این سرخ کن هوا فیله گوشت خوک دستور غذا در داخل بسیار مرطوب و بیرون ترد است و در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود آن را با ادویه های خوش طعم مزه دار کنید و سپس در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید. به مدت 20-22 دقیقه
عاشق فیله گوشت خوک هستید؟ فیله گوشت خوک قابلمه فوری، فیله گوشت خوک کبابی، یا فیله گوشت خوک Sous Vide را امتحان کنید.
این واقعاً بهترین فیله گوشت خوک سرخ کن با هوا در اینترنت است! ما تصمیم گرفتیم یک دستور پخت گوشت خوک با هوا سرخ کن درست کنیم که در داخل بسیار مرطوب و آبدار و از بیرون کاملاً ترد است.
،یب منحصر به فرد ادویه ها در مالش خشک طعم طبیعی گوشت خوک را افزایش می دهد، در حالی که سرخ کن هوا یک فضای داخلی آبدار و یک بیرون ترد را تضمین می کند.
فیله گوشت خوک سرخ کن هوا چیست؟
- فیله گوشت خوک: فیله گوشت خوک در بسته های 1 یا 2 تایی عرضه می شود. بنابراین اگر در بسته های 2 تایی عرضه می شود هر دو را بپزید.
- شکر قهوهای: طعم شیرینی را اضافه می کند و به ایجاد پوسته کاراملی روی گوشت خوک کمک می کند.
- پودر سیر و پودر پیاز: اینها عمق طعم خوش طعمی را ارائه می دهند.
- فلفل قرمز دودی: طعم دودی و رنگ زیبایی به گوشت خوک می دهد.
- نمک و فلفل کوشر: برای چاشنی و نشان دادن طعم سایر مواد ضروری است.
- پودر آویشن خشک و ،دل: اینها به ترتیب طعم لطیف خاکی و تند می دهند.
- روغن زیتون: کمک می کند تا مالش خشک به گوشت خوک ب،بد و در هنگام سرخ ، با هوا ظاهری ترد ایجاد می کند.
سوالات متداول
فیله گوشت خوک را در سرخ کن با چه دمایی باید بپزم؟
سرخ کن خود را با دمای 400 درجه فارنهایت برای بهترین نتیجه از قبل گرم کنید. این دمای بالا یک بیرونی ترد را تضمین می کند و در عین حال داخل را آبدار و لطیف نگه می دارد.
پخت فیله گوشت خوک در سرخ کن هوا چقدر طول می کشد؟
معمولاً حدود 20 تا 22 دقیقه طول می کشد تا فیله گوشت خوک در سرخ کن هوا پخته شود. با این حال، زمان پخت می تواند بر اساس اندازه فیله و مدل سرخ کن بادی خاص متفاوت باشد.
فیله گوشت خوک باید به چه دمای داخلی برسد؟
USDA پختن گوشت خوک را در دمای داخلی 145 درجه فارنهایت برای مصرف ایمن توصیه می کند. برای اطمینان از دقت، از دماسنج گوشت استفاده کنید.
آیا می توانم به جای استفاده از مالش خشک، فیله گوشت خوک را مرینیت کنم؟
کاملا! یک ماریناد می تواند طعم بیشتری را به گوشت خوک ببخشد. فقط مطمئن شوید که گوشت خوک را قبل از سرخ ، با هوا خشک کنید تا از ترد بیرونی آن اطمینان حاصل کنید.
برش های گوشت خوک
مطمئن نیستید که تمام برش های مختلف گوشت خوک از کجا می آید؟ ما آن را آسان کردیم. جزئیات بیشتر در مورد گوشت خوک را در دستور العمل های گوشت خوک ما بررسی کنید!
بیشتر بد،د
تغییرات
به راحتی می تو،د با ادویه های دیگر مانند زیره سبز، پودر فلفل قرمز یا مالش گوشت خوک خانگی ما برای طعمی متفاوت آزمایش کنید. می تو،د شکر قهوه ای را با عسل یا شربت افرا جایگزین کنید تا شیرینی متفاوتی داشته باشید. در نهایت، اگر ترجیح می دهید، می تو،د به جای روغن زیتون از روغن های دیگری مانند روغن آووکادو یا روغن کانولا استفاده کنید.
دمای داخلی فیله گوشت خوک
دمای داخلی گوشت خوک را بررسی کنید و وقتی به دمای داخلی 145 درجه فارنهایت رسید آن را از سرخ کن بادی خارج کنید.
برای یک فیله کمیاب تر: فیله گوشت خوک را وقتی به دمای 138 تا 140 درجه فارنهایت رسید از سرخ کن خارج کنید و در حالت استراحت به پختن ادامه می دهد و مرکز کمی صورتی و آبدار ایجاد می کند.
برای یک فیله مرغوب تر: وقتی فیله گوشت خوک رسید از سرخ کن بیرون بیاورید 148-150 درجه فارنهایت و در حالت استراحت به پختن ادامه می دهد.
آن را امتحان کنید!
Thermoworks Thermapen
سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را Thermapen ONE دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.
ذخیره سازی
اجازه دهید فیله گوشت خوک سرخ کن شما کاملا خنک شود. سپس آن را در یک ظرف بزرگ شیشه ای انتقال دهید.
حدا،ر 3-5 روز در یخچال نگهداری شود.
دستورالعمل فریزر
برای یخ زدن باقیمانده فیله گوشت خوک، بگذارید کاملا خنک شود. سپس آن را در یک کیسه پ،تیکی به اندازه گالن در فریزر منتقل کنید. تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید و تا 3 ماه منجمد کنید.
دستورالعمل گرم ، مجدد
- مایکروویو: یک وعده فیله گوشت خوک را در یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. سپس روی آن را با سس باقیمانده تزیین کنید. مایکروویو را به مدت 60 تا 90 ث،ه روی حرارت بالا قرار دهید.
- فر: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس روی ظرف پخت را با اسپری آشپزی اسپری کنید. فیله گوشت خوک پخته شده را اضافه کنید و سپس 1/4 فنجان آب گوشت یا آب را به کف ظرف پخت اضافه کنید. حدود 20 دقیقه یا تا زم، که مرکز آن گرم شود، بدون پوشش بپزید.
پیشنهادات خدمت
فیله گوشت خوک سرخ کن خود را با سبزیجات مورد علاقه خود مانند لوبیا سبز، کلم برو،ل بو داده با بیکن یا مارچوبه کبابی در فویل جفت کنید.
دستور پخت گوشت خوک سرخ کن با هوا
این فیله گوشت خوک بسیار مرطوب و خوش طعم با هوا در عرض چند دقیقه آماده می شود. با طرف های سرخ کن هوای مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!
آمادگی:15 دقایق
پختن:20 دقایق
جمع:35 دقایق
چربی 11
کربوهیدرات ها 8
پروتئین 35
دستورالعمل ها
-
سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سبد سرخ کن بادی را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.
-
مالش خشک را درست کنید. شکر قهوه ای، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز، نمک، آویشن، ،دل و فلفل را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
-
فیله گوشت خوک را با یک حوله کاغذی بکشید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و سپس گوشت خوک را با مالش خشک مزه دار کنید.
-
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سبد سرخ کن هوا بریزید.
-
فیله گوشت خوک را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. گوشت خوک را با روغن زیتون باقی مانده بپاشید.
-
گوشت خوک را به مدت 10 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید، گوشت خوک را برگرد،د و 10 تا 12 دقیقه دیگر بپزید.
-
دمای داخلی گوشت خوک را بررسی کنید و وقتی به دمای داخلی 145 درجه فارنهایت رسید آن را از سرخ کن بادی خارج کنید. اگر فیله گوشت خوک خوب پخته شده میل دارید، مدت بیشتری بپزید.
-
گوشت خوک را از سرخ کن خارج کرده و اجازه دهید حدود 5 دقیقه قبل از برش دادن استراحت کند.
نکات و نکات
- بسیاری از فیله های گوشت خوک در 2 بسته (دو فیله 1.5 پوندی) عرضه می شوند. اگر اینطور است، می تو،د از یک فیله برای این دستور استفاده کنید و فیله دیگر را فریز کنید. یا؟ می تو،د این دستور غذا را دو برابر کنید و در نهایت با 2 فیله گوشت خوک تهیه کنید.
- اگر فیله کمیابتری را ترجیح میدهید، وقتی فیله گوشت خوک به دمای 138 تا 140 درجه فارنهایت رسید، آن را از سرخکن خارج کنید و در حالت استراحت به پختن ادامه میدهد و مرکز کمی صورتی و آبدار ایجاد میکند.
- به راحتی می تو،د از 1-2 قاشق غذاخوری از مالش خشک مورد علاقه خود استفاده کنید گوشت خوک خشک مالش برای کمی طعم متفاوت
ارزش غذایی
کا،ی: 267کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 8g پروتئین: 35g چربی: 11g فیبر: 1g قند: 5g
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.
[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-pork-tender،/