شاطر عباس غذاهای لذیذ ایرانی را در یک آشپزخانه اوپن، درست روبروی قسمت غذاخوری آماده و طبخ میکند. این رستوران یک رستوران شلوغ است که دارای فضای داخلی دنج و سنتی است که با دیوارهای کاشیکاری شده، نورپردازی ملایم و رومیزیهای تزئین شده دکور شده است. اما ما در ادامه لیستی از بهترین رستوران های شیراز را نیز ارائه میکنیم تا در هر کجای شهر که بودید در مواقع گرسنگی خودتان را سریعاً به یکی از آنها برسانید. گاهی مقداری آبلیمو و شکر روی ظرف میریزند تا طعم آن بیشتر حس شود. همچنین برخی آشپزها از نخودفرنگی در این غذای ایرانی استفاده میکنند.
از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوبترین غذاهاست. در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده میشود و در اصل جنوبیها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده میکنند. به دستور پخت غذاهای ایرانی، خورش میگو را هم اضافه کنید. جنوبیها در طرز تهیه خورش میگو، از سس گوجه فرنگی هم استفاده میکنند. البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید.
خورش بهآلو جشنوارهای از طعمها و بافتها است و در طبخ آن از گوشت قرمز، به، آلو، پیاز و روغن و ادویهجات استفاده و با پلوی ایرانی مصرف میشود. ایرانیها عاشق آلوی خشک شده هستند و یکی از کاربردهای این آلوها در خورشها است. پیاز و گوشت و رب و ادویهها را تفت داده و به آن آب اضافه میکنند تا بپزد، در ادامه به را مانند پرهای پرتقال برش میدهند و در نیم ساعت آخر پخت به غذا اضافه میکنند. خورش خانگی بهآلو بهخصوص در فصل زمستان بسیار دلچسب است. در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید.
- با اضافه کردن رب گوجه فرنگی به خورشت قیمه نثار نیز میتوانید به جذب آهن در این غذا کمک زیادی کنید.
- با این تفاوت که در آن به جای گوشت یا ماهی از میگو استفاده میشود و تنوع سبزیجات آن کمتر است.
- این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، میتوانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید.
- باقالی پلو بیشتر در اواخر بهار و تابستان که باقالی های سبز و تازه وجود دارد و برنج تازه به درست شده است طبخ می شود.
ممکن است اگر از قبل با مزه شولی آشنایی نداشته باشید کمی غافلگیر شوید چون برای پختن این غذا از سرکه استفاده میکنند و طعم ترشی دارد. با اقامت در اقامتگاه بوم گردی در یزد و خوردن آش شولی یک مسافرت تاریخی و سنتی را امتحان کنید. مواد اولیه تاس کباب شباهت زیادی به مواد مایه ماکارونی دارد. سیب زمینی، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی و دارچین برای پختن تاس کباب یزدی مورد استفاده قرار میگیرد.
پلو سبزیجات؛ غذایی خوشمزه و مجلسی بدون گوشت
فیلینگ حاوی گردو، پیاز سرخ شده و آلو یا کشمش خیس شده است. برای سرو غذا، از شما عزیزان در آلاچیقهای سنتی و خاص پذیرایی میشود. همچنین یکی از غرفههای این رستوران به فروش صنایع دستی مردم ترکمن و سوغات آنها اختصاص داده شده است.
این غذای خوشمزه که اصالت آن به شهر تبریز و خطه آذربایجان برمی گردد یک غذای سنتی و اصیل است که از گدشته در سفره های مناطق مختلف ایران جای خود را باز کرده است. این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده و برنج و لپه و انواع سبزیجات معطر و آلو یا خرما و گردو تهیه می شود. کوفته ها در مناطق مختلف سایزهای متفاوتی دارند، یادم میاد مادر بزرگم داخل کوفته ها جایزه میذاشت. میتوانید از آن برای اثبات خوشخوراک بودن ایرانیها و همچنین آشپزی فوق العادهمان در مقابل مهمان خارجیتان استفاده کنید.
در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۱ شب گروه موسیقی زنده، برنامه اجرا میکنند تا شما را سرگرم کنند. منوی غذاهای این رستوران بسیار متنوع و باکیفیت است و البته قیمت منصفانهای دارد. فضای رستوران کاملاً خانوادگی است و میتوانید از آن برای برگزاری مراسم خود استفاده کنید. پیاز خام و سبزیجات تازه به ویژه ریحان نیز با آن استفاده میشود. کباب کوبیده ایرانی در بین گردشگران بسیار موردپسند بوده و خیلی از افراد ایران را با این غذا میشناسند.
معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس دادهاند و با ذائقه ایرانیها کاملا سازگاری دارند. کباب تابهای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانههای ایرانی دوستداران پروپاقرص خودش را دارد. امکان دارد بارها این غذا را با نامهای کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است.
برای دیدن بلندترین کوه های ایران به کدام شهرها سفر کنیم؟
برای تهیه این سمبوسه، ترکیبی شامل گوشت چرخکرده، سبزیجات، سیر، فلفل و رب را داخل نان لواش میپیچند. بریان را هم در خانه و هم در رستورانها تهیه و سرو میکنند. دوپیازه که به دوپیازه آلو هم معروف است، از غذاهای ساده و خوشمزه شیرازی است. برای تهیه این غذا، از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و ادویه استفاده میشود. آش سبزی از لذیذترین آشهای ایرانی و از غذاهای سنتی شیراز است. همان طور که از نامش پیداست در این آش انواع مختلف سبزی به فراوانی استفاده میشود.
چوگان شیرازی یا تهچین مرغ و بادمجان
البته این را هم از قلم نیندازید که برای داشتن تهدیگ خوب و دلچسب لازم است آن را مدت زمان بیشتری روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی پخته شود و خودش را خوب بگیرد. شهر بوشهر جزو استانهای جنوبی کشور است که از فرهنگی غنی برخوردار است و بالطبع غذاهای محلی و سنتی ویژهای دارد. کوفته سیرابی و دنده پلو ایلامی از غذاهای محبوب این استان به شمار میروند. این سوپ، یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهر ارومیه است و در زبان ترکی به آن ” یارما شوباسی” میگویند. دلیل مشهور بودن این غذا, داشتن فیبر فراوان و مواد مغذی در تهیه آن است که برای پیشگیری از بیماریهایی همچون سرطان پیشنهاد میشود.