیقه شما دارد. اگر به دنبال غذاهای برنجی (چلو و پلو) هستید حتما این مطلب رو مطالعه کنید. اول سیری در ایران، بعدا سفر در ایران - سایت سیری در ایران مجوز نشر دیجیتال برخط را از رسانه های دیجیتال کسب کرده و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است. همچنین نماد اعتماد الکترونیکی را از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت اخذ نموده است. امیدواریم که سایت "سیری در ایران" برای شما مفید بوده و بتوانید از مطالب آن بهره کافی ببرید.
این خوراکی جالب با ترکیبی از نان لواش خشک شده معروف قزوینی، پنیر، خیار، سبزی خوردن های تند، گردو و پیاز داغ تهیه می شود. قورمه بهمردم شیراز به غذاهای شیرین علاقه دارند و قورمه یکی از غذاهای سنتی شیراز با طعمی شیرین و دلپذیر است. این غذا از ترکیب کلم قمری یا سنگی، پیاز، برنج، گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه و سبزی های معطر همانند تره، ریحان، ترخون و شوید تهیه می شود. قلیه ماهیقلیه ماهی یک نوع خورش خوشمزه و محلی خوزستان است و در خیلی از شهرها آن را همراه با برنج صرف می کنند.
آش آماج کرمانآش آماج یکی از آش های پرطرفدار و قدیمی در کرمان است که با ترکیبی از سبزی، آردگندم، گیاهان دارویی، سرکه یا قره قوروت تهیه می شود. در این مطلب به معرفی برخی از این آش ها و آبگوشت های متنوع می پردازیم. در این مطلب به معرفی چند تا از این غذاهای خوشمزه و بی نظیر می پردازیم. در انتها هم از چند غذای محلی کمتر شناخته شده و عجیب و غریب می گوییم که شاید دوست داشته باشید در آینده امتحانشان کنید. 70 غذا که به یک خطه و منطقه ی خاص تعلق دارند و با شیوه ای منحصربه فرد توسط افراد محلی آن منطقه طبخ می شوند را ، به شما معرفی می کنیم.
- پس از بخار کردن برنج، شعله گاز را کم کنید و دم کنی بگذارید تا هزاری دم بکشد.
- این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه می شود.
- سپس آن ها را در روغن تفت دهید و کمی زعفران در آن بریزید.
اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانی ها خواهد بود. خورش فسنجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در پخت آن از گردو استفاده می شود. روغن گردو و طعم بی نظیر آن باعث شده تا این خورش به یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی تبدیل شود. سرو این خورش در کنار یک برنج ایرانی درجه یک، طعم ماندگاری را برایتان ایجاد خواهد کرد. اگر از توریست های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می کنند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند.
طرز تهیه مرغ ترش
امکان دارد بارها این غذا را با نام های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان دهنده ی روش های مختلف تهیه و طبخ آن است. ته چین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است.
این غذا به دلیل استفاده از ماش، دارای فیبر زیاد و طبعی گرم است و به عنوان دارویی برای درمان سرماخوردگی شناخته می شود. یوان آش، یکی از آش های سنتی و مقوی استان البرز است که با برنج، عدس، سبزی آش، شلغم، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه درست می شود. خوراک لوبیا پیله، یکی از غذاهای محلی و فصلی استان البرز است که در تابستان طبخ می شود.
گوشت استفاده شده در خورش خلال، گوشت گوسفند یا گوساله است؛ اما در برخی از طرز تهیه ها از گوشت سفید مانند گوشت مرغ یا بوقلمون نیز برای تهیه این خورش استفاده می شود. یکی از مهم ترین مواد اولیه خورش خلال بادام کرمانشاهی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است که طعم و عطر بی نظیری به این غذا هدیه می کند. این خورش مانند دیگر خورش های ایرانی با برنج سرو شده و همراه با سبزی خوردن، انواع ترشی و سالاد شیرازی به سر سفره آورده می شود. برای تهیه این غذای فوق العاده لذیذ و راحت به برنج، لپه باقالای زرد، زعفران دم کرده، پیاز، زردچوبه، نمک، کره، روغن و فلفل نیاز دارید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خورشتی، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را در غذا بریزید و روی شعله متوسط هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
طرز تهیه آش بادمجان
از جمله موادی که داخل مرغ می گذارند می توان به انواع سبزیجات، پیاز داغ، گردو، زرشک، قیسی، آلو و آب نارنج اشاره کرد. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلانی که عطر و بویش، دل همه را می برد، خورشت سیر قلیه است. مرغ، لپه، سیر و رب گوجه فرنگی اصلی ترین موادی است که در سیر قلیه می ریزند.
غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناخته شده را در بر می گیرند که اغلب به دو دسته تقسیم می شوند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده می شوند و غذاهای شل، آب دار و آش مانند. در واقع، غذاهای اصفهان معمولا از ترکیب حبوبات و گوشت تشکیل می شوند که به صورت له شده درمی آیند و با نان تازه و سبزی خوردن سرو می شوند. در این میان غذاهای گرمی شبیه به سوپ و آش نیز وجود دارند که باز هم گوشت نقش پررنگ و مهمی در آن ها ایفا می کند. برای سرو سوتی پلو با گوشت، کافی است گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده ورز دهید و به شکل کوفته قلقلی دربیاورید.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی می باشد که در نوع خود بی نظیر است . بعضی از غذا ها نیز محلی هستند و ساکنان سایر مناطق، حتی اسم آن ها را هم نشنیده اند. سعی کردیم در معرفی این لیست غذا های ایرانی، به نکات بالا توجه کرده و به گزینه های متنوعی اشاره کنیم. از آنجا که کشور ما خاک حاصل خیز فراوانی دارد، شالی کاران در مناطق مختلف به کشت برنج می پردازند.