غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو
انتشار: اسفند 28، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

غذای سنتی؛ معرفی 17 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی گل من و تو

بعد از پختن سس، کوفته ها را باید درست کنید و مواد میانی را در آن ها بگذارید و فرم دهید. مقداری از برنج ها را با دست بردارید؛ اگر دانه های برنج کاملاً نرم شده بودند، آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. سپس یک کاسه بزرگ آورده و زرده های تخم مرغ را درون آن بریزید.

  • یکی از ویژگی های طبخ ماهی شکم پر این است که می توان آن را درون فر یا روی گاز پخت.
  • برای شروع طرز تهیه ته چین مرغ، ابتدا یک قابلمه تهیه کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید.
  • جالب است بدانید که منوی این رستوران محدود به غذاهای سنتی نیست و انواع غذاهای فرنگی نیز در آن به چشم می خورد.

ممکن است که شما بو و عطر زیره را دوست نداشته باشید، اما این غذا تجربه یکبار امتحان کردن را دارد. در این لیست غذاهایی نام برده می شوند که در واقع در فرهنگ ما بیشتر به نام لیست غذاهای بدون برنج شناخته می شوند. عدس پلو که جز غذاهای مجلسی ایرانی بوده و در نذورات و مجالس رسمی نیز سرو میشود. بر عکس همه آش های دیگر که همه دوست دارند داغ داغ همراه با سیر و نعناع داغ میل کنند، آش یخ را باید سرد سرو کرد. اصلاً به همین دلیل هم از اسم آش یخ برای نامگذاری آن استفاده شده است.

یکی از بهترین غذاهایی که می توانید در رستوران های شهرهای این استان میل کنید اکبر جوجه است. اگر از دنده کبابی صرف نظر کردید یا به رستورانی رفته اید که این غذا را تمام کرده بود، می توانید خورشت خلال بادام یا آش سورانه را تجربه کنید. قورمه سبزی که از سبزی، لوبیا قرمز و گوشت بره درست می شود، ترش و پر سبزی است.

طرز تهیه کباب برگ

در این میان ماهی های چرب تر مثل ماهی های آزاد، ماهی قزل آلا، ساردین و… جزو سالم ترین انواع ماهی ها به شمار می روند. به همین دلیل توصیه می کنیم در تهیه ماهی شکم پر به سراغ این دسته از ماهی ها بروید. ماهی های چرب درصد امگا ۳ بالایی دارند و همین مسئله باعث بهبود عملکرد درست بدن و مغز می شود. فسنجان که یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است از موادی مانند گردو, رب انار و مرغ یا اردک و در برخی از مناطق از قلقلی های کوچک تهیه می شود.

طرز تهیه کباب بلدرچین

آش آماج حتی در خود کرمان هم به سبک های مختلف طبخ می شود، یکی از موادی که سبب ایجاد طعم متفاوتی در این غذا می شود قره قروت است. از سایر مواد اولیه برای پخت این آش می توان به آرد گندم، سرکه و انواع سبزی خشک و معطر اشاره کرد. کله جوش نیز یکی دیگر از غذای سنتی و خوش طعم کرمانی است که بسیار محبوب است. این غذا را کرمانی ها با کشک، گوشت، گردو و نعنا درست می کنند و یکی از غذاهای بسیار مفید است. چرا که سرشار از کلسیم و پتاسیم است و برای بهبود و رشد استخوان ها بسیار مفید است. آبگوشت زیره یکی دیگر از غذاهای متفاوت در کرمان است که حقیقتاً طعم جالبی دارد، شما با خوردن این غذا می توانید مزه ی گوشت، پیاز، سیر و زیره را به خوبی بچشید.

طرز تهیه دلمه برگ مو قالبی و استوانه ای + آموزش تصویری و قدم به قدم

برای تهیه آش یخ، برنج، ماست ترش، سبزی، سیر و برگ چغندر استفاده می شود. دیزی، کباب کوبیده، آش دوغ و میرزا قاسمی از غذاهایی است که در سفره بیشتر ایرانی ها دیده می شود و توریست های زیادی هم در سفر به ایران این غذاهای سنتی و اصیل را امتحان می کنند. معروف ترین غذای محلی که می شناسید کدام غذا است؟ درادامه این مطلب می خواهیم معروف ترین غذاهای سنتی ایران و اینکه به کدام استان یا شهر تعلق دارند را به شما معرفی کنیم. دیزی یا آبگوشت از قدیمی ترین، لذیذترین و مقوی ترین غذاهای اصیل ایرانیست. همان گونه كه از نامش پیداست، این غذا آبكی بوده و گوشت از اجزای اصلی تشكیل دهنده آن است. حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور كند كه آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشكیل دهنده دیزی و آبگوشت یكسان می باشد.