لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
انتشار: فروردین 12، 1403
بروزرسانی: 23 تیر 1404

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار

همه ی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته چین! ته چین یکی از غذا های ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. این غذا بر حسب نوع آن با مرغ، گوشت، بادمجان و… نیز همراه می شود.

  • پختن آلبالو پلو در عین سادگی نیازمند یک فوت و فن خاص است که هرکسی نمی \u200eتواند آن را به خوبی بپزد.
  • سوراغ در واقع یک نوع دسر معروف در استان هرمزگان است که برای طعم دادن به غذاهای دیگر و همراه غذای اصلی میل می شود.
  • بعد در بشقاب ها تکه های نان چرب شده را می گذارند و رویش خورش می ریزند.
  • سنتی ترین ته دیگ ایرانی، برنج برشته شده است؛ هرچند انواع مختلفی نیز دارد، به عنوان مثال سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه می گذارند و روی آن برنج می ریزند و می گذارند تا سرخ و طلایی شود.
  • این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعفران، پسته و بادام جزو غذاهای پرطرفدار برای مهمانی ها و مناسبت های مهم در قزوین محسوب می شود.

سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا ماش ها سرد شوند. پس از خنک شدن ماش، آن ها را چنگ بزنید تا تفاله های ماش (پوست ماش) جدا شود. از طعم و مزه فوق العاده ای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبت ها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی می پزند. ترخینه، یکی از غذاهایی است کهدر فصل زمستان و به دلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده می شود. البته ترخینه را به عنوان غذای محلی دیگر استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز می شناسند.

خورش عدس طالقان (مرجو خورش)

در واقع، حضور آلو باعث می شود تا این خورش، طعمی ملس و خوشمزه داشته باشد. لطفاً آش ترش زنجان که به ثبت رسیده را لیست غذاهای خوب ایرانی اضافه فرمایید. در طرز تهیه مرصع پلو معمولا از گوشت مرغ استفاده می شود. غذای سنتی در اکثر مناطق ایران وجود دارد و البته در بعضی از شهرهای ایران شهرت بیشتری دارد.

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو

وقتی صحبت از سفر به جنوب ایرانمی شود، یکی از اولین چیزهایی که به ذهن می رسد، غذاهای متنوع و خوش آب و رنگ جنوبی با ادویه های تند و آتشی آن است. ماش پلو یک پلوی مخلوط و یکی از غذاهای محبوب و اصیل گرگانی است. حاج علی می گوید که «کمتر از ده سال قبل وقتی یک مغازه خیلی کوچک کبابی داشتم یک روز که مواد کوبیده اضافه آمده بود آن ها را مانند جگر کفنی لای چربی پیچیدم و سیخ زدم و خیلی خوشمان آمد.

در مرحله بعد مقداری آب ب قابلمه اضافه می کنیم طوری که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. بعد از آن که عطر سیر بلند شد، پاچ باقلا را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. حالا حلیم بادمجان شما آماده شده و می توان در کنار کشک و نعنا آن را سرو نمود. بعد از آنکه آب داخل قابلمه به خوبی تبخیر شد همه مواد را داخل غذاساز ریخته و در کنار یکدیگر میکس می کنیم. شعله زیر قابلمه را روشن کرده و تا زمان تبخیر شدن آب غذا صبر می کنیم. سپس گردوهای خرد شده را به درون روغن ریخته و در کنار پیاز کمی تفت دهید.