لوبیا سبز سرخ شده • دو عدد انجیر بنفش
انتشار: دی 08، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

لوبیا سبز سرخ شده • دو عدد انجیر بنفش


  1. اولین قدم برای سرخ ، لوبیا سبز، تهیه ماهیتابه ای است که من، همه افراد باشد. ما از یک قابلمه سس درب دار استفاده می کنیم، زیرا برای پخت آن به درب آن نیاز دارید.
  2. روی حرارت متوسط، شروع به پختن سیر در کره برای چند دقیقه می کنید تا معطر شود. شما سعی نکنید آن را طلایی کنید، زیرا ممکن است تلخ شود.
    لوبیا سبز را به کاسه سس روی کره و سیر اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنیدلوبیا سبز را به کاسه سس روی کره و سیر اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید
  3. سپس لوبیا سبز را مستقیماً روی کره سیر در کاسه سس اضافه کنید. آنها را خوب بریزید تا زم، که حس کنید لوبیا شروع به پختن کرد. فصل مال آنهاست
    با دست چند قاشق آب روی لوبیا سبز بریزید با دست چند قاشق آب روی لوبیا سبز بریزید
  4. برای پخت کامل حبوبات باید چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. نمی خواهید زیاد اضافه کنید، فقط ۲ قاشق غذاخوری در ابتدا کافی است تا لوبیاها کاملا بپزند.
    درب قابلمه سس را بگذارید تا لوبیا سبز خوب بپزد درب قابلمه سس را بگذارید تا لوبیا سبز خوب بپزد
  5. حالا درب آن را گذاشته و حرارت را روی ملایم قرار دهید. به این ترتیب حبوبات به تدریج آب را جذب کرده و کاملاً نرم می شوند.
    ماهیتابه بدون درب با لوبیا سبز کاملا پخته شده روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین برای چند دقیقه تا نرم شود ماهیتابه بدون درب با لوبیا سبز کاملا پخته شده روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین برای چند دقیقه تا نرم شود
  6. وقتی لوبیاها آماده شدند، باید نرم و لطیف شوند و مایع بیشتری در تابه نباشد. می تو،د آن را بچشید و اگر نرم تر دوست دارید آب بیشتری اضافه کنید.
  7. و حالا شما آن را دارید. یک ماهیتابه عالی از لوبیا سبز سرخ شده که می تو،د آن را سرو، تزیین و بی نهایت تزیین کنید.
    نمای نزدیک از یک بشقاب لوبیا سبز سرخ شده با پنیر پارمزان، مقداری پوست لیمو، فلفل چیلی و آجیل برشته شده نمای نزدیک از یک بشقاب لوبیا سبز سرخ شده با پنیر پارمزان، مقداری پوست لیمو، فلفل چیلی و آجیل برشته شده
  8. در همان قابلمه، پوست لیمو، آب ۱ عدد لیمو و نیمی از مغزهای تفت داده شده را اضافه کنید. چاشنی را تنظیم کنید، سپس لوبیاها را در یک بشقاب قرار دهید.
  9. با پنیر پارمزان، آجیل بیشتر و مقداری فلفل چیلی تزیین کنید.

نکاتی برای لوبیا سبز سرخ شده عالی

  1. لوبیاها ،صر قهرمان در اینجا هستند. حتما از لوبیاهای تازه یا منجمد با کیفیت خوب استفاده کنید. اگر لوبیا سبز منجمد، ارگ،ک و بچه بهترین هستند، نیازی به آب ، آنها ندارید. اگر تازه باشند، بیبی لوبیا عالی است.
  2. اطمینان حاصل کنید که همه لوبیاها به یک اندازه باشند، به خصوص اگر تازه هستند، و اگر نه، آنها را برش دهید تا یکنواخت بپزند.
  3. پایه کره اختیاری است، می تو،د از روغن زیتون، روغن آووکادو یا روغن آووکادو برای یک غذای با طعم خنثی استفاده کنید.
  4. ترفند برای به دست آوردن لوبیا سبز کاملا نرم این است که مقداری مایع پخت و پز اضافه کنید. می تو،د از استاک یا آب استفاده کنید.
  5. هرگز مایعات زیادی اضافه نکنید زیرا لوبیاها خیس می شوند. با 2 قاشق غذاخوری شروع کنید و در صورت ،وم هر بار 1 قاشق چایخوری اضافه کنید.
  6. روش ایده آل برای خوب پختن لوبیا این است که آنها را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین بپزید. به این ترتیب مایع را به خوبی جذب می کنند و تا آ، می پزند.
  7. اگر می خواهید غلظت نرم تری داشته باشید، می تو،د مایع بیشتری اضافه کنید، اما این کار را به تدریج انجام دهید.
  8. زم، آماده است که نرمی آن به دلخواه شما باشد و سپس می تو،د آن را بی نهایت میل کنید.

نمای کناری لوبیا سبز سرخ شده نمای کناری لوبیا سبز سرخ شده

انواع لوبیا سبز سرخ شده

این بهترین ،مت است. ما این دستور را همانطور که سال ها و سال ها پیش در اروپا انجام می دادیم درست کردیم. ما عاشق سادگی، روشنایی و طعم آن شدیم. از این گذشته، ما اهل منطقه مدیترانه هستیم، بنابراین احساس می کنیم خانه هستیم. با این حال ما آن را با تغییراتی درست کردیم و آن را دوست داشتیم!

  • آسیایی: مقداری زنجبیل با سیر اضافه کنید، مقداری سس سویا و سس فلفل دلمه ای شیرین اضافه کنید. با دانه های کنجد و لوبیا سبز پایان دهید. خیلی خوب
  • شیرین و تند. دستور کره اضافی و عسل داغ را تمام کنید.
  • تابستان یونان: وقتی لوبیاها پختند سس سالاد یون، را اضافه کنید و اجازه دهید طعم ها را جذب کنند. این یک غذای مورد علاقه تابست، و یک غذای جانبی BBQ است که نمی تو،د از دست بدهید!
  • پنیری: با مقدار زیادی پنیر چدار تمام کنید و بگذارید با حرارت لوبیاها آب شود.
  • فلفل قرمز- مقداری دستور العمل روغن چیلی اضافه کنید، یا لوبیا را به میگوی چیلی خود اضافه کنید تا مقداری از سس آن را خیس کنید!
  • سالاد سرد وقتی خنک شد مقداری سس پارمزان سیر اضافه کنید.
  • لباس می پوشند در سس شوید مخصوص ما با مقداری فتا کرامبل.

طرز سرو لوبیا سبز آب پز

این به خودی خود یک غذای عالی است. به طور جدی رضایت بخش، دل،ب، مغذی و خوشمزه است. همچنین یک غذای جانبی عالی برای هر نوع پروتئین است.

با غذاهای دریایی مانند ،چنگ سرخ شده با کره، هالیبوت، باس دریایی شیلی، دستور پخت ماهی کاد و غیره عالی است.
با یک تکه استیک Ribeye یا بهترین استیک نوار نیویورک و با برخی از بهترین دستور العمل های پوره سیب زمینی ما همراه است.
با دستور غذای بوقلمون، مرغ عسلی داغ، اسکالوپینی مرغ، کاپرز مرغ و موارد دیگر عالی است!

لوبیا سبز کاملا پخته شده در بشقابلوبیا سبز کاملا پخته شده در بشقاب

چگونه غذا را از قبل آماده کنیم، باقیمانده غذا را ذخیره کنیم و دوباره گرم کنیم؟

از آنجایی که این یک دستور پخت نسبتاً سریع است، ترجیح می دهیم آن را فوراً درست کنیم. با این حال، می تو،د آن را از قبل آماده کنید و پس از پخته شدن در قابلمه، آن را تزئین نکنید. کافی است تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید. وقتی آماده سرو شد، لوبیا سبزها را در همان تابه روی حرارت ملایم گرم کنید و تزیین کنید.

مقدار باقی مانده به مدت 3 روز در یخچال نگهداری می شود. برای گرم ، دوباره آنها می تو،د آنها را در مایکروویو در یک بشقاب قرار دهید. منجمد ، لوبیا سبز پخته شده را توصیه نمی کنیم زیرا به مایع تبدیل می شوند.

غذاهای جانبی گیاهی برای تهیه

سیب زمینی شیرین پر شده
بهترین دستور پخت پوره سیب زمینی
مارچوبه سرخ کن بادی
سیب زمینی شیرین هاسلبک
پوره سیب زمینی
سیب زمینی سرخ شده کدو سبز
سالاد بادمجان سرخ شده
گراتن سیب زمینی شیرین ترد
کدو حلوایی بلوط برشته


منبع: https://www.t،urplefigs.com/sauteed-green-beans/