غذاهای شمالی با ماهی
انتشار: تیر 13، 1403
بروزرسانی: 01 تیر 1404

غذاهای شمالی با ماهی

کباب ترش را با کته و گوجه کبابی میل کنید تا عاشق مزه بی نظیر آن شوید. ماهی مرکب را به قطعات کوچکی تقسیم می کنند، با ادویه می پزند و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان می کنند. ماهی مرکب صادراتی است و برای تهیه آن باید کمی در بازار جست وجو کنید و آن را سفارش بدهید. قلیه ماهی هم در شمال پخته می شود و هم جنوب اما نسخه شمالی و جنوبی با هم تفاوت هایی دارد. در واقع، اگر این غذا را در شمال بخورید و بعد در جنوب هم امتحانش کنید، متوجه نمی شوید که نام هر دو قلیه ماهی است. آویشو سالن لوکس و جدیدی دارد که دکوراسیون چوبی اش به خوبی حس گیلان و شمال را به شما می دهد.

  • لا همراه با ماهی سرخ شده، ماهی دودی یا به تنهایی در کنار برنج کته یا نان، زیتون، اشپل، ترب سفید و باقلا سبز سرو می شود.
  • «واش» در زبان گیلکی به معنای «گیاه» است و گفته می شود که دلیل نام گذاری این گیاه به گیجواش این است که افراد در حین چیدن آن، احساس سرگیجه می کنند.
  • زمانی که آب داخل قابلمه به اندازه نصف لیوان آب شد، پیازهای درسته را از قابلمه خارج کنید.
  • برای تهیه آغوز کوکو، سه قاشق غذاخوری گردوی سابیده شده، سبزیجات، آرد و پیاز رنده شده بدون آب را مخلوط کنید.
  • ، اطلاعات کاملی داشته باشید تا بتوانید بهترین اقامتگاه را رزرو کنید.
  • ماهی سفید دریای خزر وقتی با سبزیجات بومی و به سبک و سیاق شمالیها پخته شود حلاوتی دیگر دارد.

اهالی شمال کشور آنقدر در غذا و طبخ آن خلاقیت داشتند که شهر گیلان به عنوان شهر خلاق غذا ثبت گردید. یکی از مناطق ایران که برای شکم گردی حرف ندارد استان مازندران و گیلان با غذاهای خوشمزه و رنگارنگ است. کوکوی مرغ، بادکوبه ای یا چخرتمه یک غذای محلی گیلانی است که طبخ آن دردسری ندارد. برای تهیه این کوکوی خوشمزه به تخم مرغ، زعفران، مرغ، پیاز، آبلیمو، فلفل و نمک نیاز است.

طرز تهیه خوشمزه ترین غذاهای شمالی و جنوبی با ماهی

خورش های شمالی را باید سرآمد بهترین طعم و مزه ها در جهان دانست. خلاقیت در غذاهای شمالی به گونه ای است که نمونه اش را در هیچ جای دنیا نخواهید یافت. خوردن یک گمج کباب چرب و لذیذ در اقامتگاهی مانند اقامتگاه بوم گردی لاکوجان سنگر که همه غذاها با دستپخت محلی و تازه ترین مواد اولیه درست می شوند، طعم دیگری دارد. وقتی صحبت از غذاهای شمالی می شود قبل از هر چیزی کباب های شمالی قند را در دل آب می کنند.

۱۵- مرجو خورش یا خورش عدس سبز

اگر به سبزی معطر گیلانی دسترسی ندارید، از نعنا، و جعفری و ریحان استفاده کنید. در زمان پخت کوکوها در خورش، آن ها را هم نزنید تا له نشوند. پیش از افزودن پیاز رنده شده به مایه کوکو، حتما آب آن را بگیرید.

۸- شش انداز بادمجان

این غذا به خاطر وجود گوشت اردک یا غاز، گردو و رب انار سرشار از ویتامین بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. سبزی های محلی مانند خالواش، چوچاق، جعفری، گشنیز و نعناع در کنار گوشت چرخ کرده، مغز گردو و رب انار مواد اصلی این غذای لذیذ را تشکیل می دهند. Jan 22, 2020 — ماهی مالاتا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذا های دریایی مخصوص شمال ایران ... گیلان است که اکثر مردم شمالی آن را با برنج کته یا آبکش، اشپل ماهی، ... Apr 4, 2020 — با شنیدن غذاهای شمال و غذاهای گیلان ناخودآگاه ذهنمان به سمت باقلاقاتق می رود.